INDG (Industrogradnja d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INDG (Industrogradnja d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Bravo wall st!

Na ovaj način gledaju pravi ulagači. Do ovih se zaključaka dolazi čitanjem između redova.[thumbsup]

[b][color=blue]Popravljam hrenovke![/color][/b]

Fazane i ekipo prestanite drukati jer stojim na bidu i čekam ko ozebo sunce[cry]

SAM PROTIV SVIH

A s čime bi Industrogradnja gradila i financirala ( bilo što ) kad godinama nije vidjela KUNU ( novčiće )? Možda zaposlenici više i ne znaju koje je platežno sredstvo u Hrvatskoj?[thumbsup]

Fazane i ekipo prestanite drukati jer stojim na bidu i čekam ko ozebo sunce[cry]

a sjetio si se … ipak, počašćeni smo …

inače, treba biti oprezan kod kupnje … pravo na sudjelovanje u dokapu je na dan kada HANFA odobri prospekt … kako se HANFA sastaje četvrtkom, onda ispada da se jedino može kupovati ponedjeljkom …

GERONIMO, boji se da sljedeći tjedan ništa od kupovine …

wall st … gale je na jednoj skupštini dioničara rekao da računa na ‘par’ opcijskih dionica … tu će ona zaraditi onu razliku do 10.000,00 kn …

I love the Smell of Profits in the Morning

wall st … gale je na jednoj skupštini dioničara rekao da računa na ‘par’ opcijskih dionica … tu će ona zaraditi onu razliku do 10.000,00 kn …

lukavac je taj galinec, ne sumljam i da si s ovom promjenom potrazivanja u kapital dobrano spustio prosjek ulaska 🙂

Vaš link

momci, malo analize financijskih izvjestaja u zadnjih 5 godina poslovanja. nadam se da ce pomoci. pozdrav.

In a strict sense, there wasn't any risk-if the world had behaved as it did in the past.

http://www.financijska-ekonomija.com/data_sets/zse-indg%202003-2007(3Q)-finstat.xls

isprike krivo prenesen link ili forum nije formatirao zapis. izvolite.

In a strict sense, there wasn't any risk-if the world had behaved as it did in the past.

ne valja ni prvi ni drugi..

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

kolega stisnite QUOTE na moj post, i dobiti ce te puni link. ne znam zasto forum ne podrzava.

Strcs, ne trebaju nam stare informacije. Da li ti znaš nešto novo?

Što se financija tiče:

INDG 31.06.2008. Temeljni kapital 470 milijuna kuna, 235 milijuna kuna keša na računu, kratkotrajna imovina cca triput veća od kratkoročnih obaveza.

Npr VDKT za prvih devet mjeseci 2007. 28 milijuna kuna keša kratkoročne obveze neznanto veće od kratkotrajne imovine. Kapital manji od indg za 60%, ovisno o negativnom rezultatu INDG iz 2007. (to će biti zadnji ili predzadnji negativni izvještaj po mojoj procjeni.

Npr HDEL za prvih devet mjeseci 2007. 35 milijuna kuna keša kratkoročne obveze znanto veće od kratkotrajne imovine. Kapital manji od indg za cca 50%, ovisno o negativnom rezultatu INDG iz 2007. (to će biti zadnji ili predzadnji negativni izvještaj po mojoj procjeni.

Što vam to govori???

INDG postaje iznimno likvidna firma, daleko likvidnija od mase ostalih građevinara, sa znantno manjim dugoročnim obavezama od npr VDKT koji ima 110 milijuna kn, a INDG samo 68.

Pogledajte omjer kratkotrajne imovine i kratkoročnih obaveza.

INDG će biti cca 450 milijuna kn naprama 150 milijuna kuna u korist kratkotrajne imovine (to je moja procjena, sve naravno ovisi o poslovanju), a

HDEL npr. je

448 milijuna kn kratkotrajne imovine, i čak 552 milijuna kn kratkoročnih obaveza.

E sad recite tko je zadužen!

Tržišna kapitalizacije HDEL-a je bila 1,2 milijarde kn, a VDKTA i preko 1,3 milijarde kn.

Konstatacije o tome da je INDG dužna smiješne su gledajući ostale građevinare.

Činjenice to govore, a vi pljuckajte po forumu.

[yawn]

[b][color=blue]Popravljam hrenovke![/color][/b]

vipyyyyyyyy aaaaaaaaeeeeeeee

vidiš li ti ovo?!?! a?

ovaj je i tebe prešišao u analizama …

(prijateljski savjet: kada ovi pokazatelji budu govorili samo najbolje za INDG, tada će 90% foruma kupovati INDG i čuditi se zašto ne raste, vidi INGR i JDPL), a ja i Yokozuna ćemo hladiti j@j@ na nekom lijepom Karipskom otoku [lol] [lol] [lol] [lol]

I love the Smell of Profits in the Morning

vipyyyyyyyy aaaaaaaaeeeeeeee

vidiš li ti ovo?!?! a?

ovaj je i tebe prešišao u analizama …

(prijateljski savjet: kada ovi pokazatelji budu govorili samo najbolje za INDG, tada će 90% foruma kupovati INDG i čuditi se zašto ne raste, vidi INGR i JDPL), a ja i Yokozuna ćemo hladiti j@j@ na nekom lijepom Karipskom otoku [lol] [lol] [lol] [lol]

Ak dođe do 4000 i ja ću nešto negdje hladiti!

Vjerujem u Galinca i baš me zanima dal će bit šta od njegovog obećanja o višku dionica u dokapu! Da pojasnim, vrlo je izgledno da svi mali neće upisati dionice na koje imaju pravo!

New Report

Close