A znam da je pisalo ali zaboravio sam, tko će sad prelistavati zadnjih x stranica….
Recimo da je tržišna vrijednost 300€ po kvadratu (ako ne i više) onda samo to zemljište ispadne 12.500.000€ iliti cca 90 mil kn. Solidno. [wink]
U Ičićima je na toj lokaciji kvadrat 500 eura minimum, znam jer sam kupovao i prodavao po Ičićima zemlju
nadam se da nije to indg od tebe kupila po 500 eura kvadrat za moju lovu iz dokapa 🙂
A znam da je pisalo ali zaboravio sam, tko će sad prelistavati zadnjih x stranica….
Recimo da je tržišna vrijednost 300€ po kvadratu (ako ne i više) onda samo to zemljište ispadne 12.500.000€ iliti cca 90 mil kn. Solidno. [wink]
U Ičićima je na toj lokaciji kvadrat 500 eura minimum, znam jer sam kupovao i prodavao po Ičićima zemlju
[/quote]
Vrijednost nekretnine na tom zemljištu će biti cca. 1,5 mlrd. kn, dio treba prodati (stanove i apartmane), poslovne prostore dati u najam, a hotel (treba ući u neki lanac hotela, tipa Plaza) i
garažu zadržati u okviru vlastitog poslovanja.
nadam se da nije to indg od tebe kupila po 500 eura kvadrat za moju lovu iz dokapa 🙂
nije, ima to INDG još od Tita:)
btw ubaci total prihode, doci ces do zanimljivih rezultata, dvije firme koje najbolje stoje imaju ispodprosjecan sales…ne mislim na INDG
ne ćemo se igrati skrivača!?
daj tablicu!
[/quote]
šteta jedino što se ne da ubaciti Mcap pored ovih pokazatelja, bilo bi zanimljivo 🙂
btw za thnk su krivo predvidjeli, očekuje se veći prihod od predviđenog
a nu našeg fiškala … sve ga je lipo viditi … [lol]
[/quote]
Nego, tko ima volje za malu korporativnu akciju, a da se ovi iz Hanfe više ne bi igrali našim živcima …
Evo vam u privitku špranca dopisa.
Da više ja ne bi gubio vrijem (ista je pisana u množini po opunomoćeniku) pa je gramatički prilagodit i ispravite koju eventualnu grešku (nemam više volje), unesite svoje osobne podatke i sutra ga uputite poštom prporučeno ili još bolje tko je u ZG (uz neki dokaz o tome da je dioničar INDG) na protokol HANFE.
Nešto će morati odgovoriti, a ako vide da bi mogli izazvati malu lavina i tako sebi dati još posla, možda ih ovo navede da nešto objave u javnosti.
[/quote]
Je li poslan zahtjev?
ne ćemo se igrati skrivača!?
daj tablicu!
[/quote]
šteta jedino što se ne da ubaciti Mcap pored ovih pokazatelja, bilo bi zanimljivo 🙂
btw za thnk su krivo predvidjeli, očekuje se veći prihod od predviđenog
[/quote]
ja tvoje attachmente ne mogu otvoriti. S cime vi to otvarate?
edit. evo upravo ih otvorio, ignorirajte ovaj post
a nu našeg fiškala … sve ga je lipo viditi … [lol]
[/quote]
Nego, tko ima volje za malu korporativnu akciju, a da se ovi iz Hanfe više ne bi igrali našim živcima …
Evo vam u privitku špranca dopisa.
Da više ja ne bi gubio vrijem (ista je pisana u množini po opunomoćeniku) pa je gramatički prilagodit i ispravite koju eventualnu grešku (nemam više volje), unesite svoje osobne podatke i sutra ga uputite poštom prporučeno ili još bolje tko je u ZG (uz neki dokaz o tome da je dioničar INDG) na protokol HANFE.
Nešto će morati odgovoriti, a ako vide da bi mogli izazvati malu lavina i tako sebi dati još posla, možda ih ovo navede da nešto objave u javnosti.
[/quote]
Je li poslan zahtjev?
[/quote]
Išao je tek jučer. Nisam stigao u utorak, čekao sam još jednog člana "splitske skupine" za punomoć.
Nego što je s ostalima, ideja je bila da ih se malo pritisne s više strana, ako ničim dugim onda barem papirologijom.
Fazane, ti? Ostali?
Išao je tek jučer. Nisam stigao u utorak, čekao sam još jednog člana "splitske skupine" za punomoć.
Nego što je s ostalima, ideja je bila da ih se malo pritisne s više strana, ako ničim dugim onda barem papirologijom.
Fazane, ti? Ostali?
ma ja ti onaj mail slabo čitam … tako da sam tek sada vidio … šaljem sutra u HANFU …
za druga febu … znat će on o čemu se radi …
http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/1596-08-INDG_obavijest_obveza_ponuda_preuzimanje.pdf
http://www.poslovni.hr/Forum/Thread.aspx?ThreadID=2434&pg=694&#post682675