Gdje ti živiš kada nemaš signal? U INDG stanu? [lol] [lol]
nemam doma signala za skype [lol]
U banani je
Ahahahah….[lol] [lol] [smiley][lol]
Dakle, da se vratimo na temu …
ja mislim da će cijena INDG nakon dokapa i vraćanja tržišta u normalu biti oko 5.000,00 kn.
Molim tvoje mišljenje.
iskreno, ne znam …
Vjerojatno će mu i cijena biti u sličnim okvirima…ni više ni manje…[smiley]
u taj B što si postavio pitanje nije uključen ovaj hotel Croatia koji se danas spominjao, ma nije uključeno masu toga + što se mora revalorizirati … isto tako i S … tko to zna što sve rade …
onog dana kada to budete saznali … ja više ne ću biti u ovoj dionici … [bye]
Išao na put u Istru 3 dana. Svratio do Ičića. Plac od mora dijeli samo cesta (cca 10 m). Plac je zarastao i ogroman (kao pimpek od Ron Jeremya). Marina preko puta. Što da ti više kažem…
[thumbsup][thumbsup][thumbsup]
Šta je to taj teren Industrogradnje?????(par zapuštenih kuća plus temelji jedne nikad završene, okruženo hladovinom stoljetne šume). Zanima me ko nam tamo po ljeti naplaćuje parking , udari ti 30 kn makar došo u 18 h [lol]
Ako je to TO onda je to trenutno najvredniji neizgrađeni teren u cijeloj primorskoj županiji, neusporediva i neprocjenjiva vrijednost, možda bi se moglo uspoređivat sa pozicijom vile arentz u voloskom gdje se kvadrat prodaje od 5.000 do 10.000 eur
Nesmijem ni pomislit šta će se desit kad se tržište stabilizira i kad sve te priče krenu, no dobro, ljubitelji građevinskog sektora uvijek će moć prodat jedni ingru i kupit pet, šest industrogradnji
[lol]