INDG (Industrogradnja d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INDG (Industrogradnja d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

1. ima navodno i IGH
2. stanovi [bye] [bye]
3. koji su to projekti – ulaganje u znanje?

Evo argumenata: reci mi sto je sa sudskim sporovima?

ume da broji sarafe, ali krivo:procenat i tacno; povjest;samnom, neznam, 100 ATPL=1000E, uvjek, vjest..plata?!, dejstvuje

1. ima navodno i IGH
2. stanovi [bye] [bye]

Nešto ćemo dobit, nešto teška pušiona …

Nego, znam ja što tebe brine. Ne gradimo mostove …

Ali ako budeš dobar i kupiš koji komad, sagradimo bar jednoga, baš visine koju ti najviše preferiraš.

Rusija vam bas i nije konj za trku. Sa ovim cijenama nafte, ne pise im se dobro. Vec su morali przit devizne rezerve da zaustave klizanje tecaja…

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

1. ima navodno i IGH
2. stanovi [bye] [bye]

NASTAVLJENE SU AKTIVNOSTI NA UBRZANOM RJEŠAVANJU SPOROVA KOJE SE VODE PROTIV I U KORIST DRUŠTVA (NEŠTO MANJE OD 2.000 AKTIVNIH SPOROVA). OD ZNAČAJNIJIH SPOROVA, U MEĐUVREMENU JE DONESENA PRESUDA U KORIST INDUSTROGRADNJE U SPORU S HOSPIMEDICOM (REZERVACIJE PO TOM SPORU BIT ĆE SMANJENE NAKON ŠTO RJEŠENJE POSTANE PRAVOMOĆNO) TE JE DOGOVORENA NAGODBA U SPORU USA ZDENKOM (GDJE JE INDUSTROGRADNJA BILA TUŽITELJ). TAKOĐER, NASTAVLJENE SU BROJNE AKTIVNOSTI S CILJEM POVRATA U POSJED CJELOKUPNOG KOMPLEKSA U DOGOJ UVALI TE SU, NAKON PODNOŠENJA KAZNENIH PRIJAVA, U PRIPREMI I TUŽBE ZA NAKNADU ŠTETE PROTIV FIO&D

Sakai, krajem 2007 se vodilo 3015 sporova, te je u prvih 6 mjeseci ove godine riješeno preko 1000 sporova.

…NAJZNAČAJNIJI POJEDINAČNI SPOROVI U KOJIMA JE DRUŠTVO TUŽENIK VODE SE S GOSP. RAOOF FARAJEM I DRUŠTVOM HOSPIMEDICA…

Spor sa Hospimedicom je INDG dobila.

…U VEĆINI NOVOPOKRENUTIH PREDMETA (UKLJUČENIH U PRETHODNE STATISTIKE) DRUŠTVO (indg) JE TUŽITELJ….

…NAPLAĆEN JE MANJI DIO DOSPJELIH POTRAŽIVANJA I NASTAVLJENE AKTIVNOSTI NA NAPLATI PREOSTALIH POTRAŽIVANJA (ZA OBJEKTE DOMOVINSKI MOST, VIADUKT SV. KUZAM, MERCATOR I DRUGE). DOGOVORENE SU NAGODBE ODNOSNO ZAKLJUČENI SU OKONČANI OBRAČUNI VEZANI UZ PRAKTIČKI SVE (RANIJE) ZAVRŠENE OBJEKTE…

I sakai još nešto, slabo ti je ovdje drhtavih ručica.

Rusija vam bas i nije konj za trku. Sa ovim cijenama nafte, ne pise im se dobro. Vec su morali przit devizne rezerve da zaustave klizanje tecaja…

Vaš link

Ove je velika prilika ne samo za INDG, nego za sve hrvatske građevinare.

U toj regiji su puno gradili i imaju odlične reference.

imaš neki link?

I love the Smell of Profits in the Morning

na indgg se moglo fino zaraditi ovih dana – ako znamo da je ponuda >=1119 kuna, a da se lijepo moglo kupovati po 918 (21% zarade), onda je svaki komentar suvišan. Ja sam pokušao na poslu skupiti nešto para (nudio sam ljudima zaradu pola pola – svatko cca 10%), ali nisam skupio niti kunu.

na indgg se moglo fino zaraditi ovih dana – ako znamo da je ponuda >=1119 kuna, a da se lijepo moglo kupovati po 918 (21% zarade), onda je svaki komentar suvišan. Ja sam pokušao na poslu skupiti nešto para (nudio sam ljudima zaradu pola pola – svatko cca 10%), ali nisam skupio niti kunu.

E majstore, svaka ti dala! [lol]

E majstore, svaka ti dala! [lol]

[/quote]

Rocky opet se lipariš [angry] .

Jok, nema se para, nema se s čim… [lol]

Nego kako smo ono rekli vezano uz datume?
Obveza nastala 29.8., do 29.8. su dužni predati ponudu Hanfi, oni u roku 14 dana, dakle do 12.10. moraju prihvatiti ili odbiti ponudu (ako odbiju valjda bi morali to negdje objaviti?) i zatim ovi imaju još 14 dana za objavu ponude, dakle do 26.10.?

New Report

Close