INDG (Industrogradnja d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INDG (Industrogradnja d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ajmo nek se jave oni papci koji su dilali na 600? A tko im je kriv, pa ovo je jedini zicer na ZSE koji će donijet skoro 100% na tu cijenu, a možda i više.

febo i sakai [tongue] [lol] [kiss]

I love the Smell of Profits in the Morning

Ukoliko HANFA nije povezala Finvest i Propositu s njima, nema šanse da se mi skupimo i izglasamo nešto.

Nisu povezali.
a možda za naše glasove da se dobije neki ustupak. Finvest i Filipović imaju 7,32%. Propisita ima 1,82%. To je 9,2%. To donosi 24,84% glasova na skupštini.
Dalje imamo dva skrbnička Karlovačke banke – oni nose 10,77% glasova.
Fuchs ima 3350 dionica. To je 0,74% i 2% glasova.

Treba skupiti 50% glasova.

Nema veze što ne možemo ništa izglasati, biti će veselo za gledati…

Btw, baš me zanima gdje će se susresti bid i ask

štete što nema točka dnevnog reda: razno …, ali kontam da ćemo poslije skupštine ostati malo s Vrhovnim vođom prokomentirati stanje u firmi …

Da citiram Einsteina, "Jedino svemir i ljudska glupost su neograničeni"…. 🙂

Aludiram na ponašanje bida trenutačno…. Nema, nema više po 600, adio…

Ajde, tko će prvi da je vrati di joj je mjesto?

Nije druk.

NOĆ je NAJMRACNIJA pred SVITANJE!!!!!!!!!!!!!!!

Btw, baš me zanima gdje će se susresti bid i ask

na 1000
[cool]

štete što nema točka dnevnog reda: razno …, ali kontam da ćemo poslije skupštine ostati malo s Vrhovnim vođom prokomentirati stanje u firmi …
[/quote]

očito ima para dok trezor želi izglasati odluku da trezor kupuje

Moglo bi to još danas na 900 kn, šta ti jedan poziv na skupštinu i jedan dokument Hanfe naprave?!

ha hahahahahahaahahahahahahaahahahahaha
hahahahahahahahahaahahahah

umrijet ću od smijeha …

+54%

Hahahahahahaha, ne mogu vjerovati… Mislim vjerojatno će se vratiti na manju cijenu ali ovo je neprocjenjivo za vidjeti… [lol] [lol] [lol]

ashrak, ne će gale dobiti jamstvo već će položiti gotovinu na račun … po meni to je ziher … ali nije ni bitno …

nego zanima me sljedeće: Negociator i Aglaia gube pravo glas od dana konačnosti onog prvog rješenja, e sad to je od dana dostave stranci, ako sam dobro shvatio …

trte mrte i do 10.12. neuspiju dostaviti stranci rješenje i eto ti ga na…

što ti je pravo? [huh]

Ako će se pravilno tumačiti zakon pravo gube ex lege, trenutkom odbačaj zahtjeva za odobrenjem ponude.

Rješenje u ovom djelu je deklaratorne prirode.

A u konkretnom slučaju, konačnost ti je od dana donošenja rješenja, ne dostave. (protiv rješenja Hanfe nije dopuštena žalba, pa konačnost nastupa odmah).

Na skupštini Gale definitivno nema pravo glasa, ali bit će tu njegova ekipa Filipović i ostali.

Garancija ili žive pare, svejedno. Ne znam odakle ti informacija o kešu, ali ako ima dogovor s ostalim iz top 10 i ne misli otkupljivati njihove i trezorske, zašto da veže istu gotovinu kod SDA.

Stvarno interesantan prizor uzlijetanja…. [lol]

New Report

Close