wall st: ” Dal postoji neki rok do kada HANFA mora donijeti odluku o dokapitalizaciji? Jer ima neko pravilo tipa do kraja ožujka ili?” nema roka … HANFA može vraćati Prospekt koliko hoće puta, sve dok izdavatelj ne ispravi sve nedostatke. Kad se samo sjetim Atlasa. [undecid]
S obzirom na vrijeme provedeno da se izrade ovi revidirani izvještaji mislim i nadam se da će Galincu to uspjeti iz prve. Mislim da on ima itekako iskustva u sastavljanju prospekata. [thumbsup]
Što se mene tiče, neka prospekt bude u 9. mjesecu. Ne znam što ću prodavati da sudjelujem u dokapu?
Što se mene tiče, neka prospekt bude u 9. mjesecu. Ne znam što ću prodavati da sudjelujem u dokapu?
Mislim da nas dosta ima sa takvim problemima. Pitam se kako Galincu ide skupljanje novca za dokap. Uopće mi nije jasno otkud njemu toliko gotovine. Pa on treba uplatiti 50, 60 milijuna kuna ako se ne varam.
Slažem se, ne treba se žuriti Galinec i uletavat s dokapom u ovo sivo burzovno vrijeme!
fazan: ” Što se mene tiče, neka prospekt bude u 9. mjesecu. Ne znam što ću prodavati da sudjelujem u dokapu? ” Slažem se, ne treba se žuriti Galinec i uletavat s dokapom u ovo sivo burzovno vrijeme!
Možda. Ali ako Galinec & Co imaju dovoljno novaca, što manje nas malih sudjeluje u dokapu to će oni još više podebljati svoj udjel. Samo sumnjam da su i oni baš likvidni, kriza je svugdje.
Uopće mi nije jasno otkud njemu toliko gotovine. Pa on treba uplatiti 50, 60 milijuna kuna ako se ne varam.
U tom grmu leži zec. Tko kuži, kuži!
ides:
”
fazan: ” Što se mene tiče, neka prospekt bude u 9. mjesecu. Ne znam što ću prodavati da sudjelujem u dokapu? ” Slažem se, ne treba se žuriti Galinec i uletavat s dokapom u ovo sivo burzovno vrijeme!
”
Možda. Ali ako Galinec & Co imaju dovoljno novaca, što manje nas malih sudjeluje u dokapu to će oni još više podebljati svoj udjel. Samo sumnjam da su i oni baš likvidni, kriza je svugdje.
Šta misliš zašto je skinuo 7500 komada INDG s Negotiatora i stavio ih na skrb kod CEBE? I s koliko je još tako dionica koje ima u portfelju napravio?
lucky_b: ” ides: ” fazan: ” Što se mene tiče, neka prospekt bude u 9. mjesecu. Ne znam što ću prodavati da sudjelujem u dokapu? ” Slažem se, ne treba se žuriti Galinec i uletavat s dokapom u ovo sivo burzovno vrijeme! ” Možda. Ali ako Galinec & Co imaju dovoljno novaca, što manje nas malih sudjeluje u dokapu to će oni još više podebljati svoj udjel. Samo sumnjam da su i oni baš likvidni, kriza je svugdje. ” Šta misliš zašto je skinuo 7500 komada INDG s Negotiatora i stavio ih na skrb kod CEBE? I s koliko je još tako dionica koje ima u portfelju napravio?
Da, znam za to ali opet nije to ni toliko puno. 7500 dionica trenutno tržišno vrijede oko 10 milijuna. A treba njemu puno više. A sumnjam da uz stanje na tržištu su banke baš previše raspoložene za financirati ga u nekom jako velikom iznosu. Ja mislim da on mora tu imati još nekog velikog igrača iz sjene uz sebe koji će ga financirati.
SPPL
Ne znam dal mu je na Splitsku neko htio dat lovu sumnjam, al nije mu to sigurno jedino!
Termini cca su objavljeni, ne vjerujem da će bit odgađanja barem ne nekog većeg radi stanja na burzi, uostalom u drugom djelu četvrtog i tijekom petog mjeseca moglo bi doć do stabilizacije i laganog oporavka burze, pa u takvom okruženje gdje se vidi da burza izlazi iz sranja , termin dokapa uopće nebi bio loš.
A što se love tiče nebrinite se za Galineca ˛& Co, nije isto ( u očima banaka) bit suvlasnik Industrogradnje ili pero perić, puno teže će bit nama ali ja se ipak nadam da bi za mjesec dana sentiment tržišta mogao bit nešto bolji a onda je sve lakše , zar ne