INDG (Industrogradnja d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INDG (Industrogradnja d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

pod uvjetom da ovo stvarno ode na 5000, onda se stvarno vidi koji debilizam su pravilnici hanfe, koji brane ulazak mirovincima na ovim razinama….

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

vipyyyyyyyy aaaaaaaaeeeeeeee

vidiš li ti ovo?!?! a?

ovaj je i tebe prešišao u analizama …

(prijateljski savjet: kada ovi pokazatelji budu govorili samo najbolje za INDG, tada će 90% foruma kupovati INDG i čuditi se zašto ne raste, vidi INGR i JDPL), a ja i Yokozuna ćemo hladiti j@j@ na nekom lijepom Karipskom otoku [lol] [lol] [lol] [lol]

kolega to sam ostavio na forumu cisto da vidimo presjek poslovanja u zadnjih 5 godina, kako cete koristiti te informacije ostavljam vama. dobronamjerno je ostavljeno.

In a strict sense, there wasn't any risk-if the world had behaved as it did in the past.

dobronamjerno je primljeno …

nadam se samo da kužiš da su to nekonsolidirani podatci ….

I love the Smell of Profits in the Morning

dobronamjerno je primljeno …

nadam se samo da kužiš da su to nekonsolidirani podatci ….

jasno kolega, ali ako mi nabavite kons. u xls formatu, vrlo rado cu napraviti update.

In a strict sense, there wasn't any risk-if the world had behaved as it did in the past.

fazan, ides i yokozuna, pa nećete valjda prodavati na razinama od 4000-5000 kn.

Tržišna kapitalizacija u tome trenutku će biti manja od vrijednosti imovine (nekretnina) Industrogradnje.

Ja ću prodavati kada će tržišna kapitalizacija biti jednaka vrijednosti nekretnina + 1.5 mlrd kn.

analiza je na mjestu,
samo – okrenuta je prema povijesti, ne bi bilo lose razviti je u buducnost recimo za 2008 i 2009
po meni, upravo sposobnost predvidjanja buducih rezultata ti daje prednost….

komentare o brojkama cu zadrzati za sebe….[sealed]

DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE

Razvit ću ti je ja nabrzinu u budućnost!

PE 5
PB 2
PS 0,5

A cijena 4.000,00 kn

ha ha ha ha ha ha ha ah aha

kolega to sam ostavio na forumu cisto da vidimo presjek poslovanja u zadnjih 5 godina, kako cete koristiti te informacije ostavljam vama. dobronamjerno je ostavljeno.

Žalosno je što misliš da nam te informacije mogu koristiti.[cry]

Nas zanima budućnost, kao što je već rečeno.[wink]

[b][color=blue]Popravljam hrenovke![/color][/b]

strcs:

Žalosno je što misliš da nam te informacije mogu koristiti.[cry]

Nas zanima budućnost, kao što je već rečeno.[wink]

zalosno je kolega da nisam procitao ni jedan konstruktivan ili ozbiljan post osim navlacenja. imam dionicu INDG i znam zasto sam unutra. ne navlacim, zelim i ostalim pruziti uvid u cinjenicno stanje. vas ocito smeta vidjeti kako je firma kroz pet godina maltene gotovo dotjerana do bankrota!? smatram da je ovo distressed firma u kojoj ima mjesta za restrukturiranje i okretanje situacije sto u krajnjoj liniji svi i prizeljkujemo.

naci ce se kriticara koji ce odmah skociti i reci kako su izvjesca nekonsolidirana, kako je to zapravo odlicna firma s svijetlom buducnosti, kako je moja uloga ovdje da navlacim na dolje. zbilja je malo drukcija. budimo realni, ne lupajmo nerealne cifre i spustimo se na zemlju.

@ vipy

kolega rado bih napravio projekciju, ali problem lezi u samoj going-concern pretpostavci, mnogo je nepoznanica koje ne mogu niti pretpostaviti s eksterne pozicije.

strcs, upravo ti navlačiš!

Ja sam samo iznio činjenice. Iz tih činjenica proizlazi da će nakon dva kruga dokapitalizacije INDG bolje financijski stajati od većeg dijela građevinara gledajući statiku (bilanca na dan). To nije navlačenje, to je notorna činjenica.

Ti si taj koji nije rekao ništa novo. Za razliku od tebe konstantno iznosim na forum nove činjenice koje prikupljam pretraživanjem interneta.

[b][color=blue]Popravljam hrenovke![/color][/b]

alo vas dva …

strcs … svaka čast na analizi … puno je pomogla

Yokozuna … što si napao čovjeka, nije ništa loše napisao, pače sviža mi se njegova analiza …

fazan, ides i yokozuna, pa nećete valjda prodavati na razinama od 4000-5000 kn. Tržišna kapitalizacija u tome trenutku će biti manja od vrijednosti imovine (nekretnina) Industrogradnje. Ja ću prodavati kada će tržišna kapitalizacija biti jednaka vrijednosti nekretnina + 1.5 mlrd kn.

S tobom ću se naguravati na asku, znači 🙂

[thumbsup]

New Report

Close