INDG (Industrogradnja d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INDG (Industrogradnja d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Danas me kolega pitao – postoji li mogućnost da Galinec ne skupi pare za javnu ponudu? da li se to može dogoditi?

Danas me kolega pitao – postoji li mogućnost da Galinec ne skupi pare za javnu ponudu? da li se to može dogoditi?

teoretski dan …

postoje i neke kaznene odredbe … čini mi se … ali kolega pravnik će nam rastumačiti te detalje …

inače, ako niste znali nizozemci su investicijsko društvo, tako da baš ne bi ničim izazvani objavljivali ponudu, a da nemaju banke use …

I love the Smell of Profits in the Morning

Da nisi ipak našao partnera za ulaganje lapo-lapo? [tongue]

sijem žito raste grahorica

Jok, nema se para, nema se s čim… [lol]

Nego kako smo ono rekli vezano uz datume?
Obveza nastala 29.8., do 29.8. su dužni predati ponudu Hanfi, oni u roku 14 dana, dakle do 12.10. moraju prihvatiti ili odbiti ponudu (ako odbiju valjda bi morali to negdje objaviti?) i zatim ovi imaju još 14 dana za objavu ponude, dakle do 26.10.?

Mislim da je možda zeznulo stvar to što hanfa prošli tjedan nije imala sjednicu. I da će vjerojatno sutra donije ti odluku a objaviti u petak. Ali ne vidim zašto ne i malo pritisnuti HANFU telefonskim pozivima i e-mailovima da se očituje oko toga.

Galinec ima 14 dana za objavu ponude ali mislim da HANFA kad prihvati ponudu mora to objaviti.

Da nisi ipak našao partnera za ulaganje lapo-lapo? [tongue]
[/quote]

nisam. Ulaganje nije po pola, već se zarada dijeli po pola. Moje je znanje, a ntko drugi treba investirati.
Trebao mi je još jedan dan euforije i mislio sam izaći iz nekih dionica i smiriti novce u INDG. vjerojatno bih kupovao sve do 1000 jer mi se zarada od 119-131 kune po dionici čini odlična plus što bih malo smirio portfelj u ovim danima.
Inače, nisam napravio neku značajnu analizu INDG i mislio sam biti tu samo do isplate ponude.

Jok, nema se para, nema se s čim… [lol]

Nego kako smo ono rekli vezano uz datume?
Obveza nastala 29.8., do 29.8. su dužni predati ponudu Hanfi, oni u roku 14 dana, dakle do 12.10. moraju prihvatiti ili odbiti ponudu (ako odbiju valjda bi morali to negdje objaviti?) i zatim ovi imaju još 14 dana za objavu ponude, dakle do 26.10.?

Mislim da je možda zeznulo stvar to što hanfa prošli tjedan nije imala sjednicu. I da će vjerojatno sutra donije ti odluku a objaviti u petak. Ali ne vidim zašto ne i malo pritisnuti HANFU telefonskim pozivima i e-mailovima da se očituje oko toga.

Galinec ima 14 dana za objavu ponude ali mislim da HANFA kad prihvati ponudu mora to objaviti.
[/quote]

ma znam rokove, ali me smeta što nema informacija – dana xx Galinec predao ponudu, dana xx ponuda prihvaćena/vraćena na dopunu….
Evo primjer Vidića i LLRB pa to je komedija. Kupite sa ciljem da zaradite nešto sitno, a onda čekate ponudu mjesecima (ja nisam kupovao LLRB, ali znam da je u tijeku ponuda za koju se ne zna status). Evo onog Ljubasa su otkantali za preuzimanje Elektroprometa.

zato sam ja prodao indg kad sam vidio ponudu.. eto covjek ponesto nauci, a i dobro zapamti kad je dobro platio svoje znanje..

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

Može se dogoditi ali u tom slučaju dioničari mogu tužiti potencijalnog ponuditelja za minimalni iznos koliko bi trebala biti ponuda, dakle valjda tih 1119kn po dionici.
A sumnjam da nema imovine od kuda bi se moglo naplatiti. No to bi moglo trajati dugo, dugo, dugo…

No mislim da je veća vjerojatnost da HT do kraja godine bude 1.000kn nego da Galinec nema love. Uostalom tu je i Aglaia.

Vrlo brzo ćemo vidjeti da li je Galincu i Aglaia-i biti u interesu skupiti puno ili malo dionica.

Ako će htjeti skupiti puno držati će cijenu ispod 1000 kn, a ako ne dignuti će je na cca. 1200 kn.

Vrlo brzo ćemo vidjeti da li je Galincu i Aglaia-i biti u interesu skupiti puno ili malo dionica.

Ako će htjeti skupiti puno držati će cijenu ispod 1000 kn, a ako ne dignuti će je na cca. 1200 kn.

????

Pa ne može ponuditi ispod 1119

????

[/quote]
Misli na cijenu prije ponude.
I moja razmišljanja idu u tom smjeru.
Mora te nekako potaknuti da mu prodaš ili da je ostaviš u ponudi.
Nema bolje taktike od poigravanja cijenom.
Strah od gubitka i pohlepa su dva najjača oružja i to gazda jako dobro zna.

sijem žito raste grahorica

????

[/quote]

Mislim na cijenu na burzi, zamisli predzadnji dan ponude, a cijena na burzi 1200 kn ili 890 kn.

New Report

Close