pa dokapje odgodjen jer se moraju prvo predati konsolidirana izvjesca.. i to mislim za 2007u.. nisam siguran al mislim da je to stajalo u priopcenju..
I ja sam tako prvo mislio ali kad sam opet citao, vidim da pise da ce revidirano nekonsolidirano izvjesce za 2007-u izaci kroz dva tjedna(to je proslo prije dva dana) i da je to potrebno za zahtjev. A za konsolidirano piše da se očekuje tek za dva mjeseca
U Hrvatskoj zaustavljen rast cijena nekretnina
Na najvećem hrvatskom tržištu nekretnina, u Zagrebu, cijene su u veljači u odnosu na siječanj ove godine niže 0,6 posto, a u odnosu na veljaču prošle godine 2 posto. Lagani pad cijena u Zagrebu traje posljednjih devet mjeseci, pokazuju podaci portala http://www.centarnekretnina.net
U Hrvatskoj zaustavljen rast cijena nekretnina
Na najvećem hrvatskom tržištu nekretnina, u Zagrebu, cijene su u veljači u odnosu na siječanj ove godine niže 0,6 posto, a u odnosu na veljaču prošle godine 2 posto. Lagani pad cijena u Zagrebu traje posljednjih devet mjeseci, pokazuju podaci portala http://www.centarnekretnina.net
Kolega, Vi imate neki problem ili što? Kakve veze ima ova vijest sa Industrogradnjom? Vidim da su Vam se malo pobrkali lončići. Pucate vijesti na temu koju stignete. Bravo Štefek [lol]
Ima li ikakove veze sa Industrogradnjom stanovi koje su prodali kupcima , a ovi se ne mogu uknjižiti kao vlasnici?
CheGuevara:
”
Yokozuna: ” Industrogradnja će ove godine biti zvijezda tržišta nakon što prođe dokapitalizacija. [thumbsup] ” Slažem se 100%! [thumbsup]
”
također, ali neka to ostane naša mala tajna 🙂
He he he, tu vašu tajnu su mnogi platili po 900 kuna odavno…
Čemu platiti više!? [lol] [smiley]
Novi Lider – Mladen Mitak, lik i djelo.
Nadasve inspirativan i poučan članak. Tip je zaista svestran, nema kog nema, a da on nije s njim imao posla: Glas Istre, Novi List, Slobodna Dalmacija, Industrogradnja, grad Zagreb itd. itd.
Što im je svima zajedničko? Sudske tužbe.
Citat godine: ‘Koliko točno u ovom trenutku vodi sporova Mitak nije želio odgovoriti, a na upit koliko bi novca dobio kada bi svi bili riješeni u njegovu korist, rekao je da bi s Beckhamom mogao igrati na male.’ [lol]
Evo zanimljivog članka: Vaš link
Iz njega izdvajam:
Petak, 3. kolovoza 2007.
Industrogradnja prodaje hotel »Croatia« s 460 kreveta
Naime, do 1. rujna otvoren je prvi krug natječaja za prodaju hotela »Croatia« kategoriziranog na tri zvjezdice. U jednom dnevnom listu i mjesečniku oglašena je prodaja gotovo 106 tisuća četvornih metara zemljišta i 14 tisuća četvornih metara hotela s 240 soba i 460 kreveta. Hotel ima dva restorana, vanjski i unutarnji bazen, sportske terene i mnoge druge sadržaje.
Od agenta za prodaju hotela, zagrebačke tvrtke CB Richard Ellis doznajemo da su zaprimili nekoliko ponuda i da je interes iskazalo još nekoliko domaćih i inozemnih potencijalnih kupaca. Više informacija nam nisu rekli. Stoga smo odgovor potražili od vlasnika hotela, zagrebačke Industrogradnje, odnosno od njezinog predsjednika Uprave Josipa Galineca.