INDG (Industrogradnja d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INDG (Industrogradnja d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Odgođena ovrha Hospimedice.Konačno!

sijem žito raste grahorica

Odlukom o odgodi ovrhe nad prodanim stanovima zašticeni su interesi vlasnika
stanova i poslovnih prostora u stambenoj zgradi u Dubravi 116-118, a brzom
provedbom dokapitalizacije i odlukom o odgodi ovrhe nad poslovnim racunom,
Industrogradnja je izbjegla i blokadu dijela sredstava prikupljenih dokapitalizacijom.

Moderatori, ovim putem vam dajem čistu 1. Ovakav debilizam na jednoj temi nisam dugo vidio. Pojedini majstori iznose neistine i laži, a što je najžalosnije, poruke im prolaze.

Ajde konačno da je Galinac odradia posao. Je da mu je trebalo malo duže nego što sam očekivao, ali dobro.
***obrisano***

Ajde konačno da je Galinac odradia posao. Je da mu je trebalo malo duže nego što sam očekivao, ali dobro.

Nadam se da si mislio sam na ovaj dio s Mitkom. Inače, čovjek radi vrhunski posao što se tiče INDG!

I love the Smell of Profits in the Morning

Mislio sam isključivo na odgodu ove ovrhe.

O čovjeku sve najbolje. Dignit ćemo mu spomenik za koju godinu.

S novcima od dokapitalizacije ??? Lova je na Sudu, što ne znači da je Mitak neće dobiti, niti Galinko sakriti. Čitajte Ovršni Zakon.

BLOG UČITELJA: HTTP://KAROJE.BLOGER.HR

Nitko ne komentira ovu kupnju?!

1.053,00 11
1.052,00 15
1.050,00 100
1.010,00 100
1.000,00 100
950,01 20
950,00 5
802,02 8
802,01 80
802,00 13

S novcima od dokapitalizacije ??? Lova je na Sudu, što ne znači da je Mitak neće dobiti, niti Galinko sakriti. Čitajte Ovršni Zakon.

Evo napokon malo i kupnje pa kad stignu dionice možeš prodati sa bar 5% dobitka u odnosu na dokap jer vidim da ti se žuri 🙂

1.052,00 15
1.051,00 10
1.050,00 100
1.010,00 100
1.000,00 100
950,01 20
950,00 5
802,02 8
802,01 80
802,00 13

Što se ovo događa na kupnji? Tek sam sad otvorio gledalicu i izgleda, u najmanju ruku, ohrabrujuće.

Novci su na račun INDG, kakav sud. A da se ti malo potrudiš i objasniš nam.

Vrati se koju stranicu nazad, postao sam ti članka Ovršnog zakona. Stvarno bih volio čuti tvoje pravno tumačenje.

I evo sve poklopljeno i opet smo na 1000. Ajde bar ima nešto likvidnosti ako ništa drugo 😉

1. Odgođena ovrha nad Industrogradnjom
2. Odgođena ovrha Industrogradnjinog računa i stanova u Dubravi
3. Industrogradnja povećala temeljni kapital
4. Deblokiran račun Industrogradnje

Sve samo dobre vijesti u zadnje vrijeme, a revalorizacija nekretnina bi mogla lansirati vrijednost dionice.

dobar dan zmijoljupci,ušao sam u vaše gnijezdo,ničim izazvan..nadam se da se neću razočarati…i nadam se da firma neće propasti,jer ću onda i ja propasti..

dobar dan zmijoljupci,ušao sam u vaše gnijezdo,ničim izazvan..nadam se da se neću razočarati…i nadam se da firma neće propasti,jer ću onda i ja propasti..

Dobro došao!
I ne, nečeš propasti.
Stotka za dobrodošlicu dok te nepočnu rezati haha.
Pozdrav i [thumbsup]

sijem žito raste grahorica

New Report

Close