INDG (Industrogradnja d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INDG (Industrogradnja d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

To bi moglo značiti INDGG ostaje na razini 1,5k, a FNVC raste.

Yokozuna: ” Ne radi se o stvarnoj kupovini nego o pukom prebacivanju dionica s jednih na druge. ” To sam i mislio i mislim da će to ići kao i obično van burze. Po meni Aureus bi mogao potpuno izići iz INDG a MF ili FNVC steći još dionica, a za nagradu će dobiti još dionica FNVC-a.

Zanimljivo da se tih 200 nije našlo ni na FNVC ni MF računu. Donedavno je FNVC bio pod nekim skrbničkim. Moglo bi biti da i sada MF opet kupuje na neki skrbnički račun koji se još ne vidi na prvih 10.

info o gradilištu Zagrebačka-Tomislavova je djelomična kao u plaća u Industrogradnji.[smiley5]

info o gradilištu Zagrebačka-Tomislavova je djelomična kao u plaća u Industrogradnji.[smiley5]

Meni nije jasna jedna stvar: svi koji imaju gradjevinske firme kukaju da nemogu naci radnike, uvoze rumunje i bosance koji rade na crno. A opet, ovi u INDG rade za djabe. Koja je tajna industrogradnje?

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

Bio sam tamo i provjerio. Zagrebačka-Tomislavova se lijepo gradi. Lanište se završava.
Mercator u Rijeci bit će gotov do kraja rujna, a bazeni u Zadru do kraja godine. Čini mi se da INDG gradi i veliku Petrolovu pumpu (prekoputa stare) na autocesti Zagreb-Karlovac-molim provjeru. Radnici su zadovoljni, tvtrka je u završnoj fazi restrukturiranja.[smiley1][smiley1][smiley1]

[b][color=blue]Popravljam hrenovke![/color][/b]

Dobio sam info da se zgrada na Kustošiji počela raditi.

Vaš link

Da li netko može potvrditi info???

da radi se vec par mjeseci

zna neko kada je skupstina? fazan?

Nemam pojma. Ako su do sada čekali, neka čekaju dok ne prodje HT, što se mene tiče.

I love the Smell of Profits in the Morning

Bio sam tamo i provjerio. Zagrebačka-Tomislavova se lijepo gradi. Lanište se završava.
Mercator u Rijeci bit će gotov do kraja rujna, a bazeni u Zadru do kraja godine. Čini mi se da INDG gradi i veliku Petrolovu pumpu (prekoputa stare) na autocesti Zagreb-Karlovac-molim provjeru. Radnici su zadovoljni, tvtrka je u završnoj fazi restrukturiranja.[smiley1][smiley1][smiley1]

sad baš da su zadovoljni neznam jer plaću za 6.mjesec navodno nisu hoš dobili

opa idemo ispod 1500 , tamo dugo nismo bili

a kažete da je FNVC zainteresiran za ovaj dragulj? onda im ovo rušenje cijene jako odgovara…SNKĆVTP BSN[smiley2]

a kažete da je FNVC zainteresiran za ovaj dragulj? onda im ovo rušenje cijene jako odgovara…SNKĆVTP BSN[smiley2]

Da ih preuzmu na burzi, to bih baš volio vidjeti [smiley2]

A di su tkzv. “nizozemci”? Nista se ne javljaju u zadnje vrijeme…

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

New Report

Close