INDG (Industrogradnja d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INDG (Industrogradnja d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

mislim da je htjeo reci,pozdrav vama svima,ja sam iz osijeka.žišku??

KADA NARASTEM BIT ČU BROKER

mislim da je htjeo reci,pozdrav vama svima,ja sam iz osijeka.žišku??

???

I love the Smell of Profits in the Morning

nista cudnog nema,da ja ne kontam tvoju a ti moju internu spiku..ako si se šalio u prethodnom postu,onda ja tebe nisam shvatio,a ako nisi,evo jos jednom…to je kao da si ti iz zg npr. i napišeš,pozdrav ekipi iz Zagreba.
uostalom nije ni bitno,pozdrav Fazan.
veselimo se skorasnjem rastu indg skupa.

KADA NARASTEM BIT ČU BROKER

nista cudnog nema,da ja ne kontam tvoju a ti moju internu spiku..ako si se šalio u prethodnom postu,onda ja tebe nisam shvatio,a ako nisi,evo jos jednom…to je kao da si ti iz zg npr. i napišeš,pozdrav ekipi iz Zagreba. uostalom nije ni bitno,pozdrav Fazan. veselimo se skorasnjem rastu indg skupa.

Loša trava neka …

normalno da sam se šali kada sam napisao tri smajlića …

Mogli bi u blokadu danas [smiley2]

Ovo je najbitnije: Ad 9. Izabire se gosp. Rikard Fuchs iz Zagreba, Nova cesta 82, rođen 25. 2. 1982, o.i. br.:100636880 PU Zagrebačka, za člana Nadzornog odbora Društva. Vidjeti: Vaš link Rikard Fuchs: An experienced real estate development executive who has been involved in the CEE region for over 16 years. He has managed all aspects of the development process for projects ranging from the refurbishment of historic buildings to retail centers and mixed use buildings. In addition, he has been responsible for all property and facility management at the US Department of State at the Embassy in Prague. Je li to isti Rikard Fuchs? Rikard Fuchs ima 25 godina i više od 16 godina iskustva?

Dobro si ovo skuzio. Nisam uopce obratio paznju na to.

Ili je njegovo godiste greska, ili se mozda radi o sinu ili pak nema nikakve veze s tim u sto sumnjam jer je na istoj stranici i Gary Ohlbaum koji je isto u INDG.

Pozdrav!

[b][color=blue]Popravljam hrenovke![/color][/b]

hknezic: ”
Ovo je najbitnije: Ad 9. Izabire se gosp. Rikard Fuchs iz Zagreba, Nova cesta 82, rođen 25. 2. 1982, o.i. br.:100636880 PU Zagrebačka, za člana Nadzornog odbora Društva. Vidjeti: Vaš link Rikard Fuchs: An experienced real estate development executive who has been involved in the CEE region for over 16 years. He has managed all aspects of the development process for projects ranging from the refurbishment of historic buildings to retail centers and mixed use buildings. In addition, he has been responsible for all property and facility management at the US Department of State at the Embassy in Prague. Je li to isti Rikard Fuchs? Rikard Fuchs ima 25 godina i više od 16 godina iskustva? ” Dobro si ovo skuzio. Nisam uopce obratio paznju na to. Ili je njegovo godiste greska, ili se mozda radi o sinu ili pak nema nikakve veze s tim u sto sumnjam jer je na istoj stranici i Gary Ohlbaum koji je isto u INDG. Pozdrav!

A čini se da bi to trebao biti on, možda je počeo raditi sa 9 godina :). Iz sudskog registra:
SUBJEKT 070071068 NOURICAN ADRIATIC D.O.O.
ČLANOVI UPRAVE – LIKVIDATORI

Gary S. Ohlbaum, rođ. 13.03.1955.
Funkcija direktor
Ovlaštenje zastupa društvo pojedinačno i samostalno

Rikard Fuchs, rođ. 25.02.1982., O.I. br. 100636880, MUP Zagrebačke
Funkcija direktor
Ovlaštenje zastupa društvo pojedinačno i samostalno

Ima li netko podatke o revalorizaciji Industrogradnjinih nekretnina i procjeni vrijednosti zemljišta u njihovom posjedu?
Kad je zadnje izvršena revalorizacija, procjena?

Ovako kako meni sad izgleda po FI, čini se da bi INDG mogla u najgorem slučaju propasti odnosno teško glibiti još jedno vrijeme, ali očito je da bi trebali imati poneke skrivene vrijednosti u svom imovinskom portfelju.

Peter Willits: An experienced real estate develop-ment executive who has been involved in the CEE region for over 16 years. He has managed all aspects of the development process for projects ranging from the refurbishment of historic buildings to retail centers and mixed use buildings. In addition, he has been responsible for all property and facility management at the US Department of State at the Embassy in Prague.

http://www.nourican.com/team.html

Ima li netko podatke o revalorizaciji Industrogradnjinih nekretnina i procjeni vrijednosti zemljišta u njihovom posjedu?
Kad je zadnje izvršena revalorizacija, procjena?

Ovako kako meni sad izgleda po FI, čini se da bi INDG mogla u najgorem slučaju propasti odnosno teško glibiti još jedno vrijeme, ali očito je da bi trebali imati poneke skrivene vrijednosti u svom imovinskom portfelju.

Eee prijatelju, već sam to sto puta ponavljao, da želi Galinec bi samo prodajom hotela “I” mogao otplatiti sve dugove INDG. Dakle ništa od propasti INDG ma koliko bi to neki željeli [smiley2]

BURZA 5: ” Ima li netko podatke o revalorizaciji Industrogradnjinih nekretnina i procjeni vrijednosti zemljišta u njihovom posjedu? Kad je zadnje izvršena revalorizacija, procjena? Ovako kako meni sad izgleda po FI, čini se da bi INDG mogla u najgorem slučaju propasti odnosno teško glibiti još jedno vrijeme, ali očito je da bi trebali imati poneke skrivene vrijednosti u svom imovinskom portfelju. ” Eee prijatelju, već sam to sto puta ponavljao, da želi Galinec bi samo prodajom hotela “I” mogao otplatiti sve dugove INDG. Dakle ništa od propasti INDG ma koliko bi to neki željeli [smiley2]

Može li on prodati hotel “I”?

Ako ne može hotel I, može hotel Croatiu. A i hotel I će doći na red.

[b][color=blue]Popravljam hrenovke![/color][/b]

New Report

Close