Osobno, ne očekujem dokap prije proljeća 2008..
I ja ga ciljam tu negdje svibanj lipanj, sumnjam prije, treba se to dobro pripreniti [smiley2]
[color=blue]Industrogradnjina potraživanja od radova na Domovinskom mostu dobivaju sudski epilog[/color]
[color=blue]Industrogradnja unatoč novom poslu – u minusu[/color]
http://www.seebiz.eu/hr/burze/industrogradnja-unatoc-novom-poslu—u-minusu,136.html
A nu transakcije
Transakcije
Cijena Količina Vrijeme
1675,00 681 11:20:39
Wow:
TRANSAKCIJE INDG-R-A
11:20:39 1.675,00 681 1.140.675,00
Neko se raspištoljio…
Dogovoreno i već puno puta viđeno prebacivanje između Galinca, Aureusa, Filipovića, suradnika i njihovih tvrtki
Pozdrav!
Casanova: ” Wow: TRANSAKCIJE INDG-R-A 11:20:39 1.675,00 681 1.140.675,00 Neko se raspištoljio… ” Dogovoreno i već puno puta viđeno prebacivanje između Galinca, Aureusa, Filipovića, suradnika i njihovih tvrtki Pozdrav!
a sve radi jeftinijeg dokupa…[smiley1]
ides:
”
Casanova: ” Wow: TRANSAKCIJE INDG-R-A 11:20:39 1.675,00 681 1.140.675,00 Neko se raspištoljio… ” Dogovoreno i već puno puta viđeno prebacivanje između Galinca, Aureusa, Filipovića, suradnika i njihovih tvrtki Pozdrav!
”
a sve radi jeftinijeg dokupa…[smiley1]
Dokupljivaćemo mi po 1000 kn, ali ne na burzi [smiley1]
Imam jedno blesavo pitanje. Kako bi trebao izgledati pisani oblik namjere sudjelovanja na glavnoj skupštini? Jel postoji špranca kakva koju bi neko bio voljan podijeliti?
Imam jedno blesavo pitanje. Kako bi trebao izgledati pisani oblik namjere sudjelovanja na glavnoj skupštini? Jel postoji špranca kakva koju bi neko bio voljan podijeliti?
A napiši “prijavljujem sudjelovanje na izvanrednoj glavnoj skupštini d.d. Indg zg koja će se održati …..” i napiši svoje ime, JMBG, možda broj računa u SDA i ja mislim da bi to trebalo biti dovoljno.
Evo i ja ću nešto slično pa vidimo se na skupštini [smiley2]