INDG (Industrogradnja d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INDG (Industrogradnja d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

sadašnje poslovanje nije bog zna kakvo, pogotovo su tanki s kadrom i to stručnim koji je mahom napustio industrogradnju. Galinec vjerojatno ima dobre planove ali trebao bi privuci kvalitetne ljude na neki nacin. On sam i par ljudi oko njega ne mogu bas puno uciniti.

sadašnje poslovanje nije bog zna kakvo, pogotovo su tanki s kadrom i to stručnim koji je mahom napustio industrogradnju. Galinec vjerojatno ima dobre planove ali trebao bi privuci kvalitetne ljude na neki nacin. On sam i par ljudi oko njega ne mogu bas puno uciniti.

Dobar nacin je dokapitalizacija. Treba dobro tempirati vrijeme, svakako to nije sada kad je HT u žiži, pa Atlantik. Početkom sljedeće godine je puno povoljnije, tako da shvaćam ovo odugovlačenje s neizbježnim.

Pozdrav!

Galinec vraća kvalitetne ljude u firmu.

[b][color=blue]Popravljam hrenovke![/color][/b]

otkuda taj info kolega yokozuna?

Kako mislis, vraca?

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

Ovo bi bila jedna od važnijih informacija na ovoj temi. Možeš li reći nešto više o tome?

Yokozuna: ” Galinec vraća kvalitetne ljude u firmu. ” Kako mislis, vraca?

na silu…

Citat iz članka u Lideru:

“U građevinskim krugovima se ipak može čuti da Industrogradnja u posljednje vrijeme aktivno zapošljava ljude i k tome nudi vrlo dobre plaće.”

http://www.liderpress.hr/Default.aspx?sid=12344

Je. Članka iz siječnja 2007… [smiley13]

Citat iz članka u Lideru:

“U građevinskim krugovima se ipak može čuti da Industrogradnja u posljednje vrijeme aktivno zapošljava ljude i k tome nudi vrlo dobre plaće.”

http://www.liderpress.hr/Default.aspx?sid=12344

Lako je njima nudit dobre place, kad ih ne isplacuju.

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

Je. Članka iz siječnja 2007… [smiley13]

Pa tim bolje što je članak iz siječnja. Znači da su se ti ljudi već uhodali u posao.

Deimos, dobra. Jako dobra.

I love the Smell of Profits in the Morning

Evo i službenog linka na Liebeskindov projekt:

Vaš link

I vidi vraga, kako je cijena danas skočila. Da mi je znati zašto. [smiley9] A lijepo sam isto to prenio pred par dana…

New Report

Close