zanima me tko od vas forumaša će prodavat po ponudi a tko ostaje ? .. ja ostajem pa kud puklo
Mislim da puno ovisi o tome kada će biti ponuda. Da bude sljedeći tjedan onda bi valjda 95% ljudi prodalo. A ako bude za 7-8 ili više mjeseci onda tko zna.
Mislim da puno ovisi o tome kada će biti ponuda. Da bude sljedeći tjedan onda bi valjda 95% ljudi prodalo. A ako bude za 7-8 ili više mjeseci onda tko zna.
šta misliš koji je razlog zbog kojeg bi svi prodali ako bi ponuda bila sutra ? .. misliš da bi se dalo na tipa atpl više zaradit ili … misliš da će INDG nakon ponude sletit dole ili ?
zanima me tko od vas forumaša će prodavat po ponudi a tko ostaje ? .. ja ostajem pa kud puklo
Saladine
Teško mi je donijeti konačnu odluku u ovom trenutku
Da je ponuda danas najvjerovatnije bi izašao bez razmišljanja van i to isključivo zbog makroekonomskih utjecaja(nekako nisam uvjeren da je kriza u potpunosti iza nas IMHO)
Mislim da nas ipak do konačne odluke dijeli neko vrijeme.
Ono što ja mogu poželiti tebi i drugima je puno objektivnosti u donošenju konačne odluke(znanja i informacija o dionici imaš dovoljno u to sam siguran)
I pošto smo u mogućnosti učiti na tuđim greškama možda ne bi bilo loše pročitati Ingrin topic
od početka do kraja.Tamo ima dobrih primjera šta se dogodi kada se netko "zaljubi" u vlastito ulaganje.Ne prejudiciram ništa samo savjetujem oprez jer vremena su kada je određena keš pozicija postala praktički nužnost(možda nije loše i po onoj;kada ne znam šta da činim pola prodam pa se smirim)
Moji strahovi su usmjereni ponajviše na psihologiju jer postoji vjerovanje u javnosti da Indg nije odradila pad poput ostalih dionica i da ju to čeka poslije ponude..
Pošto sam i ja relativno dobro informiran ne mogu se složiti sa takvim razmišljanjima naravno ali psihologija mase na tržištu kapitala ponekad igra ključnu ulogu.
Pozdrav
Evo nije lako Galincu gospodariti svim tim nekretninama pa mu treba netko:
http://www.posao.hr/oglasi/voditelj-gospodarenja-nekretninama/172197/
7. Uskoro se očekuje zaključene novih poslova u Rusiji
Gradnja plinovoda?
[lol]
di si fazan, jel trejdas sto na indg?
šta misliš koji je razlog zbog kojeg bi svi prodali ako bi ponuda bila sutra ? .. misliš da bi se dalo na tipa atpl više zaradit ili … misliš da će INDG nakon ponude sletit dole ili ?
Prodali bi zato što ne bi bilo realno da je INDG na razini Crobexa 3.500 a sve ostale dionice su skoro 50% jeftnije…
Ili bi bilo "take money and run"
A da bi nakon toga sletila dolje… možda i ne bi, ako bi velika većina prodala onda im ne bi bilo teško održavati cijenu.
Na INDG opet netko prodaje 175 komada po bidu
kada je ono sjednica hanfe – zna li netko nešto više od nas?
Ali na INDG se stvorila i hrpa kupovnih naloga, zadnjih par dana ih nije bilo toliko…
Vidjeti ćemo što će Hanfa reći ali sumnjam da može biti neka vijest koja bi promijenila situaciju.