super24:
”
pise ti lijepo da za jednu dionicu dobijes jednu dionicu.. nije mi bas jasna tvoja matematika.. ak te pokradaju a ti lupi po bidu.. ima ih koji cekaju”
si ziher
Pravo na upis i uplatu dionica koje se izdaju na temelju ove Odluke u prvom krugu imaju dioničari Društva upisani u depozitorij Središnje depozitarne agencije d.d., Zagreb na dan Rješenja Hrvatske agencije za nadzor financijskih usluga kojim se odobrava Prospekt privatnog izdanja dionica, i to razmjerno njihovom udjelu u temeljnom kapitalu Društva
pa nisam..
Fazan, upravo taj boldani tekst kojeg si naveo je podloga matematici koju sam izveo.
u pravu si što se tiče načina, jedino moram tu tvoju matematiku provjeriti …
110 000 novih dionica u pravima.. +125 072 =235 072
i dokap ide jos za tolko.. ja bi reko da je ugrubo 1:1.. pa i malo vise, mozda ostane koja za drugi krug..
110 000 novih dionica u pravima.. +125 072 =235 072 i dokap ide jos za tolko.. ja bi reko da je ugrubo 1:1.. pa i malo vise, mozda ostane koja za drugi krug..
samper je ciljao na % udio, pa zaokruživanje … kažem moram provjeriti njegovu matematiku …
beggars can’t be choosers..[undecid]
Nego, četvrtkom su sjednice HANFE. Ima li tko kakvu info: jesu li bili impresionirani našim prospektom?
Kad bi mogo bit upis novih ? .. zna li se približno termin
kraj ožujka, početak travnja …
izgleda da jucer nije bio dan D ak nisam previdio.. sto kasnije to bolje..
Evo zanimljivog linka:
Osim IGH, prodor u Rusiju žele Ingra i Industrogradnja
Evo dijela vezanog za INDG:
“U prosincu prošle godine Industrogradnja je ugovorila posao rekonstrukcije i izgradnje dječjeg zdravstvenog centra “Mladi naftni kemičar” u Anapi, gradu na obali Crnog mora i jednom od središta Krasnodarskog, a s ranije dogovorenim poslovima u Kazanu njihova vrijednost dostiže 20 milijuna eura. Čelni čovjek kompanije Josip Galinec nedavno je izjavio kako pregovoraju o nekoliko novih projekata.“
Zatišje pred buru je na industrogradnji čini mi se 🙂
Kad će više izaći ta konsolidirana izvješća koje je Galinec toliko puta već obećao. A i pitanje je da li je prospekt već kod HANFE na odobravanju. Četvrtak bi svakako trebao biti dan D za dokap ali pitanje je koji četvrtak. A još veće odakle mi novac za dokap. Možda ni Galinec nema pa odugovlači malo [undecid]