INDG (Industrogradnja d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INDG (Industrogradnja d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ja ću svoje prodat po 1100 pa onda drukam da padne na 550 i kupim duplu količinu. Jel dobar plan?

samo što nećeš to uspjeti prodati po 1100. kad krene gore neće se zaustaviti do 5000, nećeš stići zadati nalog na vrijeme

Ja ću svoje prodat po 1100 pa onda drukam da padne na 550 i kupim duplu količinu. Jel dobar plan?

samo što nećeš to uspjeti prodati po 1100. kad krene gore neće se zaustaviti do 5000, nećeš stići zadati nalog na vrijeme

[/quote]
Ništa onda stavljam nalog na 5000 da bude prvi na redu!

ja imam informaciju iz samog vrha da će INDG radit tri podzemne garaže na Zlarinu i most Vodice – Zlarin … , i kaže kao nešto da bi dionica trebala skočit do kraja ove godine na oko cc 3.300kn,

Cookie Monster

i ja imam informaciju iz samog vrha da ce indg praviti stepenice do raja i lift do pakla

vise volim narodnjake nego kruva jesti

jadan diklic pa niko te nevoli

Važno je da Galinac voli Vaše ( NJEGOVE ) dionice i Vaše ( NJEGOVE ) pare , toliko da neda ni javnu ponudu !

Jel’ Vam sad jasno ?
[/quote]
Galinec voli pare?! [shocked]

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

kakvo je to drukanje a da je nisam uključen … amateri …

meni je target 5.000,00 … pa si vi mislite … [tongue]

A čim si se ti uključio zna sam da ništa od ovoga, cijena ni makac ….

To je na djelu ono "fazanovo proklestvo" . [lol] [lol] [lol]

Inače, dočuo sam iz pouzdano nepouzdanih izvora da potpisuju ugovor o izgradnji zagrebačkog metroa.

meni je jedan jako dobar galičev prijatelj rekao da će uskoro dobiti garanciju (početkom siječnja). bilo je malo problema jer su iz banke tražili obrazloženje zašto na javnoj ponudi nudi 3017 kuna po dionici kad je mogao ponuditi 1119.
Galinec navodno ima kupca za 10.000 kuna po dionici i zato želi biti siguran da će svih 100% skupiti na javnoj ponudi.

meni je jedan jako dobar galičev prijatelj rekao da će uskoro dobiti garanciju (početkom siječnja). bilo je malo problema jer su iz banke tražili obrazloženje zašto na javnoj ponudi nudi 3017 kuna po dionici kad je mogao ponuditi 1119.
Galinec navodno ima kupca za 10.000 kuna po dionici i zato želi biti siguran da će svih 100% skupiti na javnoj ponudi.

Ne drukaj bez veze i ne navlači ljude..
Istina ponuda ide u prvom mjesecu ali na samo 16xx kuna koliko ga zakon obavezuje s obzirom da je utvrđeno da postoji zajedničko djelovanje [lol]

sijem žito raste grahorica

Istina ponuda ide u prvom mjesecu ali na samo 16xx kuna koliko ga zakon obavezuje s obzirom da je utvrđeno da postoji zajedničko djelovanje [lol]
[/quote]

[lol] [lol] [lol]

[/quote]

Svaka čast, odavno nije bilo ovako domišljatog drukanja

[/quote]

Svaka čast, odavno nije bilo ovako domišljatog drukanja

[/quote]

A cijena se ne miče. Sve je to onaj Fazan kriv …

Nego Knjigovođo jesi li kužnio da smo krivo sračunali prosječnu cijenu?

Koja je prosječna?

New Report

Close