INDG (Industrogradnja d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INDG (Industrogradnja d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

odlicno, svi se prave pametni…
ajd dobro.

Sta je ovo?! Niko da kaze ni jednu informaciju sa sastanka?! Pa dajte ljudi, barem na PM…. [pray][pray] Dajem casnu titovu pionirsku da necu sirit informacije[tongue]

a što da ti kažu? love nema, dugova ima…stečajni upravitelj po zgradi u savskoj već traži svoj ured i zato ekipa koja je tranu je zamoljena da da što da….a galinc će im za to natiskati dijonica kolko svaki poželi [lol]

a poslje su se svi dobro napušili što se i vidi po smajlićima koje svi bacaju ovdje [tongue]

INDG ima licencu ili će galinec to rješiti? Znate svi novi pravilnik,od sutra bez licence nema posla…

Glasnogovornik IGH na neodređeno

…ako se dovde došlo, onda je sigurno da se tu neće stati, ako je prevaljen toliki put i ono najteže obavljeno zašto bi se sad stalo?! Sad je samo poptrebno provesti drugi krug dokapitalizacije i eventualno omogućiti samo jednom fondu ulazak u vlasničku strukturu, a ima ponuda od strane barem dva, i stvar je rješena. Tu više niti jedan zloduh sa bilo kojega foruma neće imati što za reći. Zato pišite dok još možete. Sladite se još malo vi, a polsije ćemo mi.
Dobro i zlo su uvijek u ravnoteži[thumbsup]

prejak sam i moralno i intelektualno i verbalno i financijski da bi ikada imao potrebu igrati nepošteno - zimzelen

Neki se pitaju, a u pitanje malo zlobe upakirali zlu netrebalo, da li industrogradnja ima licencu. E, da takvi, koji se za njezino zdravlje raspituju, u njoj rade i od državnih organa licencu potražuju, nikada je industrogradnja dobila ne bi…a ovako, blago nama dioničarima[thumbsup]

prejak sam i moralno i intelektualno i verbalno i financijski da bi ikada imao potrebu igrati nepošteno - zimzelen

A sto su tebi tako masna slova?

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

Interesantno toliko buke su neki stvarali a sad nestadose bez traga?Mislim da ova sutnja nije korektna od njih

[angry]

Interesantno toliko buke su neki stvarali a sad nestadose bez traga?Mislim da ova sutnja nije korektna od njih

Slažem se. [angry]

No respect

Cak su i fazanu odrezali krila? [angry]

Ako netko napiše nešto dobro o budućnosti Indutrogradnje, uvijek se pojave zlobnici koji pljuju po Industrogradnji bez ikakvih argumenata.

A sad, kada je očito restrukturiranje tvrtke pred samim krajem, podatke o imovini (revaloriziranoj), FI i ostalo moći ćete pogledati na http://www.zse.hr, naravno, kada ih Galinec želi objaviti.

15.03.2008. 22:09
fredd

… a možda ćemo u nekom horor scenariju na burzi dokupljivati jeftinije nego u dokapu

INDG-R-A
Kupnja
1.030,00 3
1.000,01 8
1.000,00 20
831,00 22
505,55 26
502,00 10

… jesam li to možda bio zli prorok????

New Report

Close