do kraja tjedna ja svima zainteresiranima isto nudim dokapitalizaciju…dajte meni 1000 kn, a ja ću vama jednu dionicu industrogradnje…[thumbsup][thumbsup][thumbsup]
nego jeste li vi već uplatili tu lovu za dokapitalizaciju???
bojim se da ni galincu ovo nije veselo…propast će mu dokap.
do kraja tjedna ja svima zainteresiranima isto nudim dokapitalizaciju…dajte meni 1000 kn, a ja ću vama jednu dionicu industrogradnje…[thumbsup][thumbsup][thumbsup]
nego jeste li vi već uplatili tu lovu za dokapitalizaciju???
bojim se da ni galincu ovo nije veselo…propast će mu dokap.
Kako kad nemaš ni jednu dionicu kamoli Industrogradnju?
Baš se pitam kome će se isplatit uzimat na dokapu ako će na burzi moć kupit jeftinije?[angry]
Ja sam evo baš krenuo da prebacim novce koje sam namijenio za dokap i da kupim na burzi ovo po 1020 i 1030 ali onda mi je sinulo da je možda gotovo i da je ovaj četvrtak dan D i da je kasno za kupovinu za dokap. Po mojim izračunima to je trebao biti tek onaj idući četvrtak. Ima li tko kakvih informacija o tome?
Vjerojatno će se zbog svega ovoga dokapitalizacija morati pomaknuti za neko vrijeme,dok
se burza oporavi!
Prije će biti da će se cijena ovih dana pomaknuti, a ne dokapitalizacija………….[thumbsup]
Tako je. Makar trenutno ne izgleda tako, ne smije se zaboraviti da se uskoro namiruju transakcije od petka i dolazi netko novi (ili stari podebljava pozicije) u Top 10. Ako se dobro sjećam, bila jedna transakcija od 12500 komada…
Gdje se može vidjeti TOP 10 određene firme i kojim danom?Molim odgovor?
Svaki dan se mijenja stanje na Vaš link
Ja sam evo baš krenuo da prebacim novce koje sam namijenio za dokap i da kupim na burzi ovo po 1020 i 1030 ali onda mi je sinulo da je možda gotovo i da je ovaj četvrtak dan D i da je kasno za kupovinu za dokap. Po mojim izračunima to je trebao biti tek onaj idući četvrtak. Ima li tko kakvih informacija o tome?
Galinec je rekao da će trebati cca 3 tjedna od 1.4, znači možda bi bilo realno 25.4.
Galinec je rekao da će trebati cca 3 tjedna od 1.4, znači možda bi bilo realno 25.4.
Nadam se da neće biti ovaj četvrtak. Ja upravo kupio još 19 komada po 1019. Nisam vjerovao da ću moći ponovno po ovakvim niskim cijenama dokupljivati. [thumbsup]
Neće mi se nitko pridružiti pa da počistimo malo prodaju? [proud]