A i onako uzgred, 10.12. sam u Zagreb, pa navrati do Savske da izmjerimo dužinu budućeg mosta …
Hmph, u koliko sati? Prije podne moze….
dao sam ti link, glede limarije…
Sakai, ne beri brigu, kako bude meni, tako će i tebi.
Uleti i izleti na ponudi, prinos zagarantiran (ovo me podsjeća na onu fondovsku).
Samo me nepitaj kada [lol]. Ali barem se u ovoj žabokrečini još i plovi.
U svakom slučaju stignemo uzeti nešto limarije prije početka novog ciklusa.
Tko zna s tebom unutra, u kombinaciji s pticom, nadrukamo mi ovo barem do 2.xxx.
Ma no frks, ja sam mislio na to da bi ti mene bacio u NO, pa da dobijem koju po glavi
[wink]
Hvala na pozivu, mislim da cu ipak propustiti to. Ne zato sto ne vjerujem tebi, nego ne vjerujem hrvatskom zakonodavstvu i Najdrazem Vodji.
Uglavnom, da sve svedemo na tvoj rjecnik, ti se drzis europskog, kontinentalnog prava, no suprotna strana zeli suditi po anglo-saksonskom pravu. Mozda sam preparanoican, no zivim u ovoj zemlji vec poduze…
[/quote]
Mislim da si ti već ušao, samo što se retorika nikad ne mijenja naglo! Mudar si ti….
Uskoro će i Dikan i onda nam samo ostaje …………….. febo [kiss]
Za informaciju, reda radi, veliki kuhar kupuje podosta garderobe….. viđen u shopingu s gorilama nedavno [shocked]
Ima se….. ili pak se želi dobro upakirati za prodavanje magle….. ona stara "odijelo čini čovjeka"….
Šalim se, vjerojatno se ima!!!
[rolleyes]
Dzisus, ova INDG sekta zeli uzet sakaiu mjeru… Run sakai, run!
Hahah nema bijega od sekte..
Sam se predo [lol] [lol]
We are INDG.
You will be assimilated, resistance is futile!
Aj ne *izdi, vec budi sretan sto cu ti imati objasniti di grijesis. Uostalom, uvijek me mozes ne nazvat i tako izbjec druzenje. Blizu su ti dva faksa (zenska), pa mozda imate bolji izbor gledati nasu mladost neg se druzit sa mnom….
Ne vidi se više u top10 naloga onaj prodajni od 880 komada po 800kn. Da li netko tko ima dublji uvid može reći da li je još prisutan?
Prometa nema i baš gledam čak ima kupnje na INDG i stremi ka 666 kn.
Taj broj mi nekako ne izgleda privlačno, spominje se u Otkrivenju u ne baš dobrom kontekstu.
To je jasno !
Ne vidi se više u top10 naloga onaj prodajni od 880 komada po 800kn. Da li netko tko ima dublji uvid može reći da li je još prisutan?
Imam dublji uvid i jasno ga vidim !