INDG (Industrogradnja d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INDG (Industrogradnja d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ali u Oportunitas d.o.o. je član uprave od 2006-2008 naš stari prijatelj Fuchs

Još jedan sa zajedničkim djelovanjem. On je kupovao po 1150
[cool]

stjecanje…zse

Galinec polako skuplja, postavljen je veliki nalog koji pritišće one koji žele izaći da prodaju po nižoj cijeni a priče o problemima sa bankovnom garancijom su samo u službi plašenja istih.

Galinec polako skuplja, postavljen je veliki nalog koji pritišće one koji žele izaći da prodaju po nižoj cijeni a priče o problemima sa bankovnom garancijom su samo u službi plašenja istih.

Forumašu Elevator, na INDG prometa nema, nema ni javne ponude, a neće biti ni dividende, kako to Vama još nije jasno ? [proud]

Sve će to na 0,1 book !

Forumašu Elevator, na INDG prometa nema, nema ni javne ponude, a neće biti ni dividende, kako to Vama još nije jasno ? [proud]

[/quote]

bit će javna ponuda, a za ostalo ne znam

Sva sreća na VIS-u svega toga ima. Odi dalje tamo drukat.

I ponovo 25 crveno! Izgleda da 25 crveno uvijek dobiva!

Sva sreća na VIS-u svega toga ima. Odi dalje tamo drukat.
[/quote]
25_crveno..kako ti se da nakon toliko staža na ovom forumu zamarat sa ovakvim postovima?
Forumaš Dilkan je tek nedavno ostao bez Vlatke.. [bye]
Nije mu za zamjeriti što je još uvijek malo dezorijentiran i zbunjen…to je jasno!(ko dan) [thumbsup]
Pozdrav

sijem žito raste grahorica

Nemam ja baš staža na ovom forumu. Pročitam neke teme jednom mjesečno i otprilike toliko postova pošaljem. Draži mi je mojnovac.

I ponovo 25 crveno! Izgleda da 25 crveno uvijek dobiva!

Tamo ovakvih kao što je naš prijatelj Dilkan ima daleko više. Pravi rasadnik znalaca.

tko je majstor koji je kupio jednu dionicu?

Cookie Monster

Ja sam danas kupio jednu dionicu. Ne smatram se majstorom. Kupio bih i više da se ima čime. Imam i margin kredit u jednoj banci. Neki dan sam mislio kuovati, no to je netko drugi uradio umjesto mene. Očito bi svi jeftinije.

Pretpostavio sam da je margin:) .. sretno

Cookie Monster

New Report

Close