INDG (Industrogradnja d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INDG (Industrogradnja d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Galinec: Industrogradnji je neophodan novi kapital http://www.seebiz.eu/hr/intervjui/galinec-industrogradnji-je-neophodan-novi-kapital,6196.html%5B/quote%5D

kratko i jasno …

I love the Smell of Profits in the Morning

Nije rekao ništa novo.Sve to već znamo.

sijem žito raste grahorica

INDG-R-A Podaci od 15.01.2007. za trgovanje na 10.01.2007.
Vlasnik računa Stanje [%] Promjena
1. NEGOTIATOR D.O.O. 28.630 22,89 -110
2. AGLAIA B.V. 20.000 15,99
3. PROPOSITA D.O.O. 9.642 7,71
4. FINVEST CORP. D.D. 4.400 3,52
5. Skrb.: CENTAR BANKA D.D. 4.020 3,21
6. Skrb.: HPB D.D. 2.693 2,15
7. FILIPOVIĆ MARIJAN 2.201 1,76
8. SMILJAN JURIĆ 2.134 1,71
9. MITROVIĆ MILIVOJ 1.280 1,02
10. STJEPAN BENČEC 1.011 0,81 -3
Ukupno: 60,77

hm

Stvarno hm! 🙂

Zanima me koji je zadnji datum do kojeg dionice trebaju biti upisane u SAD, a da bi osoba imala pravo na dokapitalizaciju dionica Industrogradnje u drugom krugu. Unaprijed zahvaljujem na korisnoj i vrijednoj informaciji.

Zanima me koji je zadnji datum do kojeg dionice trebaju biti upisane u SAD, [lol]a da bi osoba imala pravo na dokapitalizaciju dionica Industrogradnje u drugom krugu. Unaprijed zahvaljujem na korisnoj i vrijednoj informaciji.

bit ćeš pravovremeno obaviješten …

1. NEGOTIATOR D.O.O. 28.630 22,89 Osnovni račun
2. AGLAIA B.V. 20.000 15,99 Osnovni račun
3. PROPOSITA D.O.O. 9.642 7,71 Osnovni račun
4. FINVEST CORP. D.D. 4.400 3,52 Osnovni račun
5. CENTAR BANKA D.D. 4.020 3,21 Skrb. račun
6. HPB D.D. 2.693 2,15 Skrb. račun
7. FILIPOVIĆ MARIJAN 2.201 1,76 Osnovni račun
8. SMILJAN JURIĆ 2.134 1,71 Račun portfelja
9. MITROVIĆ MILIVOJ 1.280 1,02 Osnovni račun
10. STJEPAN BENČEC 986 0,79 Račun portfelja

Još ću više precizirati svoje pitanje. Ako osoba ovih dana kupi dionicu Industrogradnje hoće li imati pravo na dokapitalizaciju u drugom krugu. Zna li se već sada taj podatak, ili će se to tek naknadno znati? Unaprijed hvala. Naime jedan moj kolega se dvoumi kupiti dionicu sada ili čekati (ako ne će imati pravo na dokapitalizaciju ako sada kupi), a ja ne znam što bih mu odgovorio.

Još ću više precizirati svoje pitanje. Ako osoba ovih dana kupi dionicu Industrogradnje hoće li imati pravo na dokapitalizaciju u drugom krugu. Zna li se već sada taj podatak, ili će se to tek naknadno znati? Unaprijed hvala. Naime jedan moj kolega se dvoumi kupiti dionicu sada ili čekati (ako ne će imati pravo na dokapitalizaciju ako sada kupi), a ja ne znam što bih mu odgovorio.

jos se ne zna taj datum. nije jos izaso prospekt za dokap. ali ako sada kupi imat ce pravo na dokap.

ja cu zaraditi,na ovoj dionici..poprilicno..i izaci na vrijeme..volim kada se pametni mozgovi igraju..ima nesto uzbudljivo u tome.

KADA NARASTEM BIT ČU BROKER

ja cu zaraditi,na ovoj dionici..poprilicno..i izaci na vrijeme..volim kada se pametni mozgovi igraju..ima nesto uzbudljivo u tome.

ajde Boga ti, ako ti nije problem, da mi izdiktiraš brojeve lota 6/45 … da se tu ne zezamo …

vec ako trazis takvu info.zar nije logicnije da si ptao za 7/39–ocito ima i skromnih ljudi,još….znat ces ti kada je vrijeme..svi mi koji je imamo,i zadrzimo ju(do tada),znat cemo.

KADA NARASTEM BIT ČU BROKER

New Report

Close