Sada je kasno vraćati se unazad. Tužbom pobijati prava prvih pet na poseban krug dokapitalizacije samo bi produljio cijeli proces. Istina je da se Uprava ogriješila kada je samo određenima dala pravo sklapanja dužničko-vjerovničkog odnosa sa Industrogradnjom d.d.. Onda se Uprava ogriješila, a ne sada kroz dva kruga dokapitalizacije. Treba ići dalje, ne okretati glavu unazad. *** obrisano ***
SArica hej govori kao prava hadezeovka.[smiley2]
Idemo dalje.
Baš je fora ova priča sa INDG moram priznati.
Taman izbalansirano kao treba, da ne bude pobune na brodu Bounty.
Jel se tako piše ( Bounty ), ili je to ona fina čokoladica od kokosa??
KAžu kada ti kokos padne na glavu , brzo ti se promijeni nešto u glavi, postaneš drugi čovjek, razmišljaš drugačije.
[smiley2]
Plavi, nije ovo tema o filozofiji, stoga manje filozofiraj![smiley1]
Tržišna vrijednost industrogradnje na današnji dan je 223 milijuna kuna.
Tržišna vrijednost Ingre na današnji dan je 2 milijarde 650 milijuna kuna.
Tržišna vrijednost Tehnike na današnji dan je 2 milijarde 37 milijuna kuna.
ili Ingra danas više vrijedi 11,86 puta više od Industrogradnje a Tehnika 9,12 puta više.
Ingra ima kapital od 567 milijuna kuna, a Tehnika 454 milijuna kuna.
Nakon dva kruga dokapitalizacije Industrogradnja će imati kapital od 500 milijuna kuna, bez revalorizacije imovine.
Možda bi neki drugi predstavnik malih dioničara u NO bolje štitio interese istih?
O tome bi se moglo razmislit. Nažalost u zadnji tren mi je propao dolazak na skupštinu gdje sam mislio popričati s gdinom Madžarom, a od onoga što sam čitao, čini se da je on dosta toga napravio prilikom svrgavanja Matića i da je bio podrška Galincu kod radnika i malih dioničara
Na ZSE vidim da je objavljeno friško nekonsolidirano FI za 3Q 2007, ali klikom na njega javlja ‘The page cannot be found’.
Jel se može još negdje doći do toga osim tamo?
Evo izvještaj:
BV = 792 kune
Jos godinu-dvije i stici ce ingru po P/B… Polako ali sigurno.