Sad će skakat od veselja i lupat gavom u strop od sreće…ko proda naravno….ide spash down…veliki…
[bye]
Ako ju roknu na 500kn, ja dižem kredit i uzimam još 100-200 komada. Pa za zaradu od 120% se isplati čekati i 3 godine ako treba.
@asdfg123
300 kom po 300 kn
reako si da to vrijedi maksimalno 300 kuna
znači da vrijedi možda samo 250.
a još marža sigurnosti kod ulaganja
a ti plaćaš 300
Sredstva namijenjena sljedeće godine za gradnju pelješkog mosta trebalo bi preusmjeriti na račun indg, no tolko je zadužena da sumnjam da bil ju to spasilo.
A kaj je istina da se za TOZ namjerava oformit nova firma koja nebi imala veze sa indg, nekaj sam načul…??
[bye]
@asdfgh123
vidjeti ćeš i čuditi se kad bude cijena 300 kn …
Sredstva namijenjena sljedeće godine za gradnju pelješkog mosta trebalo bi preusmjeriti na račun indg, no tolko je zadužena da sumnjam da bil ju to spasilo.
A kaj je istina da se za TOZ namjerava oformit nova firma koja nebi imala veze sa indg, nekaj sam načul…??
[bye]
Dužna je 30% vlastitog kaptala, a neki drugi iz sektora oko 300%. A onih 200 mil. kn sa kojima će se početi graditi pelješki most, INDG već ima na svojim računima. Cash je dobar prijatelj u ovim teškim vremenima, tako da se ja nebrinem za INDG, nego za druge tvrtke iz sektora, kako će one servisirati svoje dugove.
Da parafraziram. To je jasno.
[cool]
http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/2309-08-INDG_odluke_GS.pdf
jel ova ženskica u potpisu, ona zgodna što se šeta po hodnicima ? [kiss]
Negotiator 2000 komada prebacio na centar banku
INDUSTROGRADNJA D.D./REDOVNA INDG-R-A
Vlasnik računa Stanje [%] Vrsta računa
1. NEGOTIATOR D.O.O. 136.475 30,13 Osnovni račun
2. AGLAIA B.V. 125.753 27,76 Osnovni račun
3. FILIPOVIĆ MARIJAN 24.321 5,37 Osnovni račun
4. KARLOVAČKA BANKA D.D. 13.078 2,89 Skrb. račun
5. CENTAR BANKA D.D. 13.000 2,87 Skrb. račun
6. HPB D.D./HPB-INVEST – HPB GLOBAL OIF 10.000 2,21 Skrb. račun
7. FINVEST CORP. D.D. 8.839 1,95 Osnovni račun
8. SMILJAN JURIĆ 8.337 1,84 Račun portfelja
9. PROPOSITA D.O.O. 8.242 1,82 Osnovni račun
10. KARLOVAČKA BANKA D.D. 5.000 1,10 Skrb. račun
Ukupno: 77,94
[bye]
Dužna je 30% vlastitog kaptala, a neki drugi iz sektora oko 300%. A onih 200 mil. kn sa kojima će se početi graditi pelješki most, INDG već ima na svojim računima. Cash je dobar prijatelj u ovim teškim vremenima, tako da se ja nebrinem za INDG, nego za druge tvrtke iz sektora, kako će one servisirati svoje dugove.
Da parafraziram. To je jasno.
[cool]
[/quote]
Forumašu Barbus, vidim nije vama baš sve jasno, jer da jest novac bi bio kod vas, a ne kod Galinca.
To je jasno ! [lol]