Stvarno u ovakvo vrijeme je lijepo biti u Industrogradnji kad nas sigurno drži Galinčeva ponuda a ja budala kupovao Ingru po 170 jučer.
A ja tehniku po 3400.
I već ronim.Šta ću kad me svrbi keš.
Da nema INDG i INE manjim djelom sad bi bio na antidepresivima sigurno.
Jer realno,gubici su stravični i nije ugodno ni gledati šta rade nekim dionicama a kamoli biti u njima
Industrogradnja-sigurna luka
Ja sam se jučer riješio INA-e. Nekako uz ovo sve imam osjećaj da teško da će MOL dignuti ponudu a ako to i napravi bit će za možda 100 ili najviše 200kn. Pa sam onda eto s tim novcem uletio još malo u industrogradnju i u ingru.
Imam osjećaj da bi i danas na kraju dana moglo opet biti malo čišćenja do 1100.
mislis nitko ne kupuje? kako prodati ako nitko ne kupuje?
mala pomoc: nece biti ciscenja do 1100 danas..
ja cu kupit po 800 a prodao sam po 1150.. nije iskljuceno da ode i nize od toga ali ja nisam pohlepan [cool]
mislis nitko ne kupuje? kako prodati ako nitko ne kupuje?
mala pomoc: nece biti ciscenja do 1100 danas..
Galinec kupuje u javnoj ponudi po minimalno 1130!
ja cu kupit po 800 a prodao sam po 1150.. nije iskljuceno da ode i nize od toga ali ja nisam pohlepan [cool]
A tko će ti prodati po 800 ako u roku od 2-3 tjedna (ne znam sad točan datum) sigurno slijedi ponuda za preuzimanje po barem 1130kn po dionici? To bi trebao biti netko sa težim oblikom retardacije ili da mu život ovisi o tim novcima. [rolleyes]
A nakon ponude živi bili pa vidjeli, iskreno sumnjam da će ikad više zaroniti ispod 1.000kn.
evo nije bilo ciscenja… tko je bio u pravu [cool] [thumbsup]
Nije bilo čišćenja jer je cijena jučerašnja, a da si prodao koju po 1030 vidio bi
A tko će ti prodati po 800 ako u roku od 2-3 tjedna (ne znam sad točan datum) sigurno slijedi ponuda za preuzimanje po barem 1130kn po dionici? To bi trebao biti netko sa težim oblikom retardacije ili da mu život ovisi o tim novcima. [rolleyes]
A nakon ponude živi bili pa vidjeli, iskreno sumnjam da će ikad više zaroniti ispod 1.000kn.
[/quote]
Nadam se da si u pravu i da nećemo nikad više ispod 1000.
Ali vidiš kakvo je stanje na tržištima svugdje u svijetu.
Panika je tolika da niko ne zna gdje će to završiti.
Gale je ovom ponudom na neki način "zamrznio vrijeme"i omogućio nam da o svemu dobro razmislimo,da ne donosimo nagle odluke.
Naravno da trenutno ni u ludilu ne planiram prodavati jer slijepo vjerujem u ovu firmu.
Ali ako se ovo sranje u americi dodatno produbi moglo bi se dogoditi da svi objeručke prihvatimo ovo
što se nama "privilegiranima"nudi.Naravno da ne bih volio da se to dogodi ali sve je moguće.
S INA-om je još bolje jer u svakom trenutku možeš izvuć svoju lovu(ovdje ipak moraš čekat ponudu)
IMHO
na raznim dionicama sam trpio razne likove koji su gurali cijenu dolje i širili paniku, bome na iNDG si to ne ću dopustiti …
matrix, pripazi se dobro … betonski temelji su jako čvrsti …