INDG (Industrogradnja d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INDG (Industrogradnja d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Može netko objasniti što su zapravo ova prava i koja je njihova vrijednost. Vidim na burzi da je zadnja cijena ovih prava bila 150kn. A malo mi ipak zvuči nevjerojatno da Galinec ima 300 milijuna kuna ovoga 😉

Ne računaje se prava u kunama vec u postocima, tj ako Galinac ima 2.400.000 prava znace da po zadnjoj cijeni ostvarenoj na burze njegova prava vrijede 50 % više = 3.600.000,00 Kn.
Pravima se inače kupuju dionice na dražbama.

a tko organizira drazbe ako nema HFP-a vise?

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

A gdje je tu Marijan Filipović i Finvest?[lol]

@tip top:
pročitaj post još jednom:
RHMF-A-A , a ne INDG-R-A

a tko organizira drazbe ako nema HFP-a vise?

Tko kaže da ga nema, ima, samo ništa ne radi:

http://www.poslovni.hr/73273.aspx

HDZ-u prepušten Fond za privatizaciju
U Upravnom odboru HFP-a sjedit će Polančec, Šuker, Čobanković i Kalmeta
Vlada će ovog tjedna, saznajemo, konačno imenovati novi UO HFP-a. Riječ je o formalnosti i dosadašnjim će se Vladinim članovima samo produljiti mandati, no iz te se odluke može iščitati i da koalicijski partneri HSS i HSLS privatizaciju i odgovornost za sve odluke prepuštaju isključivo HDZ-u. Vladin potpredsjednik Damir Polančec ostaje i nadalje predsjednik Odbora, a članovi če biti ministri Ivan Šuker, te Petar Čobanković i Božidar Kalmeta. Iako se očekuje privatizacija važnog portfelja u sektoru poljoprivrede resorni ministar Božidar Pankretić neće sudjelovati u izravnom odlučivanju o tome. Osim što HSS i HSLS očito bježe od odgovornosti za nepopularan sektor upravljanja državnom imovinom, od iste odgovornosti bježe i ostale stranke. Po još uvijek važećem Zakonu o privatizaciji Sabor mora imenovati i Nadzorni odbor Fonda, kojemu je UO odgovoran, a to tijelo dužno je i Saboru podnositi izvještaj o zakonitosti rada HFP-a. Nažalost, NO koji se bira iz redova zastupnika i financijskih stručnjaka, u prošlom mandatu samo se jednom sastao. O njegovu se novom sastavu još ne govori u Saboru premda je to Državna revizija naložila u svom nalazu o radu HFP-a. Novi-stari sastav UO konačno bi u ponedjeljak trebao i održati tjednima odgađanu sjednicu, za koju je pripremljen poduži dnevni red, a uglavnom je riječ o odgodama vraćanja pozajmica ili odobravanju novih problematičnim poduzećima iz portfelja, iz kojih su posljednjih dana i radnici prosvjedovali ili najavljivali prosvjede.

http://www.tvrdjava-knin.hr/hr/vijest.php?subaction=showfull&id=1204799871&archive=&start_from=&ucat=8&

cuo sam da su dobili tapsanje po ramenima od Galinca,
mozda ovi lazu da nisu dobili stanove[bye][bye][bye][bye][bye][bye][bye][bye][bye][bye][bye][bye][bye][bye][bye][bye][bye][bye][bye][bye]
poz drugu fazanu

DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE

E moj vipy.
Platit ću ti ja ćevape prvom prilikom.

Nego, reci ti meni zašto nisi kupovao JDPL-R-A kada je imao 300.000.000,00 kn gubitka, nego si ga kupovao kada je imao 100.000.000,00 kn dobiti?

I onda se čudiš zašto ne raste, a mulčiple dobre?

I love the Smell of Profits in the Morning

Industrogradnja strikes back.

Nastavak afere – Industrogradnja tuži Mladena Mitaka:

Vaš link

Ajmo naši… [proud]

Industrogradnja je Mitaku ponudila zamjensko zemljište u Istri koje su procijenili kao vrlo atraktivno

još jedno u nizu …

Dal postoji neki rok do kada HANFA mora donijeti odluku o dokapitalizaciji? Jer ima neko pravilo tipa do kraja ožujka ili?

Dal postoji neki rok do kada HANFA mora donijeti odluku o dokapitalizaciji? Jer ima neko pravilo tipa do kraja ožujka ili?

Mislim da se prvo mora predati zahtjev. A da bi se predao zahtjev mora biti gotovo izvješće za 2007. godinu tako da nisam siguran da li je uopće prospekt sastavljan i poslan HANFA-i na odobrenje.

nema roka … HANFA može vraćati Prospekt koliko hoće puta, sve dok izdavatelj ne ispravi sve nedostatke.

Kad se samo sjetim Atlasa.
[undecid]

New Report

Close