Ali u Oportunitas d.o.o. je član uprave od 2006-2008 naš stari prijatelj Fuchs
Još jedan sa zajedničkim djelovanjem. On je kupovao po 1150
[cool]
Galinec polako skuplja, postavljen je veliki nalog koji pritišće one koji žele izaći da prodaju po nižoj cijeni a priče o problemima sa bankovnom garancijom su samo u službi plašenja istih.
Galinec polako skuplja, postavljen je veliki nalog koji pritišće one koji žele izaći da prodaju po nižoj cijeni a priče o problemima sa bankovnom garancijom su samo u službi plašenja istih.
Forumašu Elevator, na INDG prometa nema, nema ni javne ponude, a neće biti ni dividende, kako to Vama još nije jasno ? [proud]
Forumašu Elevator, na INDG prometa nema, nema ni javne ponude, a neće biti ni dividende, kako to Vama još nije jasno ? [proud]
[/quote]
bit će javna ponuda, a za ostalo ne znam
Sva sreća na VIS-u svega toga ima. Odi dalje tamo drukat.
Sva sreća na VIS-u svega toga ima. Odi dalje tamo drukat.
[/quote]
25_crveno..kako ti se da nakon toliko staža na ovom forumu zamarat sa ovakvim postovima?
Forumaš Dilkan je tek nedavno ostao bez Vlatke.. [bye]
Nije mu za zamjeriti što je još uvijek malo dezorijentiran i zbunjen…to je jasno!(ko dan) [thumbsup]
Pozdrav
Nemam ja baš staža na ovom forumu. Pročitam neke teme jednom mjesečno i otprilike toliko postova pošaljem. Draži mi je mojnovac.
Ja sam danas kupio jednu dionicu. Ne smatram se majstorom. Kupio bih i više da se ima čime. Imam i margin kredit u jednoj banci. Neki dan sam mislio kuovati, no to je netko drugi uradio umjesto mene. Očito bi svi jeftinije.