di je sad onaj pjerino……………….?? [tongue]
NAJAVE
Industrogradnja: Akvizicije do kraja ljeta
Autor/izvor: SEEbiz
ZAGREB – Na jučerašnjoj sjednici nadzornog odbora Industrogradnje dana je suglasnost Upravi za finalizaciju pregovora i zaključenje tri potencijalne akvizicije Grupe Industrogradnja.
Radi se o direktnoj i indirektnoj kupnji zemljišta predvidenog za gradnju poslovnih i stambenih objekata te o kupnji manje građevinske kompanije. Uprava Industrogradnje (ZSE:INDG-R-A) očekuje realizaciju gore odobrenih akvizicija (pod uvjetom uspješno okončanih pregovora) tijekom ljeta ove godine. Također, Nadzorni odbor Industrogradnje dao je Upravi suglasnost i za stjecanje do najviše 1 posto dionica Industrogradnje.
Dionice Industrogradnje jučer su prekinule trodnevnu negativnu seriju rastom od 1,9 posto, a danas se njima još nije trgovalo.
Ja bi radje da bude 1000 kom na 4000 kn…. [lol] [lol] [lol]
[/quote]
ha ha ha ha ha ova je dobra …
nego, ako budu kupovali po sitno bit će obavijesti svaki dan na ZSE … nešto kao TNSA …
jdkm ?
Ja bih rekao prije da se radi o Lavčeviću, jer je Galinčev frend Šola tamo jedan od dioničara!
Ja bih rekao prije da se radi o Lavčeviću, jer je Galinčev frend Šola tamo jedan od dioničara!
[/quote]
Rekli su da se radi o manjoj građevinskoj firmi, vjerojatno će biti neka za koju je malo nas čulo i po svoj prilici ne kotira na burzi.
Po zadnje dostupnim izvješćima:
JDKM ima kapital i rezerve cca 100 mil kuna, 338 zaposlenih
LVCV ima kapital i rezerve cca 200 mil kuna, 444 zaposlenih
Nisu baš tako male kompanije…
nema sanse da uzmu LVCV, dajte malo smanjite apetite [huh]
mislim da ce prije uzeti neki projektni biro/arhitektonski studio.
jako bi me razveselilo kad bi to uzeli npr. u Rusiji! [tongue]
jel može k/p
Kupnja Cijena
26 1.001,19
20 1.001,18
7 1.001,17
7 1.001,09
31 1.001,00
15 975,05
12 921,06
21 920,01
15 806,66
8 804,03
Cijena Prodaja
1.060,00 20
1.070,00 30
1.095,00 5
1.100,00 32
1.125,00 15
1.140,00 16
1.148,00 7
1.150,00 20
1.190,00 10
1.196,00 3
Premješteno iz teme: INA (INA-Industrija nafte d.d.)
Upravi Industrogradnje suglasnost za tri akvizicije
Industrogradnja kupuje manju građevinsku kompaniju
Josip Galinec, predsjednik Uprave Industrogradnje
Na sjednici Nadzornog odbora Industrogradnje održanoj u ponedjeljak dana je suglasnost Upravi kompanije za finalizaciju pregovora i zaključenje tri potencijalne akvizicije Grupe Industrogradnja, navodi se u priopćenju koje je ta kompanija dostavila Zagrebačkoj burzi. [thumbsup] [smiley] [wink]
kad zavrsi ova letargija na trzistu industrogradnja ide u nebo sad je kupujte poslje cu vam poslati graf sa tehnickom analizom.Ako budete dobri pokazati cu vam u kojem se valu nalazi.Sada imamo divergenciju naznaka da ce se ovaj silazni trend prekinuti ali tek kad se poveca volumen trgovanja a to znaci poslje ljeta mozda i prije.OVO JE MOJE PRVO JAVLJANJE NA NEKI FORUM DOBAR SAM POZNAVATELJ TEHNICKE ANALIZE PA CU VAM POMOCI KAKO GOD MOGU TJ.KOLIKO BUDEM IMAO VREMENA.DRAGO MI JE DA U HR. IMA LJUDI KOJI ZNAJU JAKO DOBRO TEH.ANAL. [thumbsup]