Nije mi jasno zašto ne kupujete po 918kn kad će ponuda biti 11xx kn… [undecid]
Misle ljudi da će na drugim dionicama zaraditi više nego ovih 20%.
A mi koji smo ovdje smo se uglavnom ispucali.
Nemamo više para, potrošismo!
zato što je svima malo 15% za 3 mjeseca kad potencijalno se da zaraditi 100% za mjesec dana. ili sve izgubiti?
zato što je svima malo 15% za 3 mjeseca kad potencijalno se da zaraditi 100% za mjesec dana. ili sve izgubiti?
[/quote]
opet priča o vrapcu i golubu koji ti se još posere na glavu [wink]
[/quote]
opet priča o vrapcu i golubu koji ti se još posere na glavu [wink]
[/quote]
evo čim prodam atlantsku po 1300 (ako ikad prodam) kupujem indg po 918 i 919.
pa opet gledajuci na cjelu situaciu ja sam zadovoljan i drzat cu ovu dionicu 2 do 3 god tj.dugorocno
nemislim je jos uzimati jer ima i boljih prilika za zaradu
Danas su pale maske do kraja.Građevinski sektor(ne računajući Industrogradnju)ima dnevni pad preko 17%.Potpuno nezamislivo.Predvodi opet Tehnika ni kriva ni dužna sa padom od 22,95%
Nepotrebno je i reći da je jednostavno NEMOGUĆE očekivati da se to ne dotakne i nas.
I zato ova cijena od 15-tak posto manje od očekivane ponude.
Kad se zna o kakvim se tu tvrtkama radi(igh,ingra,tehnika)moramo biti i više nego sretni što smo u INDG.Očito je da više nema kapitala da se pokupi bilo šta pa tako i ovaj poklon od 15-tak%
Nažalost i ja sam od danas jedan među "nelikvidnim"
Ostaje mi samo da gledam i navijam za vas koji imate keša i tovarite se po diskontu.
Misle ljudi da će na drugim dionicama zaraditi više nego ovih 20%.
A mi koji smo ovdje smo se uglavnom ispucali.
Rocky, još smo u igri. Samo danas sam se postavio nisko, evidentno prenisko za danas …
Međutim, uopće se ne veselim, jer ako tržište ide tamo gdje mislim … ajme.
"Knjigovođo" nešto te izmučio taj izračun danas?
Očito danas nikome nije toliko gorilo da bi prodao ispod 900kn.
No tko zna, možda nas u ponedjeljak iznenade ako ameri završe danas u minusu preko -5, gdje su trenutno…
Inače početkom 9-og mjeseca sam prebacio većinu sredstava iz ATPL u INDG, te to nastavio tokom mjeseca i izgleda da sam dobro pogodio. Da bi ATPL došla na razinu od prije mjesec dana, treba narasti za 100%. 100%!! [bye]
Sumnjam da će to baš tako lako odraditi…