INDG (Industrogradnja d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INDG (Industrogradnja d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

samo nije decidiran raspon u kojem će se kupovati dionice..i vrijeme početka otkupa vlastitih dionica…u svakom slučaju,tko je kupio po 1000,00 može mirno spavati…s obzirom da dionica nije osobito likvidna,4 milijuna kuna i nije malo..mogli bi je podignuti na 1500,00 pošto su nalozi na asku uglavnom anemični…

Alt gdje si našao podatak o 4m
Ono što sam ja pročitao,da se radi o kupnji dionica do 1%
Nisam vidio nikakvo financijsko ograničenje.Barem ne na dokumentu objavljenom na forumu.

sijem žito raste grahorica

@ashrak

je, je, uvijke je Mig kriv [angry] [tongue]

@snupi

care, pusti sta ove neznalice govore i daj nam ti objasni koji je ovo val, ili vlak na INDG, doklen će?
nikako mi nije jasno [huh]
pa ako more da pomogneš!
hvala sto si se ulogirao bas na ovaj forum, pocasceni smo tvojim drustvom, vidi se da znadeš o čemu pričaš, svaka ti dala, trebao nam je jedan takav Znanac, tj. znalac! [thumbsup]
ne stigoj danas kupit, ali sutra derem ask, samo na tvoj znak.
za danas sam samo "dobar" pa ako moze da nam elaboriras, rastumacis i objasnis..
teoretski i prakticno!
i koliko mislis da ce Galinac dati bid za IGH? [pray]
puno pozdravi rodju iz Švedije! [kiss]

@gandhi

sta te briga za Delboya i ostale, imaju oni svojih briga [lol]
LLRB je sa 400 dosao na jedva 200, a "miljenica" BZJK sa 1500 na 500 [lol]

mislim da ce ici po projektni biro, mahat lopatam i krampat znaju i sami!
ali zivi bili pa vidjeli [smiley]

pozdrav svim cvrstim rukama i dokapovcima u INDG! [thumbsup]

Sad si mi uništia zadnju šansu da vidim taj graf.[angry]

Vidiš da sam bio u pravu. [lol] [lol] [lol]

Nego je li tko vidio delboya kako jutros lipari na bidu?

popio sam 2 q pack katoličkog,pa mi možda matematika treperi,1% od tržišne kapitalizacije,valjda..sutra ću izračunati kad popijem cedevitu….ili 1% od love od dokapa,a to bi cca bilo 2 milijuna..svakako to je dobar garant u ovakvim vremenima…a i svakako nitko ne prodaje ispod 1000,00 osim onog očajnika koji je prodao po 905,00..sigurno mu je izgorila kuća ili se rastavio..

Ako tvrtka ima 452.987 dionica ,onda 1% dionica iznosi 4529 dionica a koliko je to novaca ovisi po kojoj cijeni će stjecati iste. Sigurno da će iskoristiti ovo stanje na burzama da što jeftinije steknu što veći broj dionica po nižim cjenama.
Bez obzira što se ovoj globalnoj krizi još ne nazire kraj tko misli kupovati ovu dionicu bolje da to učini prije nego što to počne trezor jer će je od tada teško dobit po ovim smješnim cjenama.

Izvještaj sa sjednice NO je vrlo štur pa mislim da se tu krije još dosta dobrih stvari za koje se još čeka sa objavom
– nismo saznali tko je dobio pilanu u Brinju
– kad se počinje sa realizacijom projekta u Ičićima
– kakvi se to poslovi valjaju u Rusiji koje su kolege skinule sa googla

Evo grafa za sve lapiguzane. Neke stvari su više nego očite. A vi što trkeljate o nelikvidnosti, bolje knjigu u šake, pa još jednom gradivo!

Murphy, članak 10., stavak 3., točka 1.

[tongue] [angry]

I love the Smell of Profits in the Morning

Evo grafa za sve lapiguzane. Neke stvari su više nego očite. A vi što trkeljate o nelikvidnosti, bolje knjigu u šake, pa još jednom gradivo!

Murphy, članak 10., stavak 3., točka 1.

[tongue] [angry]

nije sve baš ni u knjigama
da je tako svatko ko je pročitao Murphy-a bio bi bogat
proučio sam jako puno literature ali zarada nikakva nažalost

Na upit je li Industrogradnja zainteresirana za Bojoplast s obzirom na dugogodišnju suradnju, direktor i suvlasnik Marino Folo odgovara da se razgovaralo, ali se pregovara i s više drugih tvrtki.

he he he
a tu smo se dakle skrili …

http://www.bojoplast.hr/licencaR.htm

tko će ovo prevesti s ruskoga?

Bojoplast već dugi niz godina pojavljuje u kooperaciji ne samo u zemlji i na prostoru bivše Jugoslavije, već i šire, nekad su to bile Libija, Irak, te Rusija u kojoj su i nazočni zajedno s Industrogradnjom na jednom obimnom poslu

http://www.poslovni.hr/81774.aspx

Možda Baričević ili pjerino imaju saznanja o kojem poslu je riječ?

Sa Ičićima se počinje kad GUP bude donešen, pošto je puno lešinara na tom području znamo kako to ide.

Cookie Monster

Sa Ičićima se počinje kad GUP bude donešen, pošto je puno lešinara na tom području znamo kako to ide.

Koja općina donosi GUP?

Koja općina donosi GUP?
[/quote]

Opatija.

New Report

Close