A di su tkzv. “nizozemci”? Nista se ne javljaju u zadnje vrijeme…
Ne znaju Hrvatski,pa ne mogu….mislim da ti Nizozemci nemaju veze sa Nizozemskom,nego prije s onom Škegrinom izjavom…
Sav kapital nestao kroz rat iz Hrvatske vratiti će se natrag u obliku investicijskih fondova i off shore kompanija…
Evo kako je danas većina toga otišla gore, tako i naša INDG, pretpostavljam opet je to počistio gosn. Filipović kao i gotovo uvijek u zadnje vrijeme kad su u pitanju veći nalozi.
Čekamo tu skupštinu i u miru dokupljujemo ali danas je bilo previše liparenja pa sam odustao. Nešto se skupilo još prije koji dan po cca 1400
Nadamo se da gosn. Galinec nije zaboravio ono šta je obećao, a to je skupština krajem kolovoza. Prošlo je a još nije obajvljen termin!
Čekamo!
Vjerujem u kredibilitet Galinca, ali pridržavanje rokova za skupštine mu definitivno nije jača strana.
Koliko se ja sjećam preduvjet za skupštinu je bila revizija nakon nagodbe sa državom.
Što se sada čeka?
Čudi me što nitko nije komentirao vijest iz papirnatog izdanja Business.hr, broj 100, od petka:
“Libeskindov Zagreb 21.stoljeća kreće od Savske
Orco još ne otkriva detalje, ali doznajemo da bi rušenjem paviljona Croatialesa, zgrade Zagrebačke banke i Geofizike te nebodera Industrogradnje, uz pomoć slavnog arhitekta Daniela Libeskinda, koji je projektirao novi newyorški WTC, u Savskoj mogao nastati kompleks vredniji od 200 milijuna kuna.
…
‘Nekoliko sam se puta neformalno susreo sa članovima Zabine Uprave, koji su pokazali interes za zemljištem na kojem je podignut naš neboder’, rekao nam je Josip Galinec, predsjednik Uprave Industrogradnje.”
itd. itd.
Očito niko više ne čita novine, svi surfaju po internetu…
Čudi me što nitko nije komentirao vijest iz papirnatog izdanja Business.hr, broj 100, od petka:
“Libeskindov Zagreb 21.stoljeća kreće od Savske
Orco još ne otkriva detalje, ali doznajemo da bi rušenjem paviljona Croatialesa, zgrade Zagrebačke banke i Geofizike te nebodera Industrogradnje, uz pomoć slavnog arhitekta Daniela Libeskinda, koji je projektirao novi newyorški WTC, u Savskoj mogao nastati kompleks vredniji od 200 milijuna kuna.
…
‘Nekoliko sam se puta neformalno susreo sa članovima Zabine Uprave, koji su pokazali interes za zemljištem na kojem je podignut naš neboder’, rekao nam je Josip Galinec, predsjednik Uprave Industrogradnje.”
itd. itd.
Očito niko više ne čita novine, svi surfaju po internetu…
Sad kad se ponovo katapultira prema 2.000. I poruka Galincu, ne daj ovo INDG sveto tlo jeftino. Uzmi im bar 50 milja EUR-a [smiley2]
Za 50 godina će tu stajati bista s likom JG. Ja ću mu je osobno dignuti, ako INDG dostigne prosjek sektora! [smiley2]
Čini se da su svi zaboravili na ovu dionicu osim nas par posljednjih mohikanaca 🙂
Treba biti strpljiv, valjda jednom i to konsolidirano izvješće i skupština moraju doći 🙂
Čini se da su svi zaboravili na ovu dionicu osim nas par posljednjih mohikanaca 🙂
Treba biti strpljiv, valjda jednom i to konsolidirano izvješće i skupština moraju doći 🙂
Mohikanci i dokupljuju u zadnje vrijeme, ovih 1400 je stvarno poklon [smiley2]
nebi bas rekao poklon, vise kocka jer nisu mi bas u indg se pokazali transparentnima.
Ali ko voli takvu kocku , nek izvoli
nebi bas rekao poklon, vise kocka jer nisu mi bas u indg se pokazali transparentnima.
Ali ko voli takvu kocku , nek izvoli
Baš zbog toga tržište daje znatan diskont na ovu dionicu i 1400 je smiješna cijena. Da svi imaju uvid u njeno poslovanje, cijena bi bila puno veća