sadašnje poslovanje nije bog zna kakvo, pogotovo su tanki s kadrom i to stručnim koji je mahom napustio industrogradnju. Galinec vjerojatno ima dobre planove ali trebao bi privuci kvalitetne ljude na neki nacin. On sam i par ljudi oko njega ne mogu bas puno uciniti.
sadašnje poslovanje nije bog zna kakvo, pogotovo su tanki s kadrom i to stručnim koji je mahom napustio industrogradnju. Galinec vjerojatno ima dobre planove ali trebao bi privuci kvalitetne ljude na neki nacin. On sam i par ljudi oko njega ne mogu bas puno uciniti.
Dobar nacin je dokapitalizacija. Treba dobro tempirati vrijeme, svakako to nije sada kad je HT u žiži, pa Atlantik. Početkom sljedeće godine je puno povoljnije, tako da shvaćam ovo odugovlačenje s neizbježnim.
Pozdrav!
Galinec vraća kvalitetne ljude u firmu.
otkuda taj info kolega yokozuna?
Kako mislis, vraca?
Ovo bi bila jedna od važnijih informacija na ovoj temi. Možeš li reći nešto više o tome?
Yokozuna: ” Galinec vraća kvalitetne ljude u firmu. ” Kako mislis, vraca?
na silu…
Citat iz članka u Lideru:
“U građevinskim krugovima se ipak može čuti da Industrogradnja u posljednje vrijeme aktivno zapošljava ljude i k tome nudi vrlo dobre plaće.”
Citat iz članka u Lideru:
“U građevinskim krugovima se ipak može čuti da Industrogradnja u posljednje vrijeme aktivno zapošljava ljude i k tome nudi vrlo dobre plaće.”
Lako je njima nudit dobre place, kad ih ne isplacuju.
Je. Članka iz siječnja 2007… [smiley13]
Pa tim bolje što je članak iz siječnja. Znači da su se ti ljudi već uhodali u posao.
Deimos, dobra. Jako dobra.
Evo i službenog linka na Liebeskindov projekt:
I vidi vraga, kako je cijena danas skočila. Da mi je znati zašto. [smiley9] A lijepo sam isto to prenio pred par dana…