vec ako trazis takvu info.zar nije logicnije da si ptao za 7/39–ocito ima i skromnih ljudi,još….znat ces ti kada je vrijeme..svi mi koji je imamo,i zadrzimo ju(do tada),znat cemo.
ja ju zovem stamena dionica … stoji ponosito i prkosi općem potopu …
[pray]
evo ja ću prodavati plavom kad naraste na 5.000,00 kn … može i opcije …
PROMJENA OD POČETKA GODINE
ADRS-P-A: -22%
DLKV-R-A: -15%
ERNT-R-A: -15%
INA-R-A: -11%
INDG-R-A 0%
To bi bilo za ovu godinu. Pogledajmo malo u odnosu na 1.1.2007.:
ADRS-P-A +7,72%
DLKV-R-A +79,54%
ERNT-R-A +17,52%
INA-R-A +6,89%
INDG-R-A [color=blue]+66,66%[/color]
Nije loše za nelikvidnu firmu s blokiranim računom, gomilom postupaka koji se vode protiv nje, koja ne može dobiti posao u Hrvatskoj…. [wink]
U ovako teškim trenucima za cro. tržište kapitala mogu samo reći: Svaka čast malim dioničarima, Galinecu i firmi koja i u lomovima poput ovih danas, jučer i prekjučer ostaje nepokolebljiva. Unatoč svemu, mali dioničari vjeruju Galinecu i u perpektivu Industrogradnje, a mislim da i Galinec, ništa manje, također vjeruje malim dioničarima [smiley]
Može neka prognoza što se dionice tiče, mislim da su unutra mudri dečki, ali nisu politički jaki pa me brine budućnost firme ? jel rade oni šta, di rade ?
Može neka prognoza što se dionice tiče, mislim da su unutra mudri dečki, ali nisu politički jaki pa me brine budućnost firme ? jel rade oni šta, di rade ?
Mioja je procjena barem 5.000,kn po dionici kad priča završi. (Tko bude sudjelovao u dokapitalizaciji kupovat će dionicu po 1.000,00 kn)
Saladin: ” Može neka prognoza što se dionice tiče, mislim da su unutra mudri dečki, ali nisu politički jaki pa me brine budućnost firme ? jel rade oni šta, di rade ? ” Mioja je procjena barem 5.000,kn po dionici kad priča završi. (Tko bude sudjelovao u dokapitalizaciji kupovat će dionicu po 1.000,00 kn)
Priča drži vodu , pogotovo u vremenima kada skoro sve dionice padaju !
U tom slučaju Industrogradnja dobiva na zanačaju kao Moneta za podkusurivanje !
[smiley][smiley]
Di si Robine,
Malo navlačiš ljude pa ti nedaju pisati???
Nije još kasno kupiti INDG…
Molim Vas,
do kada je zadnji cas za ukrcaj kako bih sudjelovao u dokapitalizaciji po 1000,moze li jos danas?
hvala[smiley]
Molim Vas, do kada je zadnji cas za ukrcaj kako bih sudjelovao u dokapitalizaciji po 1000,moze li jos danas? hvala[smiley]
Prospekt će vjerojatno biti gotov do kraja mjeseca. Tada ide hanfi na odobravanje. Najvjerojatnije će dan D za dokapitalizaciju biti onaj dan kada HANFA odobri prospekt a to će vjerojatno biti u veljači. Također u industrogradnji ima dosta i spavajućih dioničara koji i ne znaju da imaju dionice(bivši radnici i slično) tako da vjerojatno će osim prava dokapitalizacije 1:1 također ostati nešto dionica i za drugi krug. Možda na 10 još jedna ili dvije.