INDG (Industrogradnja d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INDG (Industrogradnja d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Zgrada je vrijedna više od 100 milijuna kuna, dakle “bilo je dovoljno neprodanih stanova na koje se mogla upisati plomba ako je jedina nakana bila da se naplati dug”, naglašava Galinec.

Mogli su i oni prodat koji neprodan stan, pa vratit dug, naglasavam ja.

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

fazan: ” Zgrada je vrijedna više od 100 milijuna kuna, dakle “bilo je dovoljno neprodanih stanova na koje se mogla upisati plomba ako je jedina nakana bila da se naplati dug”, naglašava Galinec. ” Mogli su i oni prodat koji neprodan stan, pa vratit dug, naglasavam ja.

Zašto bi vratili dug, kad ga mogu osporiti na sudu? Zato je i ovaj Metak uzeo useljene stanove.

Ulaži u znanje.

I love the Smell of Profits in the Morning

deimos:

fazan: ” Zgrada je vrijedna više od 100 milijuna kuna, dakle “bilo je dovoljno neprodanih stanova na koje se mogla upisati plomba ako je jedina nakana bila da se naplati dug”, naglašava Galinec. ” Mogli su i oni prodat koji neprodan stan, pa vratit dug, naglasavam ja. ”

Zašto bi vratili dug, kad ga mogu osporiti na sudu? Zato je i ovaj Metak uzeo useljene stanove.

Ulaži u znanje.

Zato sto je red platit svoje dugove?

Ulazi u postenje.

I nije ti baš neki odgovor, moram priznati.

INDG duguje mnogima. Dobar dio toga je sigurno i red platiti, ali ovo mi se ne čini da spada u tu kategoriju.

U svakom slučaju, vrijeme će nam suditi … uskoro ide dokapitalizacija …. prestajem pisati na ovoj temi … sve sam rekao što sam mislio da treba reći …

dionica je špekulacija žešća, firma je takva kakva je ….

mogućnost dobitka X 4 na dokap
mogućnost gubitka – sve uloženo

birajte, na vama je …

I love the Smell of Profits in the Morning

Ova rasprava je bespredmetna, taj Mitak bi npr. u Njemačkoj već gulio svojih 10 godina, zbog zbrinjavanja opasnog otpada u elitnom dijelu Zagreba, ili zbog bespravne gradnje i još koječega mutnoga.

Međutim netko mu sve to dopušta! Klasičan reket, a prije dokapitalzacije.

Tzv. dug Industrogradnje prema njegovoj tvrtki od 15 mil. kn je smiješna cifra za dobiti prvu stranicu novina.

I svi ovdje se služimo internetom, pa lijepo molim, u Google unesite “Mladen Mitak”, a nakon toga “Josip Galinec”.

Kod koga bi rađe htjeli raditi?

Zgrada je vrijedna više od 100 milijuna kuna, dakle “bilo je dovoljno neprodanih stanova na koje se mogla upisati plomba ako je jedina nakana bila da se naplati dug”, naglašava Galinec.

Normalno da traži ovrhu na usaljene stanove!!!! BRŽE ĆE BITI RJEŠENO! Ovako Galinac opet može eskivirati!!
Sve pet.[thumbsup]

stvarno se dobro drzi ova dionica u korekciji[lol].

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

fazan: ” Zgrada je vrijedna više od 100 milijuna kuna, dakle “bilo je dovoljno neprodanih stanova na koje se mogla upisati plomba ako je jedina nakana bila da se naplati dug”, naglašava Galinec. ” Normalno da traži ovrhu na usaljene stanove!!!! BRŽE ĆE BITI RJEŠENO! Ovako Galinac opet može eskivirati!! Sve pet.[thumbsup]

ovo je jedino točno, tko god bio kriv…..većina bi nas to napravila

Moderatora treba zabranit!!!

Evo i službenog očitovanja:

Vaš link

Evo i službenog očitovanja:

Vaš link

Ipak ce ulozit u postenje… Anyway, ako rijese ljudima te stanove [thumbsup]

Ovo je najvažnije:

“EFEKTI SPORA NA RAČUN DOBITI I GUBITKA
Industrogradnja je provela rezerviranja u punoj vrijednosti spora u 2006. godini (za 6,4 milijuna kuna uvećano za sudske troškove i zatezne kamate što danas iznosi oko 15 milijuna kuna). Očekivano pozitivno rješenje zahtjeva za ponavljanjem postupka rezultirat će izvanrednim prihodima u visini vrijednosti spora.”

[b][color=blue]Popravljam hrenovke![/color][/b]

New Report

Close