INDG (Industrogradnja d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INDG (Industrogradnja d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Uhh da nije možda Elliotov val? Eh taj nije dovoljno jak za stanje na tržištu

kad zavrsi ova letargija na trzistu industrogradnja ide u nebo sad je kupujte poslje cu vam poslati graf sa tehnickom analizom.Ako budete dobri pokazati cu vam u kojem se valu nalazi.Sada imamo divergenciju naznaka da ce se ovaj silazni trend prekinuti ali tek kad se poveca volumen trgovanja a to znaci poslje ljeta mozda i prije.OVO JE MOJE PRVO JAVLJANJE NA NEKI FORUM DOBAR SAM POZNAVATELJ TEHNICKE ANALIZE PA CU VAM POMOCI KAKO GOD MOGU TJ.KOLIKO BUDEM IMAO VREMENA.DRAGO MI JE DA U HR. IMA LJUDI KOJI ZNAJU JAKO DOBRO TEH.ANAL. [thumbsup]

Evo i Galinac se prijavio na forum, pa dobro nam došao.

SVE ŠTO JE DANAS SKUPO SUTRA ĆE BITI JOŠ SKUPLJE A BITI ĆE VAM JEFTINO?????????

kad zavrsi ova letargija na trzistu industrogradnja ide u nebo sad je kupujte poslje cu vam poslati graf sa tehnickom analizom.Ako budete dobri pokazati cu vam u kojem se valu nalazi.Sada imamo divergenciju naznaka da ce se ovaj silazni trend prekinuti ali tek kad se poveca volumen trgovanja a to znaci poslje ljeta mozda i prije.OVO JE MOJE PRVO JAVLJANJE NA NEKI FORUM DOBAR SAM POZNAVATELJ TEHNICKE ANALIZE PA CU VAM POMOCI KAKO GOD MOGU TJ.KOLIKO BUDEM IMAO VREMENA.DRAGO MI JE DA U HR. IMA LJUDI KOJI ZNAJU JAKO DOBRO TEH.ANAL. [thumbsup]

Ma daj, kakva tehnička analiza na ovako nelikvidnoj dionici? Da si tako dobar poznavatelj TA onda bi to znao.

A kad se tržište malo oporavi onda će i ovo krenuti prema gore.
Unatoč dobrim novostima oko ove firme, trenutno za veće ulagače ima i zanimljivihih dionica od ove.

ovo treba rasti 2-3 puta samo da dostigne sektor u korekciji..

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

kako vi kazete ima drugih dionica, a zasto je likvidnost mala jer je nase trziste tako kako je ali ne zadugo izlazak i 4 vala tocno neznam kada jer mi to teh.anal. nece reci.A sto se tice industrogradnje ona je biser i sad treba izaci iz 2 vala i kreniti u 3 val koji je najeksplozivni. [wink]

vise volim narodnjake nego kruva jesti

kako vi kazete ima drugih dionica, a zasto je likvidnost mala jer je nase trziste tako kako je ali ne zadugo izlazak i 4 vala tocno neznam kada jer mi to teh.anal. nece reci.A sto se tice industrogradnje ona je biser i sad treba izaci iz 2 vala i kreniti u 3 val koji je najeksplozivni. [wink]

Ajde, prvo malo upoznaj samu dionici prije nego što počneš trkeljat o TA.

Likvidnost na ovoj dionici, bez obzira na likvidnost ukupnog tržištu, nikad nije bila puno veća, a nisu rijetki dana kad uopće nije trgovana.

Sada, poslije docapa, tek postoje uvjeti da se na istoj poveća likvidnost pa da i TA na njoj postane pouzdana. Rocky u pravu.

A EWT primjenjivati na ovu dionicu je više nego smješno. Inače uopće nisam pobornik te metode, ali barem koliko ja znam, a znanje TA mi je još uvijek skromno, ista nije pouzdana u primjeni na pojedinu dioncu. Zato da ne govorim o primjeni na nelikvidnu dionicu.

Međutim, kako pomoći nikada dosta, sutra poskidaj ovo po asku do 1.200 i započni 3 val.

Nego i mene zanima da li ti je Croman u rodu? Ako odgovoriš, bit ćemo dobri (za MIG 29 ne jamčim).

Upravi Industrogradnje suglasnost za tri akvizicije
Industrogradnja kupuje manju građevinsku kompaniju

Na sjednici Nadzornog odbora Industrogradnje održanoj u ponedjeljak dana je suglasnost Upravi kompanije za finalizaciju pregovora i zaključenje tri potencijalne akvizicije Grupe Industrogradnja, navodi se u priopćenju koje je ta kompanija dostavila Zagrebačkoj burzi.

Radi se o izravnoj i neizravnoj kupnji zemljišta predviđenog za gradnju poslovnih i stambenih objekata te o kupnji manje građevinske kompanije. Uprava Industrogradnje očekuje realizaciju odobrenih akvizicija tijekom ljeta, pod uvjetom da pregovori budu uspješno okončani.Također, Nadzorni odbor Industrogradnje dao je Upravi suglasnost i za stjecanje najviše jedan posto dionica Industrogradnje. (H)

mislim da će kupiti neku firmu koja vrijedi između 50-100 milijuna kuna..koja bi to mogla biti?vjerovatno firmica od 200-ak ljudi..mislim da je lavčević prevelik zalogaj…polako..sve će doći na svoje……

pa vi ste ljudi nerazumni sa tim spekulacijama o tvrtki koju ce eventualno kupit.

Od cjelokupnog iznosa koji je dobiven dokap-om, 1/3 ide na nove projekte. Znaci, odokativno, 70 mil kuna.
NO je dao zeleno svijetlo za kupnju zemljista (2 komada koliko sa skuzio), kupnju do 1 posto dionica indg, te kupnju te gradjevinske firme.
I sada bi vi da se kupi LVCV. mislim stvarno.

I onda kada se kupi neka firma koja uopce ne kotira na burzi, onda ce se javiti likovi tipa pjerino, delboy,dbaricevic koji ce zatrpati temu sa glupostima tipa, zasto nije kupljen LVCV,INGR…. ide to dolje, nema placa, bla bla bla…..

@ashrak

je, je, uvijke je Mig kriv [angry] [tongue]

@snupi

care, pusti sta ove neznalice govore i daj nam ti objasni koji je ovo val, ili vlak na INDG, doklen će?
nikako mi nije jasno [huh]
pa ako more da pomogneš!
hvala sto si se ulogirao bas na ovaj forum, pocasceni smo tvojim drustvom, vidi se da znadeš o čemu pričaš, svaka ti dala, trebao nam je jedan takav Znanac, tj. znalac! [thumbsup]
ne stigoj danas kupit, ali sutra derem ask, samo na tvoj znak.
za danas sam samo "dobar" pa ako moze da nam elaboriras, rastumacis i objasnis..
teoretski i prakticno!
i koliko mislis da ce Galinac dati bid za IGH? [pray]
puno pozdravi rodju iz Švedije! [kiss]

@gandhi

sta te briga za Delboya i ostale, imaju oni svojih briga [lol]
LLRB je sa 400 dosao na jedva 200, a "miljenica" BZJK sa 1500 na 500 [lol]

mislim da ce ici po projektni biro, mahat lopatam i krampat znaju i sami!
ali zivi bili pa vidjeli [smiley]

pozdrav svim cvrstim rukama i dokapovcima u INDG! [thumbsup]

SVAKOGA DANA, U SVAKOM POGLEDU, SVE VIŠE NAPREDUJEM

pa vi ste ljudi nerazumni sa tim spekulacijama o tvrtki koju ce eventualno kupit.

Od cjelokupnog iznosa koji je dobiven dokap-om, 1/3 ide na nove projekte. Znaci, odokativno, 70 mil kuna.
NO je dao zeleno svijetlo za kupnju zemljista (2 komada koliko sa skuzio), kupnju do 1 posto dionica indg, te kupnju te gradjevinske firme.
I sada bi vi da se kupi LVCV. mislim stvarno.

I onda kada se kupi neka firma koja uopce ne kotira na burzi, onda ce se javiti likovi tipa pjerino, delboy,dbaricevic koji ce zatrpati temu sa glupostima tipa, zasto nije kupljen LVCV,INGR…. ide to dolje, nema placa, bla bla bla…..

Tako je.

sijem žito raste grahorica

samo nije decidiran raspon u kojem će se kupovati dionice..i vrijeme početka otkupa vlastitih dionica…u svakom slučaju,tko je kupio po 1000,00 može mirno spavati…s obzirom da dionica nije osobito likvidna,4 milijuna kuna i nije malo..mogli bi je podignuti na 1500,00 pošto su nalozi na asku uglavnom anemični…

New Report

Close