INDG (Industrogradnja d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INDG (Industrogradnja d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

A nije Gale blesav da će kupovati po 1120 od malih koji će poslije kupovati ispod te cijene.

Knjigovođo evo pravnika.

Galinac je već morao spremiti pare, jer prije podnošenja zahtjeva za odobrenje ponuditelj mora osigurati naknadu za sve dionice koje su predmet ponude.

Ovo pologom gotovog novca ili bankovne garancije kod SDA.

Rocky s rokova smo tu negdje, par stranica prije sam okvirno dao rokove, kako se sjećam ponuda bi mogla svaki dan. Napominjem da Hanfa može kasniti bez ikakve sankcije.

Lipare se opet dečki danas oko 966 ali za sad nema očajnih prodavatelja…

Pitanje – kad ZSE objavi ponudu da li automatski blokira trgovanje dionicom na par sati ili ne?

Lipare se opet dečki danas oko 966 ali za sad nema očajnih prodavatelja…

Pitanje – kad ZSE objavi ponudu da li automatski blokira trgovanje dionicom na par sati ili ne?

Mislim da ne! Ako se sjećam ista je stvar bila s LCDS, MLNR, nikakve blokade nije bilo ako se dobro sjećam.

Kakva glupost… Pa gdje je tu zaštita investitora? Sramota… [angry]

Kad neko ide u javnu ponudu onda za to mora hanfi priložit garanciju banke, a ako ima garanciju banke znači da novac ima , on sam ili ga za taj posao kreditiraju banke ili neko treći ili neko sedmi.

Normalno da Galinec odugovlači, drži vodu, što je moguće više i tako spašave novce dioničara dok traje sranje u cjelom svijetu. Ne vidim šta je tu loše.

A spašava novce i ovih nestrpljivih što su skupili nešto oko 1000 pa bi što prije uvalili na ponudi da ulete u atlansku po 1300 pa da je prodaju po 800. Znači za svih dobro , bilo svjesno ili nesvjesno
[lol]

Kad neko ide u javnu ponudu onda za to mora hanfi priložit garanciju banke, a ako ima garanciju banke znači da novac ima , on sam ili ga za taj posao kreditiraju banke ili neko treći ili neko sedmi.

Normalno da Galinec odugovlači, drži vodu, što je moguće više i tako spašave novce dioničara dok traje sranje u cjelom svijetu. Ne vidim šta je tu loše.

A spašava novce i ovih nestrpljivih što su skupili nešto oko 1000 pa bi što prije uvalili na ponudi da ulete u atlansku po 1300 pa da je prodaju po 800. Znači za svih dobro , bilo svjesno ili nesvjesno
[lol]

Ispravno razmišljanje!

Galinec će dati novce kada dioničarima najviše odgovara jer njemu novci ni ne trebaju.

Evo u iščekivanju danas eventualne odluke HANFA-e mogli bi pokrenuti internu kladionicu. Ja kazem da ce cijena u ponudi biti ravno 1120 [proud]

Ja kažem 1150 [cool]

Ja kažem točno kolika je obveza … ni lipe više …

I love the Smell of Profits in the Morning

Ja kažem točno kolika je obveza … ni lipe više …

Slažem se u lipu.

Kako se zove ona Hanfina kampanja?

IMATE PRAVO ZNATI ! Ali, zadnji.

New Report

Close