INDG (Industrogradnja d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INDG (Industrogradnja d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ljudi di ste? Ajmo ovo nadrukati do 1.200, pa zaboraviti Galinca i ponudu.

Evo ja krećem.

Saladin, koliko vrijedi ono zemljište u Ičićima, po dionici mislim (oduzmi trezorske)?

Ma neka to stoji tu di je, ja bi volio još skupit po 700 i kusur … nema žurbe, para će bit, a Ičiće treba pametno odigrat jer je zemlja savršena … budemo vidili kolika će bi dopuštena gradnja a što zeleno … tamo treba zgrabit ozbiljnu lovu jer zainteresiranih će bit na pretek …

Cookie Monster

Znam da ona sranja što je INGRA radila u Voloskom prodaju po 10 000 eur m2 … to su zgrade sa stanovima od 100 kvadrata na više mislim .. izgled zgrada je diskutabilan, kvaliteta ok ali može to i mora bolje … hmm 10.000 eur m2, i mislim da će planut. Ičići mogu bit jeheniiji samo treba pametan lik da to osmisli

Cookie Monster

@saladin

Misliš na ono iznad vile žuži, da čini mi se da je bilo govora o 6 do 10 tisuća eura po kvadratu. Ti stanovi su stvarno u najgore vrijeme išli u prodaju al prodat će se oni sigurno iako arhitektonski strše ko govno od ostalih zgrada. Nadam se da će INDG nać arhitekte koji će prije nego idu crtat prošetat po lungo mare

@ashrak

30-35% puta P+2 (minimalno a možda i više), zarada po kvadratu=AJME

kakvo je to drukanje a da je nisam uključen … amateri …

meni je target 5.000,00 … pa si vi mislite … [tongue]

I love the Smell of Profits in the Morning

Prije smo "drukali" vjerujući u 3000 ili 5000 a sad mi se čini da ljudi drukaju da bi prodali po 1100 [lol]

jua ne prodajem dok ne bude 5000 kuna dionica, a ondac ću razmisliti o tome. radi se trenutno o najboljem građevinaru sa odličnim fundamenrtima, znanjem i brendom.

ja ću sa svojim dionicama živit od dividende 🙂 .. za 3-4 godine INDG će razvaljivat

Cookie Monster

Hotel I – 150 mil. kn
Hotel Croatia – 230 mil. kn
Stanovi – 150 mil. kn
Cash – cca. 100 mil kn
Radnička cesta 204 – 5 zgrada na 15.480 m2 zemljišta
Pola nebodera u Savskoj
Donja Lomnica – 400.000 m2 – ide se u gradnju nove upravne zgrade
Projekt Ičići – Garažni prostor od 12.000 m2 (dvije ukopane etaže), te 7.500 m2 stanova i hotelsko-poslovni kompleks od 22.500 m2.
Samački hotel
Brinje – ide u najam
Umag – 9000 m2
Ledenice – 8450 m2
Projekt TOZ
.
.
.

Samo prve četiri stavke iznose više od 1800 kn po dionici.

jua ne prodajem dok ne bude 5000 kuna dionica, a ondac ću razmisliti o tome. radi se trenutno o najboljem građevinaru sa odličnim fundamenrtima, znanjem i brendom.

Bravo kolega ..najbolji druk do sada
Ništa konkretno ali zvuči super primamljivo,još da si ubacio onu čuvenu"da vi znate šta ja znam" bilo bi za peticu iz drukanja [thumbsup]

sijem žito raste grahorica

Bravo kolega ..najbolji druk do sada
Ništa konkretno ali zvuči super primamljivo,još da si ubacio onu čuvenu"da vi znate šta ja znam" bilo bi za peticu iz drukanja [thumbsup]
[/quote]

jučer sam razgovarao sa jednim insajderom iz industrogradnje – kaže da imaju toliko ponuda za poslove u rusiji i to po nevjerrojatnim cijenama da razmišljaju da kupe IGH i Konstruktor

Ja ću svoje prodat po 1100 pa onda drukam da padne na 550 i kupim duplu količinu. Jel dobar plan?

meni opet kažu da planiraju uzeti jednog brodara da im može prevoziti materijal i strojeve u afriku … navodno će graditi 3 mega elektrane i 6.000 km autocesta i mostova …

navodno su zagrizli za atlp … ali ne će dati više od 100,00 kn po dionici …

I love the Smell of Profits in the Morning

New Report

Close