Vrlo lako moguće da se o tome radi Optimum..Evo tih prelazaka iz TO-ONE agencije u 10-tom mjesecu..
Vladimir Bošnjak
partner u tvrtki TO ONE d.o.o., odgovoran za poslove financijskog savjetovanja pri spajanjima i preuzimanjima
direktor u Hypo-Alpe-Adria-Ulaganjima odgovoran za poslove korporativnog financiranja
Irena Weber
partner i direktor društva TO ONE Brokeri d.o.o.
direktor u Hypo-Alpe-Adria-Ulaganjima odgovoran za poslove korporativnog financiranja
Vrlo lako moguće da se o tome radi Optimum..Evo tih prelazaka iz TO-ONE agencije u 10-tom mjesecu..
Vladimir Bošnjak
partner u tvrtki TO ONE d.o.o., odgovoran za poslove financijskog savjetovanja pri spajanjima i preuzimanjima
Irena Weber
partner i direktor društva TO ONE Brokeri d.o.o.
Tako je kolega…. Brz si…. Iako je moguće da se radi o nekoj vrsti pologa za Cash…. Sumljam da je toliko naivan da misli da će mu proći za dizanje ruku…. Naime, gubitak prava glasa je za sve dionice koje je ponuditelj IMAO kad je stekao obvezu….. Tako da mu je ovo bez efekta….
Ma siguran sam da je polog za cash ili garanciju….
pozdrav
2 izvršitelja!?? Hehe, sretno mu bilo ali neće mu biti dovoljno ako forumaši pop… [lol]
Zabin kredit HAC-u od 70 milijuna eura
16.12.2008 10:04:00 | Powered by http://www.banka.hr
Hrvatske autoceste i Zagrebačka banka sklopile su ugovor o dugoročnom kreditu u iznosu od 70 milijuna eura, uz jamstvo Ministarstva financija Republike Hrvatske, obavijestili su iz Zabe.
Sredstva kredita koristit će se za financiranje izgradnje i održavanja autocesta, a ovo je šesti zajednički posao Hrvatskih autocesta i Zagrebačke banke.
Stižu pare !
je je stižu, ali najbitniji dio nisi skužio … uz jamstvo Ministarstva financija …
je je stižu, ali najbitniji dio nisi skužio … uz jamstvo Ministarstva financija …
Ja jesam, ali ti nisi. Stižu pare Industrogradnji od HAC-a.
ajd super ako je tako …
jel to za Sisak?
Neznam za što, ali je dobra lova u pitanju i dio ide na burzu.
[/quote]
Iskreno ,neznam o ovome što vas dvojica spominjete ništa,ali znam kako funkcionira HAC..
Prvo,lova ide po etapama tek nakon odrađenog dijela posla..
Drugo,da isplate zaostala dugovanja ova cifra što spominjete nije ni blizu dostatna a kamoli šta drugo.
Istina,imaju redoviti priljev ali bitangama to nije dosta naravno..
Zadnjih par mjeseci od njih izvući lovu je nemoguća misija,apsolutno ništa ne plaćaju.
Volio bi da je tako kako ti kažeš Barbus i da imaš bolji info od mene ali ja sam skeptičan po pitanju HAC-a općenito..živi javašluk ti je tamo moj Barbus [bye]
Pozdrav
[/quote]
Iskreno ,neznam o ovome što vas dvojica spominjete ništa,ali znam kako funkcionira HAC..
Prvo,lova ide po etapama tek nakon odrađenog dijela posla..
Drugo,da isplate zaostala dugovanja ova cifra što spominjete nije ni blizu dostatna a kamoli šta drugo.
Istina,imaju redoviti priljev ali bitangama to nije dosta naravno..
Zadnjih par mjeseci od njih izvući lovu je nemoguća misija,apsolutno ništa ne plaćaju.
Volio bi da je tako kako ti kažeš Barbus i da imaš bolji info od mene ali ja sam skeptičan po pitanju HAC-a općenito..živi javašluk ti je tamo moj Barbus [bye]
Pozdrav
[/quote]
Ma posao je davno odrađen, čeka se lova već mjesecima, a plaćanje ide po dobivanju kredita od strane HAC-a.
Tako da stižu pare.