I kakvi su zaključci sa skupštine?
Mazanje očiju ili će stvarno nešto biti od kupovine na burzi?
Prosjek zadnjih sedam dana je cca 730 kn, znači ako ozbiljno misle kupovati sutra bi ona grdosija na 800 kn mogla biti popapana. [rolleyes]
I kakvi su zaključci sa skupštine?
Mazanje očiju ili će stvarno nešto biti od kupovine na burzi?
Prosjek zadnjih sedam dana je cca 730 kn, znači ako ozbiljno misle kupovati sutra bi ona grdosija na 800 kn mogla biti popapana. [rolleyes]
Kupovaće kad bude para!
Kupovati će kad nekome bude pasalo da kupuju. A nekako imam osjećaj da će onaj nalog od 886 komada nestati prije kupnje.
Možda kupe paket od nekoga iz top10… Ali sumnjam da bi taj netko dao za manje od 1000kn. Možda 900 ako im je hitno?
Inače djeluje mi kao da je preko 50% kupovnih transakcija zadnjih par mjeseci bilo sa skrivenim nalozima a to "mali" ne mogu raditi.
Mislim da bi bilo vrijeme za riješiti novi CD pa da vidimo tko tu koga…
osječka skupina će riješiti drugi CD …
Ptico ?
Kupovati će kad nekome bude pasalo da kupuju. A nekako imam osjećaj da će onaj nalog od 886 komada nestati prije kupnje.
Možda kupe paket od nekoga iz top10… Ali sumnjam da bi taj netko dao za manje od 1000kn. Možda 900 ako im je hitno?
Inače djeluje mi kao da je preko 50% kupovnih transakcija zadnjih par mjeseci bilo sa skrivenim nalozima a to "mali" ne mogu raditi.
Mislim da bi bilo vrijeme za riješiti novi CD pa da vidimo tko tu koga…
Ma tu Gale sve nas …
Za CD mislim nema potrebe, odnos snaga je jasan.
Ono s kvorumom prije (a i možda sve jučer) čisto testiranje snage.
Isto tako je jasno da ponude do daljnjega neće biti, a ni kupovine na burzi (ako je vjerovat Gazdi za sada za to nema para).
Čovjeku su odobrene vanburzovne transkacije.
Banalizirana poruka (obrazloženje odluke) je, ej vi dioničari kojima treba građevinski materijal, izoind prozori ili nešto što Industrogradnja proizvodi ili ima, javite nam se pa se možda dogovorimo. Vi nama dionice, mi vama izoind prozore.
Do suza sam se nasmija sinoć pričajući na ovu temu s prijateljem. Skoro unajmili šleper pa do pogona Industrogradnje po nešto građevinskog materijala, ali bilo kasno, izgubili bi se putem pa …
Kako sam tek kasno sinoć stigao iz ZG-a, a i sada sam u gužvi, svima koji su mi poslali poruke na PM nastojat ću odgovoriti večeras.
P.s. Barbus, imam upalu desnog ramena od dizanja ruke jučer. A za ono poslije, moram priznat da Gale ima priču …
Čovjeku su odobrene vanburzovne transkacije.
[/quote]
Sa dva glasa protiv, a ostali za ili suzdržani.
Pa jbt mi mali dioničari neznamo zaštititi (bar pokušati) vlastite interese. A Gale nas voza kao guske u magli.
Sa dva glasa protiv, a ostali za ili suzdržani.
Pa jbt mi mali dioničari neznamo zaštititi (bar pokušati) vlastite interese. A Gale nas voza kao guske u magli.
[/quote]
Već odavno je trebalo napravit udrugu malih dioničara, tj. oformit ekipu koja će se borit za naše stavove. Osim toga ja bi tog Madžara iz NO koji se "kofol" bori za male dioničare zamijenio s nekim koji će fakat branit naše interese. Ajmo nek se javi netko s kim je taj lik kontaktirao?! Bez toga se po meni možemo slikati, jer će nas uvijek preglasati kao što je to bilo jučer.