zanimljivo, prvo sam imao 100% pa onda 1%.. tko je to tolko prevrtljiv? [lol]
gibam.. njemice cekaju [kiss]..
i malo INDG,
a di ocu doc?
pa fkrnuo sam INDG,
ne kužim čemu sve ovo … ja sm iNDG imao prije 2 godine imam je i sada … da je gale dao ponudu u roku … sve bi mu istovario i čekao je na 200 – 300 kn … to sam i napisao … jedino da mu nas 95% istovari … onda by by
sakai se osjetio uvrjeđenim kada sam nekoliko puta napisao da će ATPL doći na 100,00 kn … i dalje stojim iza tih riječi … da sad objašnjavam … predugo bi trajalo …
miga je zasmetalo što sam napisao nekoliko tekstova na temu jednog od mogućih scenarija … a što da mu ja radim kada ne kuži da se takve stvari mogu dogoditi … ja ne kažem da će se dogoditi … ali sada smo u situaciji da je to jedan ozbiljan rizik …
iNDG je puno bolji pik od THNK bez obzira na cijenu … iNDG nije zadužena i ima hrpu stanova za prodati … a uz dodatno zaduživanje (kada sranje prođe) … imat će i veći potencijal … no na svakome je da sam cijeni …
što se tiče 800 €m2 … tako smo se svi rugali iveku i realbearu …pa vidi di smo sada …
ono što je najsmješnije u cijeloj priči je to … da smo svi hrabri kada treba pisati preko foruma, a kada se čujemo privatno svi u stvari tražimo izlaz i stvarno sagledavamo situaciju …
Za kraj: možda je i dobro da se ovako dogodilo … tko je od početka s ovom dionicom zna o čemu pričam … jebat ga … navikli smo …
b.)znam par starih i iskusnih investitora sa milijunskom portfeljima, koji su i meni jos davno prije svrnuli pozornost na INDG, koji su cekali da se istresu na javnoj ponudi da bi presli u druge gradjevinare, poglavito THNK.jebiga, okolnosti su se promijenile i ruku na srce, THNK je bolji pick po 2000, nego INDG po 1000.
ovo sa velikom sigurnošću mogu tvrditi da nije točno … CD ne laže …
ako i jesu milijunski igrači … nemaju veću količinu iNDG …
Deprecira li domaća valuta, odošmo u onu stvar svi skupa … bit će stanova po 800,00 €. Propadne li jedna banka, zanima me samo uz kakav diskont će se prodavati državne obveznice koje se temelje na propaloj štednji.
jesam li ja negdje možda spomenuo Zagreb ?
ili se automatski podrazumijeva da je Zagreb čitava Hrvatska !?
Oprosti Dozan, ovaj fazan. U Osijeku su cijene niže.
imao sam 55kom kupljenih u jeku bulla po 1700 i 1600kn, sve ostalo mi bilo skupo, pa uzeo malo i INDG.prodao poslije dokapa i sa tom lovom dokapitalizirao, pa pola prodao a s pola casha se igram.
imam jos 19kom.
nisam primjetio da si napisao da ocekujes INDG na 200-300kn, OK, ako jesi posteno..
da, istina..
mene je zasmetalo medvjedovanje i naknadna pamet na Crobexu 2000.
zasmetala me ova prica koju si mi poslao na PM sad, nakon sto su se svjetske financije relativno ustabilile, kad LIBOR pada, kad su kamate spustene i kapital kola sustavom, pa je samim tim opasnost od globalnog financijskog kraha i banka rusha definitivno manja naego prije mjesec-dva.
jer ako vec ulazes toliko u znanje onda bi trebao znati da se bank-rush, iliti panika dogadja u prvim trenucima krize.taj dio je krucijalan.taj dio smo prevladali, sad ostaje zbarajti recesiju, i lizati rane od nje.dakle sad ide udar na realni sektor.
jos sto se tice ralnih scenarija.. pa i Krsko je blizu zagrebu, ako rokne nuklearka, bit ce kvadrata po 8e, a ne 800e..a
ne kazem da ce se dogoditi, ali je realan scenarij.vec je pomalo stara, sovjetskog tipa, a falabogu ljudski faktor nam nikad nije bio na visini.
sta ti kazes?
ipak je to jedan ozbiljan rizik.
sto se tice 800e..tamo nema OMFova da izabce milijun stanova na trziste i spuste cijenu..
ali eto..dajboze da se desi, lijepo bi se skucio!
ovo o hrabrenju prek foruma..buraz ja se s tobom nikad nisam cuo, ne znam sta vi radite, ali eto imas i Vipija kojeg znamo obojica,a zna me jos dosta ljudi s foruma.
sto mislim, to kazem i javno i tajno.
sto se CDa tice, a sta si to vidio na njemu?
vidio si da ekipa nije prodala Galincu na javnoj ponudi jel?
evo poslat cu ti jedno zanimljivo ime prek PM, pa mi reci kakvo mu je stanje..ok?
pa napisi samo jel istina ovo sta govorim.
ovo o THNK i INDG nek ostane za drugi put..
jos jednom napominjem da ne mislim da je INDG losa firma, dapace, mislim da ima strasan potencijal!i firma i dionica!
ali ako ATPL bude 100kn, e, pa buraz nece ni INDG biti prek 300kn!
e, pa sad ako tebe to veseli, onda ok.
dakle mene je samo iznerviralo tvoje i Rokijevo prenemaganje po forumu jer ste mislili da vam je guzica ovdje sigurna.jer ma koliko hvalospjeva pjevali io dionici, namjera vam je bila istrpat se dragom vodji, Galincu, pa onda brijat kak’ ste vi pametni,a ostali u ATPL, KODT itd glupi..
svi smo mi ovdje u istim govnima..shvatite to!
ako se desi ono o cemu ti trkeljas, rush na slatere, nece nikome ovdje pomoci sto je u cashu, INDG, ATPL,pogotovu ako je u kunama!samo ce duze vremena uz kruh i mlijeko si moci priustiti i jeger.
jer cemo svi ostat bez posla i otici u 3 lijepe pičke materine.
b.)znam par starih i iskusnih investitora sa milijunskom portfeljima, koji su i meni jos davno prije svrnuli pozornost na INDG, koji su cekali da se istresu na javnoj ponudi da bi presli u druge gradjevinare, poglavito THNK.jebiga, okolnosti su se promijenile i ruku na srce, THNK je bolji pick po 2000, nego INDG po 1000.
ovo sa velikom sigurnošću mogu tvrditi da nije točno … CD ne laže …
ako i jesu milijunski igrači … nemaju veću količinu iNDG …
[/quote]
i..sta kaze CD jel milijunski igrac?
[sealed]
i..sta kaze CD jel milijunski igrac?
[sealed]
ako zbrojiš pounje i imk slavoniju … napeto
[tongue]
buraz..
evo jos jednom, jel ima milijunski portfelj, jel ima milijunsku kolicinu INDG ?
dakle, jel CD ipak laze i jel mozes sa velikom sigurnoscu reci da si pogrijesio?
ako moze da/ne odgovor?
bez otkrivanja identiteta i duge rasprave?
nisam primjetio da si napisao da ocekujes INDG na 200-300kn, OK, ako jesi posteno..
9.11. … tema "utjecaj …"
ashrak
fazan
plavi
Na koliko se čeka Crobex?
500?
tu negdje … između 500 i 1000
A INDG?
200,00 – 300,00 kn nakon ponude …
da, istina..
mene je zasmetalo medvjedovanje i naknadna pamet na Crobexu 2000.
zasmetala me ova prica koju si mi poslao na PM sad, nakon sto su se svjetske financije relativno ustabilile, kad LIBOR pada, kad su kamate spustene i kapital kola sustavom, pa je samim tim opasnost od globalnog financijskog kraha i banka rusha definitivno manja naego prije mjesec-dva.
jer ako vec ulazes toliko u znanje onda bi trebao znati da se bank-rush, iliti panika dogadja u prvim trenucima krize.taj dio je krucijalan.taj dio smo prevladali, sad ostaje zbarajti recesiju, i lizati rane od nje.dakle sad ide udar na realni sektor.
zanima me tko ti je napunio glavu liborom ?
[lol]
eto me za 2 tjedna u grebza, pa ću mu ja izbiti te gluposti iz glave … još mi duguje ispriku za ZIBOR … [angry]
ja nisam pisao o svjetskoj krizi … već o mogućoj bankarskoj krizi u RH … pa o tome svi trube … svi profesori koji su mi predavali bankarstvo … suze rone što su nam banke u stranom vlastništvu … sve banke odreda … ama baš svih 5 je zatražilo pomoć od svojih vlada i zbog toga sam se usro …
po MILIJUNMILIJARDITI PUT … nisam međed niti volim međede … najrađe bi ih sve potaraco … ali sam se usro kada sam vidio ovo što sam gore napisao … jebat ga …. mi ptice smo plašljiva sorta …
nisam se naslađivao na temi ATPL … ono o čemu sam pričao … to je danas potvrdio predsjednik uprave … trošit će dobit da bi preživjeli … to nije naslađivanje to je realnost …