Puno toga se promjenilo, no, meni je važno da on ima garanciju! A to što je pričao jučer neki su očito povjerovali…. [bye]
Pravniče, pa zar ti doista misliš da je on ozbiljno mislio ono vezano za kompezaciju, stanovi, građevinski materijal?
[lol]
Koja lopina! Izazvati strah i istjerati drhtave.. spustiti cijenu što je više moguće….Eto to je ta igra…
Još nešto, ako je imao 30 mil. za preuzimanje TOZ-a pitam ja vas kako sad nema za trezor?…. A znam da je imao pare za TOZ kao što ima i za INDG….
Kolege moje, nije pitanje ponude nego samo pitanje vremena nastupanja iste….. JA MOGU ČEKAT!!! [yawn]
Ma upravo je to problem, vrijeme.
Ja svoje pare želim već jučer, a ne za 6 mjeseci u najboljem scenariju.
Ovo prema priči samog Galinca, Brabus zna na šta mislim.
A problem je što je ekipa tu priču oko kompenzacija jučer popušila samo tako, a ovaj ima mogućnost s ovom svojima da radi što želi. Vjerovatno si bio na skupštini i znaš o čemu govorim.
Organizirat nešto kada imaš male dioničare koji kao ovce na skupštini slušaju gazdu (dobro je rekao Sakai "Najdražeg vođu"), gubitak vremena …
Straha kod mene nema, već odavno mi je jasno što mi je radit.
Brabus, neki želi da ih se vozi. A sjeti se onoga lika ispred lifta.
Čovjek mi poslije one priče na skupštini pristupi pa kaže "zbog čega ste vi forumaši tako monolitni pa mislite da ubrzo neće biti ponude".
Čovjek mi poslije one priče na skupštini pristupi pa kaže "zbog čega ste vi forumaši tako monolitni pa mislite da ubrzo neće biti ponude".
hm hm hm
malo smo pobrkali lončiće i postali pohlepni …
Ajmo redom. Do jučer smo se kleli u "Velikog vođu" dizali ga u nebesa i branili od raznoraznih likova koji su tu hodočastili i prckali nas. Sve 5. Nastupila je kriza, većina nas je više ili manje popušili i nastupila je lagana nerzvozica. Gale je započeo vratolomiju javne ponude, i uspio zadržati cijenu dionice poprilično visoko. E kad je kriza dosegla svoje dno ili bar blizu dna, a mi skužili da nismo ništa izgubili na iNDG, sad smo se mi sjetili kako je Gale peder i kako nam Gale ne da naše krvavo zarađene novce. Sad bi ga tužili i razapinjali. E pa drugari moji, ne ide to tako. Pravniče, ti ćeš bar u svom poslu koji tek slijedi pred tobom iskusiti što znači otezanje sa sporovima. Npr. dođeš kod nekog odvjetnika, tužen si, a on ti lijepo kaže: ma rastezat ćemo mi to dokle god budemo mogli. Ne će vam ta kazna nikada doći na naplatu. E, sad vi meni lipo recite, zašto to gale ne bi i nama radio? Zašto bi on sada nama dao 1.119,00 kn, pa da mu se svi istovarimo, ostavimo ga bez free floata i uložimo npr. u ATPL po 55,00 kn? Ajde recite zašto? Svi vi bi sigurno bili poštenjačine pa bi izvukli lovu na sunce.
Ne branim ga, mislim da se gadno zeznuo i nije u redu to što radi. Ali tako bi postupilo 99% nas.
Ako nas i voza kao guske u magli, onda barem naučimo nešto iz cijele priče. Ne ćete ovakvo iskustvo doživjeti na ATPL sigurno. Tamo vas u magli čeka hrid, ovdje … [smiley]
Tako je, reci im fazan…. zasto bi itko u ovoj drzavi postovao zakon?
A za fazana ne brinite, on ce se obogatiti na biografiji "Lik i djelo Najdrazeg Vodje"….
Pohlepa i zahtjevanje prava koja nam pripadaju nisu isto. Sam je posijao pa nek sad žanje.
Ako do NG ne bude pomaka onda smatram da je vrijeme za ozbiljnije korake, to jest tužbu.
Vjerojatno čita forum pa će se imati vremena pripremiti. Makar mislim da nema suda na svijetu koji bi presudio u njegovu korist jer je sve jasno.
Pozdrav i vidimo se 30.12. [thumbsup]
Puno toga se promjenilo, no, meni je važno da on ima garanciju! A to što je pričao jučer neki su očito povjerovali…. [bye]
Pravniče, pa zar ti doista misliš da je on ozbiljno mislio ono vezano za kompezaciju, stanovi, građevinski materijal?
[lol]
Koja lopina! Izazvati strah i istjerati drhtave.. spustiti cijenu što je više moguće….Eto to je ta igra…
Još nešto, ako je imao 30 mil. za preuzimanje TOZ-a pitam ja vas kako sad nema za trezor?…. A znam da je imao pare za TOZ kao što ima i za INDG….
Kolege moje, nije pitanje ponude nego samo pitanje vremena nastupanja iste….. JA MOGU ČEKAT!!! [yawn]
Ma upravo je to problem, vrijeme.
Ja svoje pare želim već jučer, a ne za 6 mjeseci u najboljem scenariju.
Ovo prema priči samog Galinca, Brabus zna na šta mislim.
A problem je što je ekipa tu priču oko kompenzacija jučer popušila samo tako, a ovaj ima mogućnost s ovom svojima da radi što želi. Vjerovatno si bio na skupštini i znaš o čemu govorim.
Organizirat nešto kada imaš male dioničare koji kao ovce na skupštini slušaju gazdu (dobro je rekao Sakai "Najdražeg vođu"), gubitak vremena …
Straha kod mene nema, već odavno mi je jasno što mi je radit.
Brabus, neki želi da ih se vozi. A sjeti se onoga lika ispred lifta.
[/quote]
Očigledno je da na forumu nisu svi jedinstveni, a s razjedinjenima je najlakše vladati. Nije bezeveze ona narodna zavadi pa vladaj. To je Gale očigledno uspio. A da neki Galetu ne vjerujemo 100% i da nismo baš svi popušili njegovu priču to je točno iako nam to ne pomaže jer je protiv njegovog prijedloga i suzdržanih na skupštini bilo jedva 10-ak posto.
I pitanje za fazana jesi li siguran da Gale ne drži figu u džepu?
hm hm hm
Ajmo redom. Do jučer smo se kleli u "Velikog vođu" dizali ga u nebesa i branili od raznoraznih likova koji su tu hodočastili i prckali nas. Sve 5. Nastupila je kriza, većina nas je više ili manje popušili i nastupila je lagana nerzvozica. Gale je započeo vratolomiju javne ponude, i uspio zadržati cijenu dionice poprilično visoko. E kad je kriza dosegla svoje dno ili bar blizu dna, a mi skužili da nismo ništa izgubili na iNDG, sad smo se mi sjetili kako je Gale peder i kako nam Gale ne da naše krvavo zarađene novce. Sad bi ga tužili i razapinjali. E pa drugari moji, ne ide to tako. Pravniče, ti ćeš bar u svom poslu koji tek slijedi pred tobom iskusiti što znači otezanje sa sporovima. Npr. dođeš kod nekog odvjetnika, tužen si, a on ti lijepo kaže: ma rastezat ćemo mi to dokle god budemo mogli. Ne će vam ta kazna nikada doći na naplatu. E, sad vi meni lipo recite, zašto to gale ne bi i nama radio? Zašto bi on sada nama dao 1.119,00 kn, pa da mu se svi istovarimo, ostavimo ga bez free floata i uložimo npr. u ATPL po 55,00 kn? Ajde recite zašto? Svi vi bi sigurno bili poštenjačine pa bi izvukli lovu na sunce.
Ne branim ga, mislim da se gadno zeznuo i nije u redu to što radi. Ali tako bi postupilo 99% nas.
Ako nas i voza kao guske u magli, onda barem naučimo nešto iz cijele priče. Ne ćete ovakvo iskustvo doživjeti na ATPL sigurno. Tamo vas u magli čeka hrid, ovdje … [smiley]
Istina pohlepan sam, ali zbog toga i ulažem svoje novce na burzu. Gale isto tako.
A nitko u INDG nije iz humanitarnih pobuda.
Jasno i ja bi postupio kao i on, što se toga tiče nema tu zle krvi.
Ali što god budem radio, ne radim ništa što on ne bi učinio da je u mojoj poziciji.
Prati malo Elektropromet, Gale je tamo u našoj poziciji. Malo pohlepan.
hm hm hm
Sve pet Fazan.
Moje mišljenje je da nije trebao davati ponudu ako nije imao namjeru preuzimati.
Mišljenja se razlikuju i to je normalno.I nije da ga ja zbog njegovih poteza mrzim,razumijem ga i pitanje je kako bi se netko od nas postavio da je u njegovoj koži?Moguće je slično kao on,tu si u pravu
Nego reci ti nama ima li smisla osnivati udrugu malih dioničara?
Koliko pamtim ti si u udruzi DDJH…
Dajte da pokušamo pronaći neko zajedničko stajalište i odlučimo kako ćemo dalje, mislim da smo zajedno ipak jači nego da svako radi po svom izboru !
Dajte da pokušamo pronaći neko zajedničko stajalište i odlučimo kako ćemo dalje, mislim da smo zajedno ipak jači nego da svako radi po svom izboru !
Ja sam za!
Mislim da bi u ovakvim slučajevima izostanka obvezujuće ponude Hanfa trebala donositi i rješenja o novčanoj kazni koja bi se u kratkim rokovima ponavljala i povećavala ukoliko izostane uredna ponuda.
U ovom slučaju društvo normalno funkcionira,imaju imenovanu upravu,nadzorni odbor,ne prijeti im nikakva opasnost na redovnoj ili izvanrednoj skupštini. Ukoliko se može dogoditi da bez ponude budemo 6 mjeseci tada je moguće i da ponude ne bude i par godina odnosno sve do oporavka tržišta kapitala ili dok se ne pojavi ozbiljni preuzimatelj društva.
Sada je jedina preokupacija Galineca i ekipe da osiguraju podršku kod par većih dioničara (možda će i zauzvrat obećati neke ustupke)i da zadrže operativnu kontrolu u firmi.
Bez učinkovitijih mehanizama na strani Hanfe obvezujuća ponuda je mrtvo slovo na papiru.
Nego reci ti nama ima li smisla osnivati udrugu malih dioničara?
Ne, nema tu kruha.