INDG (Industrogradnja d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INDG (Industrogradnja d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Imao sam namjeru doći ali bio sam na putu i nisam se stigao prijaviti [angry]

Jel kasno ako sutra pošaljem poštom preporučeno?

Jel zna ko kad je sljedeća sjednica HANFE , zbog praznika može bit sutra il u ponedjeljak. Isteklo je njihovih 30 dana pa me zanima kakve će bit sljedeće sankcije.
Sigurno novih 30 dana ,a ako ih dalje bude zavlačio poslat će mu krampusa da mu da šibom po prstima

Al šalu na stranu prošli put su ih zvekli sa 20 000 kn, kad bi ih malo jače udarili tamo di ih najviše boli(oko novčanika) sa recimo nekih 100 000 kn to više nebi bila šala, to je jasno, samo dal je to jasno onima u HANFI

Zvao sam INDG i ljubazna tajnica uprave mi kaže da se više ne može prijaviti i da je dobila upute da se nitko ne smije prijaviti naknadno [sad]

Barbus drži ce u utorak [thumbsup]

nemogu ni ja doć … 🙁

Cookie Monster

Ja isto ne dolazim.

Ali kako imam neki osjećaj da ću češće viđati Galinca u 2009., ne pada mi teško.

Jedino mi žao što Barbusa ostavljam samoga. Lave samo hrabro.[thumbsup]

Budući da mi je žena trudna i ima zakazan pregled u bolnici 30.12. u 18.00, ništa od mog odlaska na skupštinu.

Ali očekujem od Galinca poziv Ashraku i meni u siječnju da malo pročavrljamo o trenutnoj situaciji na TK i stanju Industrogradnje kao tvrtke, planovima itd…, te skoro zaboravih, moramo razrješiti i naše odnose sa Galincem kao vlasnikom i direkotorom tvrtke Negotiator d.o.o., a sve u cilju postupanja u skladu dobrih poslovnih običaja.

Svim dioničarima Industrogradnje i onima koji to nisu, želim sretan i blagoslovljen Božić.

ja dolazim na skupstinu

Drž se Mahatma ti ćeš ovog puta biti naše oči i uši!

Evo danas u jutarnjem je konacno u prilogu nekretnine se i industrogradnja počela reklamirati. Cijene u Tomislavovoj su od 1700 eura.

Sretan Božić svim dioničarima i želim da vrijednost dionice do kraja 2009 dođe na realnih 13.000 kn 🙂

Cookie Monster

Hotel "I" je malo gorio..Ne znaju jeli nesretan slučaj ili je podmetnut požar
http://www.24sata.hr/news/clanak/gorilo-kroviste-hotela-i–ugasilo-ga-25-vatrogasaca/94822/?context=naslovnica&web_page_id=main_page

sijem žito raste grahorica

U onom oglasu u jutarnjem se osim ovih poznatih lokacija u zg gdje se prodaju stanovi spominje i istarski Novigrad. Ima tko kakve informacije što se tamo gradi odnosno da li je nešto i sagrađeno?

Hotel "I" je malo gorio..Ne znaju jeli nesretan slučaj ili je podmetnut požar
http://www.24sata.hr/news/clanak/gorilo-kroviste-hotela-i–ugasilo-ga-25-vatrogasaca/94822/?context=naslovnica&web_page_id=main_page

Prema jednom od izvora požar su vjerojatno izazvali pothlađeni radnici INDG koji su na krovu hotela pekli kobasice koje su dobili umjesto ručka prije no što su izbačeni iz restorana da ne smetaju onima koji jedu, piju i plaćaju.

Očigledno INDG radnike više ne treba, pa im stoga ni ne daje plaću, a nema ih ni u gazdinoj kalkulaciji raspodjele tvrtkinih vrijednosti, a što mislite ima li u istoj kalkulaciji Vas dioničara ? Izgleda da nema, kao što nema ni javne ponude ! [lol]

Sve će to na 0,1 book !

New Report

Close