INDG (Industrogradnja d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INDG (Industrogradnja d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Za ovu dionicu danas je zabilježen odličan dnevni promet od jedog komada.

Ne cvijeta cvijeće ni u INDG poduzeće !

To je jasno !

Sve će to na 0,1 book !

pa normalno da ne cvijeta pa zima je cekamo proljece
pozdravi vlatkicu

vise volim narodnjake nego kruva jesti

pa normalno da ne cvijeta pa zima je cekamo proljece
pozdravi vlatkicu

Sa Galincom na čelu, javne ponude nema bilo proljeće, ljeto jesen ili zima !

To jasno !

Sve će to na 0,1 book !

jadan diklic pa niko te nevoli

vise volim narodnjake nego kruva jesti

Važno je da Galinac voli Vaše ( NJEGOVE ) dionice i Vaše ( NJEGOVE ) pare , toliko da neda ni javnu ponudu !

Jel’ Vam sad jasno ?

Sve će to na 0,1 book !

Važno je da banke trenutno vole naše (NJIHOVE) pare pa ih nedaju drugima… [lol]

@ dikan

a šta ako ipak bude ponuda ?

Cookie Monster

Biti će i javna ponuda i dividenda. To se već sada ne dopada onima koji nemaju INDG dionice ili imaju jednu-dvije, mada oni najviše vjeruju da će biti i jedno i drugo. Dotični će zato na ovoj temi sve više loših tekstova fabricirati. Rukopis im je obično nečitak, izražavanje konfuzno, a želje ubibože. [rolleyes]

prejak sam i moralno i intelektualno i verbalno i financijski da bi ikada imao potrebu igrati nepošteno - zimzelen

Važno je da Galinac voli Vaše ( NJEGOVE ) dionice i Vaše ( NJEGOVE ) pare , toliko da neda ni javnu ponudu !

Jel’ Vam sad jasno ?
[/quote]
Slušaj gdin .Dikan
Nemoj mi slati zahtjev za prijateljstvom ,jer bi mora imat teži psihološki poremećaj da ga prihvatim !
Dobar dio portelaj mi se sastoji od indg,lkri,tisk itd,a ti pizdiš li ga pizdiš protiv tih firmi …
Ne znam koje tablete triban uzest da prihvatim tvoje prijateljstvo i čitam tvoje postove …
Možda san koje slovo falija napisat ,al nemoj zamirit to je od bonace u meni !!!!
Aj pusti me na miru i moju indg,lkri,tisk i ostale dionice u mom porfelju…
Aj pisat u Mađarsku…
Pozdrav

Ljudi di ste? Ajmo ovo nadrukati do 1.200, pa zaboraviti Galinca i ponudu.

Evo ja krećem.

Saladin, koliko vrijedi ono zemljište u Ičićima, po dionici mislim (oduzmi trezorske)?

Evo ja krećem.

Saladin, koliko vrijedi ono zemljište u Ičićima, po dionici mislim (oduzmi trezorske)?

Ha, nema nam druge . (mada mu ja ovu zahebanciju neću zaboravit)

cca 150 kn po dionici (nije dosta za 1200, to je tek 900kn)

Onda bi napomenuo da se najobičniji apartmani 100 m iznad prodaju za 3000 eura, cijena onog što se izgradi (šta god to bude) minimalno će vrijediti 4000- 6000 eur. Kolika bi tu mogla bit zarada po dionici ovisit će o izgradivosti zemljišta, ako su dali zahtjev za lokacijskom mogli bi saznat tlocrte.

Jel neko zna koliko građevinskih zemljišta posjeduje Bojoplast i kolka bi mogla bit zarada INDG na zemljištu TOZ-a?

Spominjalo se još:
donja lomnica
zagreb
pet urbanih vila u rijeci…(nastavi niz)

Evo ja krećem.

Ha, nema nam druge . (mada mu ja ovu zahebanciju neću zaboravit)

cca 150 kn po dionici (nije dosta za 1200, to je tek 900kn)

Onda bi napomenuo da se najobičniji apartmani 100 m iznad prodaju za 3000 eura, cijena onog što se izgradi (šta god to bude) minimalno će vrijediti 4000- 6000 eur. Kolika bi tu mogla bit zarada po dionici ovisit će o izgradivosti zemljišta, ako su dali zahtjev za lokacijskom mogli bi saznat tlocrte.

Jel neko zna koliko građevinskih zemljišta posjeduje Bojoplast i kolka bi mogla bit zarada INDG na zemljištu TOZ-a?

Spominjalo se još:
donja lomnica
zagreb
pet urbanih vila u rijeci…(nastavi niz)
[/quote]

Reče Gale da će pokušat navući na 30-35 % , ali kako me brojevi ne idu…

Brabus je vjerovatno zapamtia. Ajmo Brabus.

New Report

Close