normalno da hoce.. prevelika je ovo stvar i igraci da bi neki lokalni sitni kriminalac i njegov potkupljeni prijatelj sudac tu ista mogli.. neovisno o tome sto je zakon na strani industrogradnje.. a najjaci su mi radnici koji tuze indg zbog prekovremenih a slusaju fio i sinove[lol]
normalno da hoce.. prevelika je ovo stvar i igraci da bi neki lokalni sitni kriminalac i njegov potkupljeni prijatelj sudac tu ista mogli.. neovisno o tome sto je zakon na strani industrogradnje.. a najjaci su mi radnici koji tuze indg zbog prekovremenih a slusaju fio i sinove[lol]
Imperija uzvraća udarac:
http://www.bankamagazine.hr/dnevnevijesti/industrogradnja-podnosi-kaznenu-prijavu-protiv-tvrtke-fio-d
[thumbsup]
super24:
”
”
Imperija uzvraća udarac:
http://www.bankamagazine.hr/dnevnevijesti/industrogradnja-podnosi-kaznenu-prijavu-protiv-tvrtke-fio-d
[thumbsup]
ogrije se covjeku srce i izmami mu osmijeh na lice.. a gale tako dobrocudno izgleda,ne bi covjek reko.. a kad tamo..
sta bi ovo u zadnjim minutama?[shocked]
nije to još za daytredanje … polako, javit ćemo ti kada da navratiš … bit će mjesta u kupeu i za tebe …
[smiley]
..a ti si to bio..i sumnjao sam na tebe[proud]
znam da ovo nije za to.
ovdje sam dugorocni, silom prilika[lol]
iako sam bio u napasti par puta, pred one velike jazovke poklopiti bid, pa cekat nize, bar 20-30kom, ali nisam se usudio, ko zna kad ce ludi Galinec dat kojekakvu obavijst ili tako nesto..
disciplinirano cekam[cool]
alo ne briši!
ovih dana se na radiju pojavila reklama za izoind prozore … pitam da li ju je netko čuo …
Sjednica je bila u srijedu ali ništa od odobrenja prospekta još. Ponedjeljak je idući kandidat za zadnji dan za kupnju uz sudjelovanje u dokapu.
Sjednica je bila u srijedu ali ništa od odobrenja prospekta još.
Ponedjeljak je idući kandidat za zadnji dan za kupnju uz sudjelovanje u
dokapu.
To se iz kupnje moglo zaključiti. 200 kom. po 1250.
lucky_b:
”
Sjednica je bila u srijedu ali ništa od odobrenja prospekta još.
Ponedjeljak je idući kandidat za zadnji dan za kupnju uz sudjelovanje u
dokapu.
”
To se iz kupnje moglo zaključiti. 200 kom. po 1250.
Sumnjam da će biti odobreno idući tjedan, prije bih rekao za dva tjedna
dudo81: ” lucky_b: ” Sjednica je bila u srijedu ali ništa od odobrenja prospekta još. Ponedjeljak je idući kandidat za zadnji dan za kupnju uz sudjelovanje u dokapu. ” To se iz kupnje moglo zaključiti. 200 kom. po 1250. ” Sumnjam da će biti odobreno idući tjedan, prije bih rekao za dva tjedna
Moram priznati da me malo brine to odugovlačenje. Pretpostavljam da je uvelike novac od dokapitalizacije potreban za vlastite projekte planirane da se rade i započnu ove godine. Još evo ovaj mjesec i pola godine je prošlo. I onda se pitam koliko će ovo kašnjenje sa dokapom utjecati na poslovne rezultate u 2008oj. Sezona građenja je već itekako počela. Ja se nadam da će dokap što prije.