INDG (Industrogradnja d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INDG (Industrogradnja d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Da li itko zna kako je recimo u Americi regulirano to sa ponudama za preuzimanje?

Ovo kod nas je stvarno idealno za mutne poslove.

a jeste dosadni s tim preuzimanjem …

ajd iskreno što vas to zanima … dat će cijenu istu kao obvezu ili nešto malo veću … i što imamo iz toga … ništa … stabilizaciju na određenom nivo i drhtavce koji će mu prodati …

bezveze …

I love the Smell of Profits in the Morning

a jeste dosadni s tim preuzimanjem …

ajd iskreno što vas to zanima … dat će cijenu istu kao obvezu ili nešto malo veću … i što imamo iz toga … ništa … stabilizaciju na određenom nivo i drhtavce koji će mu prodati …

bezveze …

drhtavce koji će mu prodati … Zar to nije cilj?

Kako si tako siguran da će ponuditi malu cijenu?
Možda baš zvekne vrhunsku cijenu kako bi istjerao male dioničare iz firme i sljedeće godine u miru radio sa firmom što god želi…
Ne možemo mi znati što on točno planira.

i sljedeće godine u miru radio sa firmom što god želi…

bratac moj, da je on htio, riješi bi se on tebe davnih dana … a ne po 1.200,00 kn …

ajmo malo logički zaključivati …

Po 1.200kn me se neće riješiti… [lol]

više od toga bi bilo ravno samoumorstvu da daju u ovom trenutku …

ionako kontroliraju 80% i više firme na ovaj ili onaj način …

i ja se slažem da će biti maksimalno 1120 kuna

ali bilo je danas po 980 kuna. što to nije nekom dovoljna zarada za dva mjeseca?

sigurno je našao neku bolju priliku

ha ha ha ha ha ha

E kad bi znao da je na Hanfi potvrđen dokap počistio bi ja vama to do 1050 kuna!

Da ne brinete!

sigurno je našao neku bolju priliku

mene zezno HT, čeko treći dan rasta ( da dođe na 270 da prodam). cilj je bio čekati na 1000 kuna na bidu na INDG, ali ništa.

više sreće drugi put.

E kad bi znao da je na Hanfi potvrđen dokap počistio bi ja vama to do 1050 kuna!

Da ne brinete!

Netko će znati, možemo se kladiti da će se počistiti do cca. 1070, prije nego mi saznamo.

New Report

Close