INDG (Industrogradnja d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INDG (Industrogradnja d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

buraz..
evo jos jednom, jel ima milijunski portfelj, jel ima milijunsku kolicinu INDG ?
dakle, jel CD ipak laze i jel mozes sa velikom sigurnoscu reci da si pogrijesio?

ako moze da/ne odgovor?

bez otkrivanja identiteta i duge rasprave?

što si se usro ? na 800,00 kn nema milijunski portfelj …
[/quote]
Pa ako se o zimziju priča, onda valjda i ptice znaju o kome se radi. Ne treba tolika tajnovitost 🙂

daj fazane, opet ti mogu pobijati slovo po slovo, ali mi se fakat ne da..

nek se Vipy bavi s tobom, on ima strpljenja [thumbsup]
evo jos zadnji put,a onda trkeljaj sam sa sobom [tongue]
HPB nije u vlasnistvu stranaca, matice ne mogu samo tako podaviti kceri da bi spasile svoje dupe-koje im je ionako spaseno, bankarski sektor nam je najpripremljeniji za ovu krizu.a ove koji sire sranja o jurisu na saltere bih ja pred zid.kao ratne profitere.prijeki sud, buraz!

a kad si tako bojazljiv..

pa koji qurac radis u dionicama??

i to u najriskantnijoj od svih INDG??

[shocked] [shocked] [shocked]

ajde farbaj druge, mene pusti..
i imam ti jos par milijunasa, kojima su na ovim cijenama druge stvari povoljnije od INDG, ali nema veze..nevazno..

jos jednom, ne mislim da INDG nece kostati preko 3 soma kuna, mozda i prije nego ocekujemo.
doduse, onda ce i THNK uhvatit 8icu [tongue]

zivio ti meni [thumbsup]

SVAKOGA DANA, U SVAKOM POGLEDU, SVE VIŠE NAPREDUJEM

sakai se osjetio uvrjeđenim kada sam nekoliko puta napisao da će ATPL doći na 100,00 kn … i dalje stojim iza tih riječi … da sad objašnjavam … predugo bi trajalo …

NDG je puno bolji pik od THNK bez obzira na cijenu … iNDG nije zadužena i ima hrpu stanova za prodati … a uz dodatno zaduživanje (kada sranje prođe) … imat će i veći potencijal … no na svakome je da sam cijeni …

Opet imas vizije (valjda je to utjecaj Najdrazeg Vodje). Nisam nimalo uvrijedjen tvojim lupetanjima, vec tvojim ismijavanjem ostalih dionicara. Da, dovoljno je pogledati brodarske teme (pa cak i JDPL sam prodao prije tebe!) iako ima toga jos -evo recimo THNK. A za tvoju info ja ne bih imao nista protiv da dionice padnu na razinu "sve po 15 kn" jer osim sto bi potrosio novce, prestao bi pusiti pa bi mijenjao dnevno kutiju cigareta za dionicu.

A ovu bedastocu za Tehniku skoro da i ne treba komentirati. Gradnja stanova cini oko 16 posto tehnikinih poslova, pa probaj pogoditi tko ce biti vise pogodjen krizom – thnk ili indg?

Uglavnom, da ne duljim dalje i ponavljam Migove misaone vratolomije, potpisujem onaj njegov ranije sroceni lancun i nemam vise sto dodati. Osim da se nadam da si shvatio kako burza kaznjava svaku bahatost i zlocu [bye]

ume da broji sarafe, ali krivo:procenat i tacno; povjest;samnom, neznam, 100 ATPL=1000E, uvjek, vjest..plata?!, dejstvuje

Normalno da si prodao kada si morao tati vratiti novce.

Ajde pliz daj jedan post di se rugam nekome. Imaš tražilicu u desnom gornjem kutu … upiši fazan i citiraj …

I love the Smell of Profits in the Morning

mig i sakai, gdje ste bili kad je crobi bio na ATH, pa su se svi rugali nama dioničarima iNDG … zašto onda niste prokazivali bahatost i zloću ??????????????

vidim da ovdje ima dosta gluposti napisanih, koje lice na birtijaske price, kad mali dijonicar bez osnovnih ekonomskih znanja poslije par ozujskih pretvara u vrhunskog fond managera i najozbiljnijeg kadidata za slijedeceg guvernera HNB-a

sto se tice nekretnina imate relevantnu stranicu i podatke na
http://www.colliers.com/Markets/Croatia/

pa proucite osnovne podatke, posebno za Zagreb

DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE

sto se tice nekretnina imate relevantnu stranicu i podatke na
http://www.colliers.com/Markets/Croatia/

je, proučavao sam ja takve stranice na JDPL-u, pa vidi ga gdje je sad …

ne kužim kako ne možete uspostaviti poveznicu … banke su prestale izdavati akreditive, bdi se strmopizdio doslovce … e sad to isto probajte preslikati na naše banke i stanove …

ne kažem da će se dogoditi, već da je to jedan od mogućih scenarija … [embarass]

ne kužim kako ne možete uspostaviti poveznicu … banke su prestale izdavati akreditive, bdi se strmopizdio doslovce … e sad to isto probajte preslikati na naše banke i stanove …

mislim da su banke i građevinari previše isprepleteni zajedničkim interesima i kapitalom da bi to dopustili.

mislim da su banke i građevinari previše isprepleteni zajedničkim interesima i kapitalom da bi to dopustili.
[/quote]
iako mi se ne svidja s kojom svrhom pises i tekstovi su ti prilicno obojeni, ovo je vise nego tocno…

Zaboravili ste da hipoteke postoje na vecini stanova, da su gradjevinarci gradili i grade na temelju kreditni linija banaka…
Pa zar ce banke dopustiti da im hipotekarni zalog padne na 40% (odnosno na 800 EUR u Zg) onoga sto im je u knjigama i u off balance? Ono koji to vjeruju su teske naivcine, Znate sto bi im ROHA napravio, koju dokapitalizaciju bi morali napraviti…

"slucajno" su se nakon toliko mjeseci bez reklama pojavile prve sa stambenim kreditima…

Nema teorije da padnu na 800 eur, jedino sto im se moze dogoditi jest da porastu sa prosjecnih 14000KN/m2 u zg, na 30000kn/m2 [rolleyes]

a cijena ce im pasti sa 2000 na 1800 EUR

mislim ak se kuzimo, EUR/KN…

DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE

[/quote]
iako mi se ne svidja s kojom svrhom pises i tekstovi su ti prilicno obojeni, ovo je vise nego tocno…
[/quote]
koja bi to svrha i boja bila?

james

pa zar ti mislis da se meni tvoje pisanje mora svidjati…

ja ne trazim da se tebi svidja moje..

no ovo nije tema za to…

kojeg, Lime?
Đemsu?

ne razmislja drugacije, tocno ovo sto je on spomenuo u svom postu, sam rekao i ja u vezi THNK i njenih dugova.nemam nista protiv Đemse, ako je ovo shvatio kao napad, moje isprike, nije mi bila namjera [embarass]

ja sam imao par stvari za reci Fazančetu i Rokiju, isprike i njima ako sam ih uvrijedio, mislim da sam govorio istinu.

peace

[smiley]

SVAKOGA DANA, U SVAKOM POGLEDU, SVE VIŠE NAPREDUJEM

New Report

Close