INDG (Industrogradnja d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INDG (Industrogradnja d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

80% tog turn-arounda je bilo pitanje dokapitalizacije, sad kad je ona uspjela, mislim da je samo stvar vremena za ostalo!

SVAKOGA DANA, U SVAKOM POGLEDU, SVE VIŠE NAPREDUJEM

što je s mitakom i ostalim vjerovnicima? jel ono rješenje za dubravu i stanove postalo pravomoćno?

...povijest se ponavlja...

što je s mitakom i ostalim vjerovnicima? jel ono rješenje za dubravu i stanove postalo pravomoćno?

Vjerovatno nije, iako to u ovrsi nije ni bitno. Žalba ne odgađa izvršenje, što znači daje ovrha odgođena bez obzira na uloženu žalbu.

Mitak je, kao što sam već prije napisa, svršena priča i 18 mil. kuna ostaje INDG, a samo je pitanje vremena da se isto formalizira kroz naše sporo sudstvo.

Što god mi pričali o dionici i vrijednosti iste, nije ju zgodno vidjeti na burzi po 1000kn kad smo svi tako dugo čekali dokapitalizaciju po povoljnim uvjetima. Sad mi je jako žao što sam skinuo nalog od 2000kn na prodaji baš dan prije nego je i postigla tu vrijednost.

Sve se svodi na biće, biće ma koliko mi o tome šutjeli.

A što se tiče Kostolanya i kupi firmu u problemima i moli boga da naraste, to je samo jedna od njegovih teorija. Isto tako kaže kad automehaničari i frizerke počnu kupovati dionice, vrijeme je za izlazak(INA i HT), te da nakon toga slijedi pad burze. Po meni nije problem u dionici već u tržištu te globalnoj recesiji.

Ovakva nagađanja i situaciju burze sam doživio na SASE i još se nije oporavila, jednostavno nema likvidnosti i ulagači izvlače novce, još uvijek, i spremaju u čarape…Sjećate li se kad se počelo pričati o globalnoj recesiji taman je i počeo pad burze…ulagači su dobili naredbu da vrate novce u matične države.

Da bile su i priče o INDG-ra: kako ona odolijeva tržištu, vidi koliko su druge pale od početka godine, itd. Ali ipak se i ona na kraju konsolidirala od svojih najviših vrijednosti.

Žao mi je ovo konstatirati ali ništa od Industrogradnje sve dok se novci ne počnu vračati, odnosno mislim da če uskoro neki rat (čitaj Iran), pa da se globalna proizvodnja pokrene.

@messenger

istina..imas pravo!
bid je tvoj prijatelj [bye]

ajde, tko se od vas baraba igra trejdanja ovdje, sad je kupio 13kom po 1000.02 i odmah se stavio na prodaju na 1069.99 na prvi ask! [lol]
mudrijas [lol]

Žao mi je ovo konstatirati ali ništa od Industrogradnje sve dok se novci ne počnu vračati, odnosno mislim da če uskoro neki rat (čitaj Iran), pa da se globalna proizvodnja pokrene.

Bravo!!!

Jedino, ima jedna mala mala mala sitnica!

Kada se novci počnu vraćati onda će INDG x3, a možda i više. A ti probaj naći neku iz Crobexa koja će to ostvariti? [tongue]

I love the Smell of Profits in the Morning

Kada se novci počnu vraćati onda će INDG x3, a možda i više. A ti probaj naći neku iz Crobexa koja će to ostvariti? [tongue]

Istina, ali i vrijeme ima svoju cijenu (7% na godinu u banci ili 25% rast cijene poljoprivrednog zemljišta). Bolje da sam oro njivu zadnjih godinu dana 😉

ajde, tko se od vas baraba igra trejdanja ovdje, sad je kupio 13kom po 1000.02 i odmah se stavio na prodaju na 1069.99 na prvi ask! [lol]
mudrijas [lol]

Pust MiG29, nije to loše, glavno da se trži…………. i da tu i tamo neko lupi asku.

Pust MiG29, nije to loše, glavno da se trži…………. [smiley]

I love the Smell of Profits in the Morning

danas je bila sjednica Nadzornog Odbora. Nikavih obavijest nema…
Ajmo Galinec, transparetnosti malo….

Vjerovatno nije, iako to u ovrsi nije ni bitno. Žalba ne odgađa izvršenje, što znači daje ovrha odgođena bez obzira na uloženu žalbu.

Mitak je, kao što sam već prije napisa, svršena priča i 18 mil. kuna ostaje INDG, a samo je pitanje vremena da se isto formalizira kroz naše sporo sudstvo.
[/quote]

čudno tumačenje zakona. žalba ne odgađa izvršenje, to je jasno, ali što ako viši sud ukine tu odluku o odgodi? što će onda biti? to te ja pitam. naravno, ako je stigla uopće žalba hospimedike.

...povijest se ponavlja...

New Report

Close