INDG (Industrogradnja d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INDG (Industrogradnja d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@ yokozuna

Nemoj me zezati , tko pljuje, samo navodim puke činjenice, jesu li zaboravili pregradne zidove u Posovim stanovima? Jesu.
Jesu li največi problemi u stanovima Industrogradnje ( građevinskim )? Jesu
Kakva slika kamiona na gradilištu arene Zagreb, nema toga tamo, ili sam ja slijep pored zdravih očiju, daj stavi sliku ako postoji na ovaj forum.
Kakva Industrogradnja na Areni u Zagrebu, što je Vama!?
Što se tiće Gazproma , nemam se o čemu očitovati, na pratim toliko Industrogradnju , a na linku nema ništa o tome, prema tome sorry.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Industrogradnji posao u Tatarstanu vrijedan 10,9 milijuna eura
Tvrtka Industrogradnja ugovorila je posao izgradnje sportsko-rekreativnog objekta u kompleksu “Gazovik” u Kazanu, glavnom gradu Republike Tatarstan u Ruskoj Federaciji, vrijednosti 10,9 milijuna eura. Predviđeno vrijeme izgradnje objekta je godina dana, navodi se u obavijesti Industrogradnje objavljenoj na Zagrebačkoj burzi.

Investitor je tvrtka Tattransgaz koja je 100 posto u vlasništvu koncerna Gazprom.
U Industrogradnji ugovor ocjenjuju važnim za osiguranje kontinuiteta poslovanja u Rusiji. Podsjećaju, naime, da je zadnji veći ugovor, potpisan krajem 2004. godine, bio trgovačko-zabavni centar “Karnaval” u Ekaterinburgu, vrijedan oko 37,5 milijuna američkih dolara.

U tijeku su, navode iz Industrogradnje, pregovori oko plaćanja izvedenih dodatnih radova i izrada okončanog obračuna za objekat “Karnaval”.

Uprava Industrogradnje očekuje pozitivan novčani tijek do zaključenja projekta. Namireni su dugovi za plaće radnicima u Rusiji iz ranijih godina i uređen poslovni odnos s velikom većinom ruskih poslovnih partnera, navodi se u priopćenju.

Industrogradnja pregovara o angažmanu na novim projektima uz istovremeno popunjavanje podružnice u Rusiji novim djelatnicima potrebnih profila. (Bankamagazin, Eukonomist)

[undecid]

plavi, nema problema,

doći ćemo ja i Yokozuna na gradilište … si za ćevape?

I love the Smell of Profits in the Morning

Arena Zagreb

Nosači (napravila ih je Industrogradnja) što idu uokolo Arene se prednapinju na već pripremljenoj podlozi i betoniraju, a tribine se također rade u pogonu Industrogradnje.

fazan:

Piše da je glani nositelj posla na Areni Industrogradnja.

CTRL + F, pa upiši indgustrogradnja

već smo i prije vidjeli slike INDG kamiona … a i ima i zanimljivih komentara … [lol] [lol] [lol]

To sam vidio, jedino što prolazim onuda dosta često, nema nigdje niti I od industrogradnje.
Ima I na dizalicama od Ingre, i još jedna tvrtka , ali Industrogradnja ne.
I bolje da nema, obzirom kako ovi grade, mogla bi se cijela dvorana urušiti na prvenstvu, a moderna gradnja koju indutrogradnja preferira ( POS stanovi ), bi dovela do toga da npr. ne stave zidove između dovrane i parkirališta, pa sve u jednom kao.[lol]

Evo samo za plavog:
http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=501020&page=9
ili jos bolje ovdje:
http://www.javno.com/foto.php?id=2&rbr=3031&idrf=155644 uz komentar : Kamioni su užurbano jurili gradilištem. [lol] [lol] [lol]

p.s. ako se ne varam, fazan je postao vec ove linkove ovdje….

Tko dolazi? Plavi?

http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/431-08-INDG_sastanak_dionicara.pdf

I love the Smell of Profits in the Morning

Opa

Galinec=transparentnost

VIdimo se 31.3. [thumbsup]

Tko dolazi? Plavi?

http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/431-08-INDG_sastanak_dionicara.pdf

Ja dolazim pod mus!

Ljudi,

ja sam u ponedjeljak u Makedoniji. S obzirom da već dugo poput vas čučim u INDG, molio bi odmah po završetku sastanka na PM obavijest o ishodu istog. Hvala.

S obzirom da je fino upakirano nakon radnog vremena, moglo bi i neko piće pasti. U slučaju loših vijesti, i dva. [cool]

Nazočan…

Nagradno pitanje, za sve koji žele jeftino kupiti: zašto zadnja cijena INDG ne pada ispod 1.400,00 kn?

Odgovor se krije tu!

Top 10 investitora za vr. papir – “INDG-R-A”

Vlasnik računa Stanje [%] Vrsta računa
1. NEGOTIATOR D.O.O. 21.130 16,89 Osnovni račun
2. AGLAIA B.V. 20.000 15,99 Osnovni račun
3. PROPOSITA D.O.O. 9.642 7,71 Osnovni račun
4. CENTAR BANKA D.D. 7.500 6,00 Skrb. račun
5. FINVEST CORP. D.D. 4.400 3,52 Osnovni račun
6. CENTAR BANKA D.D. 4.020 3,21 Skrb. račun
7. HPB D.D. 2.432 1,94 Skrb. račun
8. FILIPOVIĆ MARIJAN 2.201 1,76 Osnovni račun
9. SMILJAN JURIĆ 1.852 1,48 Račun portfelja