Ako je skriveni sa 400 komada onda mu je još dosta ostalo…
Čudno mi je ovo. Valjda opet ništa od Hanfe ni ovaj tjedan.
Ako je skriveni sa 400 komada onda mu je još dosta ostalo…
Čudno mi je ovo. Valjda opet ništa od Hanfe ni ovaj tjedan.
taj nalog je skriveni, vjerojatno 400, i pojavio se jučer na 930.
Evo i izvješće je stiglo…
Zanimljiv porast prihoda i dobiti u zadnjem tromjesečju. [thumbsup]
Ovogodišnji P/E u 3 kvartala ispod 7.
http://www.zse.hr/UserDocsImages/financ/INDG-fin2008-3Q-NotREV-N-HR.xls
Eto izašla dobit……… Ja čekam rezultate od PTKM ali vidio sam ovo izvješće———
e sakai, a zašto su prihodi od prodaje veći za 100 ml kn?
Iz dobiti treba isključiti izvanredne prihode i izvanredne rashode i onda se dobije dobit oko 29 mil kn. i taj iznos puta 1,33 je jednak 38 mil kn., a to je p/E 10,73.
ODBIJENE SU PRETHODNA I PRIVREMENA MJERA PROTIV INDUSTROGRADNJE U SPORU S A. FARAJEM (ZA KOJI TAKOĐER POSTOJI REZERVACIJA U PUNOM IZNOSU), A POSTIGNUT JE I NAČELNI DOGOVOR O MIRNOM RJEŠENJU JEDNOG ZNAČAJNOG SPORA IZ IRAKA (U KOJEM ĆE INDUSTROGRADNJA IMATI POZITIVAN FINANCIJSKI EFEKT, I KNJIGOVODSTVENO I PO NOVČANOM TOKU). NASTAVLJENE SU I BROJNE AKTIVNOSTI S CILJEM POVRATA U POSJED CJELOKUPNOG TURISTIČKOG KOMPLEKSA U DOGOJ UVALI KOJI PROTUPRAVNO KORISTI FIO&D
Uglavnom se pričalo o dugovima industrogradnje iz iraka a očito ima tu dosta i potraživanja koje industrogradnja ima. Ako se uspije pobijediti u sporu sa Farajem to će biti opet jako veliki izvanredni prihod
Iz dobiti treba isključiti izvanredne prihode i izvanredne rashode i onda se dobije dobit oko 29 mil kn. i taj iznos puta 1,33 je jednak 38 mil kn., a to je p/E 10,73.
pretpostavljam da tako računaš PE za sve firme …