Forumašu Barbus, vidim nije vama baš sve jasno, jer da jest novac bi bio kod vas, a ne kod Galinca.
To je jasno ! [lol]
Forumašu Dilkan,
Tebi ništa nije jasno! [bye]
To je svima jasno! [bye]
Jel jasno! [bye]
JEL OD VAS DOBIO KAKVU POSTU VEZANU ZA INDUSTROGRADNJU
Rješenje HANFE. Ništa posebno.
Evo, ja sam kupovao indg po 870 isključivo radi postojanja obaveze na ponudu. I sad treba trpiti i čekati godinu dana? katastrofa.
eto vidiš, pravna država ne funkcionira zato što ti nisi u 2 tjedna zaradio 40% …
a što nisi otišao na skupštinu i podržao prijedlog koji su kolege dali? što nisi na skupštini rekao galetu u lice što misliš?
[/quote]
Ptico, što se oboriš na čovjeka?
Čovjek nije bio tamo, neki drugi su bili …
Ptico, što se oboriš na čovjeka?
Čovjek nije bio tamo, neki drugi su bili …
Da, reci mu. Navodno se i jedan japanac zestio i zelio se boriti za interese malih dijonicara, bas pred skupstinu, no kako nije ima ni jednu dijonicu nije moga uci…..
Da, reci mu. Navodno se i jedan japanac zestio i zelio se boriti za interese malih dijonicara, bas pred skupstinu, no kako nije ima ni jednu dijonicu nije moga uci…..
[/quote]
[lol] [lol] [lol]
Ali osigurao je logističku potporu. [thumbsup]
[lol] [lol] [lol]
Ali osigurao je logističku potporu. [thumbsup]
I uvik ce, zlu ne trebalo… .
[thumbsup]
Ne skace mi se sa Zrnovnickog mosta…. [lol]
Može li mi netko odgovoriti na jedno pitanje?
Koju bi svrhu trebalo imati ovo prebacivanje dionica sa Negotiator-a na skrbničke račune?
Nikako ne mogu dokučiti koji je krajnji cilj ovakvih poteza kada ih ne može prodati?
Zanimaju me vaše interpretacije..
I još nešto,ona objava na zse u vezi dividende..
U nastavku teksta se spominje promjena imena u"Industrogradnja grupa d.d"(na prijedlog Agalia-e)
Dali to znači da će na glavnoj skupštini i sestrinske ući u grupu i da bi konačno mogli vidjeti i konsolidirano u 2009-toj?
Vjerojatno nagrada nekome za dobro dizanje ruku sada i u buducnosti i eventualnu nastalu stetu.Sto se tice dividende covjek je uzeo malo preveliki zalogaj za preuzimanje na sve strane pa mu svaka kuna dobro dodje. Pa zar oni i Aglaia nece u toj dividendi dobiti najveci dio kolaca?
Moze se po meni ocekivati svasta ,cak i neka nebulozno velika dividenda.
Može li mi netko odgovoriti na jedno pitanje?
Koju bi svrhu trebalo imati ovo prebacivanje dionica sa Negotiator-a na skrbničke račune?
Nikako ne mogu dokučiti koji je krajnji cilj ovakvih poteza kada ih ne može prodati?
Jedino davanje dionica u zalog. A zbog čega, samo Galinac zna.
Možda je morao pripomoći u preuzimanju Splitske plovidbe …
I još nešto,ona objava na zse u vezi dividende..
U nastavku teksta se spominje promjena imena u"Industrogradnja grupa d.d"(na prijedlog Agalia-e)
Dali to znači da će na glavnoj skupštini i sestrinske ući u grupu i da bi konačno mogli vidjeti i konsolidirano u 2009-toj?
To je čista promjena imena, tvrtke društva. Bolje zvuči.
Ovim se ne mijenja ništa u odnosu glavnog i kontroliranih društava.
A konsolidirano će svejedno u 2009. morati dati.
Meni smrdi da bi one transakcije u petak mogle biti čišćenje od strane trezora!
Ako je tako, onda bi to danas sutra trebalo biti objavljeno na burzi!