zasto se nije islo u dokapitalizaciju?
To je sljedeći korak.
Za sve nas koji imamo INDG ovo je očekivano. Jedino što mene muči je datum održavanja skuštine. Naime, 20.11. letim za London na ogled Engleska – Hrvatska tako da nažalost ne ću moći nazočiti. Šteta.
Čisti se se bilanca za prekretnu 2008.Naime, u 2008. očekujem dokap po nominali koju Galinac baš namjerno ruši kroz smanjenje kapitala. Cijena u to vrijeme neće biti ni približno sdašnjim razinama.
Ulazak deutsch-era u NO pozdravljam. Napokon se galinac s njima dogovorio.
Sada zajednički kao pravi equity fond čiste preostalo smeće i postavaljaju firmu na noge kako bi ju kroz srednji rok vjerojatno i skupo prodali.
ja sam zadovoljan. Najvažnije da smo daleko od najcrnijeg scenaria kojeg su mnogi predviđali….
dudo .. a koji je bio najcrnji scenaruj ?
Da ode sve u K…C! Čitaj stečaj.
Ovo je dionica za strpljive.
Bez da ikoga provociram, ali ovo ne sluti na dobro za dioničare,iako se nazire svjetlost na kraju mračnog tunela za samu tvrtku.
Ukoliko novi book bude oko 500 kuna na kraju godine, postavlja se pitanje kako se ovaj gubitaš može tržiti na preko 3 booka. Realno možda na booku, ajde brend ,očekivanja, ulazak strateškog partnera , možda malo više, ali na preko 3 booka??
Da na burzi postoje pravila, a ne postoje, ovo bi trebalo nazad na 700-900 kuna, potom, eventualno slijedeće godine, ako poprave poslovanje lagano na stare razine u put prema gore.
Treba naglasiti i realnu opasnost novog smanjenja temeljnog kapitala u dogledno vrijeme, ovime se pokriva gubitak iz 2006. , i u 2007. će biti gubitak.
Ovo je najbitnije:
Ad 9. Izabire se gosp. Rikard Fuchs iz Zagreba, Nova cesta 82, rođen 25. 2. 1982, o.i. br.:100636880 PU Zagrebačka, za člana Nadzornog odbora Društva.
Vidjeti:
Vaš link
i
Vaš link gdje piše
Nourican Adriatic Limited
Operating in the construction and property development sector in southeastern Europe, Nourican Adriatic is part of the group that has acquired a leading con- struction and property development company in Croa- tia. In addition, the firm is in the process of further acquisitions in the construction sector in Croatia and Serbia. Nourican Adriatic is active in commercial and residential property development for its own account in this region. The firm is also involved in PPP and BOT projects.
Ajde plavi ne pričaj gluposti.
INDG će biti za dvije godine jača od tvoga svaka čast. Svi zajedno građevinari u zadnjih par godina i u idućih 10 nemaju niti će imati prihode iz inozemstva kao INDG.
Plavi, book ove dionice je 10.000 kn po dionici uz revalorizaciju stoga ne lupetaj.
polako jokozuna .. polako …
trenutni book je takav kako je plavi napisao .. a to što nije revaloziran to je drugo pitnje …
a sad moje pitanje ; zašto se ne radi revalorizacija nekretnina , imovine u INDG-?
Zato jer nisu još stigli izbrojati nekretnine koliko ih ima[smiley1]
Ajde plavi ne pričaj gluposti. INDG će biti za dvije godine jača od tvoga svaka čast. Svi zajedno građevinari u zadnjih par godina i u idućih 10 nemaju niti će imati prihode iz inozemstva kao INDG.
Što je tu glupost reci ti meni.
Što se tiće poslova, valjda vani jedino mogu raditi i poslovati, i to tamo gdje nitko čuo za njih nije ( Tartastan npr. ). a uspredba sa Ingrom , je nemoguča, ovi su suho zlato za njih. Ionako je poznato da su u povijesti imali doticaja u zajedničkim poslovima koje je vodila Ingra, Industrogradnja je radila kao njihov šljaker ( kooperant ) . U Rusiji je jedan veliki zajednički posao industrogradnja skoro pa upropastila.
Ima negdje na temi ingra o tome.