Ingra i Industrogradnja očekuju puno od Rusije još ću postati i prijatelj s plavim [lol]
da samo što plavi treba dobar rast da dođe na nulu sa INGR-om, a mi smo još u maminoj tibi, sjećam se kad je u 11 . 2007 svaki dan kupovao INGR-u
i]U prosincu prošle godine Industrogradnja je ugovorila posao rekonstrukcije i izgradnje dječjeg zdravstvenog centra “Mladi naftni kemičar” u Anapi, gradu na obali Crnog mora i jednom od središta Krasnodarskog, a s ranije dogovorenim poslovima u Kazanu njihova vrijednost dostiže 20 milijuna eura. Čelni čovjek kompanije Josip Galinec nedavno je izjavio kako pregovoraju o nekoliko novih projekata.”[/i]
Još malo i počinje puštanje dobrih vijesti pred početak dokapitalizacije.
ovo bas i nije nova vijest..
hm, u prve dvije prodaje … sve skriveni nalozi …
zašto se skrivate ?
pljujete ostale dionice a ovu hvalite? pa račun im je blokiran..jel vi znate što to znači? nema ovdje ni govora o kvaliteti, barem ne još neko vrijeme. a nekad su bili najjači građevinar u RH..pogledajte ih danas, nisu u stanju ni pola dugova vratiti. Može galinec pljuvati sve oko sebe, ali prvo nek pomete u vlastitom dvorištu i neka plati dugove, a ima ih na pretek. Pa bilo koji vjerovnik može, kada bi htio, pokrenuti postupak stečaja..i što ćete onda? rugati se kao na zdenki…samo zdenku će država spasiti, a ovo..? Ne znam, morate biti oprezni ovdje i to jako.
Ma uzalud se trudiš da onog koji nije žedan napojiš sa vodom ![cool]
ovo bas i nije nova vijest..
Ovo je za mene novina. Radi se o Areni Zagreb:
Oni nosači što idu uokolo Arene se prednapinju na već pripremljenoj podlozi i betoniraju (bile su već fotke), a tribine su, vjerujem, već gotove u nekom drugom pogonu Industrogradnje i samo ćemo gledati dizalice i kranove kako ih slažu na svoje mjesto.
Izvor:Vaš link
Još će ispast da Industrogradnja gradi Arenu !
Kakva su firma, ništ čudno da je vozač kamiona Industrogradnje bio pijan pa je fulao gradilište![cool]
Ja ne vjerujem da će biti problema (ide novih 200 milijuna keša u firmu)
Evo što čovjek piše na istom forumu:
Ja i sada strahujem da će većih problema biti sa rokovima oko Arene Zagreb jer je tamo nositelj posla “Industrogradnja” koja je u velikim problemima.
Još će ispast da Industrogradnja gradi Arenu !
Po riječima čovjeka iz prethodnog posla da.
Da li netko ima konkretnije informacije???