Yokozuna: ” Ne radi se o stvarnoj kupovini nego o pukom prebacivanju dionica s jednih na druge. ” To sam i mislio i mislim da će to ići kao i obično van burze. Po meni Aureus bi mogao potpuno izići iz INDG a MF ili FNVC steći još dionica, a za nagradu će dobiti još dionica FNVC-a.
Zanimljivo da se tih 200 nije našlo ni na FNVC ni MF računu. Donedavno je FNVC bio pod nekim skrbničkim. Moglo bi biti da i sada MF opet kupuje na neki skrbnički račun koji se još ne vidi na prvih 10.
info o gradilištu Zagrebačka-Tomislavova je djelomična kao u plaća u Industrogradnji.[smiley5]
Meni nije jasna jedna stvar: svi koji imaju gradjevinske firme kukaju da nemogu naci radnike, uvoze rumunje i bosance koji rade na crno. A opet, ovi u INDG rade za djabe. Koja je tajna industrogradnje?
Bio sam tamo i provjerio. Zagrebačka-Tomislavova se lijepo gradi. Lanište se završava.
Mercator u Rijeci bit će gotov do kraja rujna, a bazeni u Zadru do kraja godine. Čini mi se da INDG gradi i veliku Petrolovu pumpu (prekoputa stare) na autocesti Zagreb-Karlovac-molim provjeru. Radnici su zadovoljni, tvtrka je u završnoj fazi restrukturiranja.[smiley1][smiley1][smiley1]
zna neko kada je skupstina? fazan?
Nemam pojma. Ako su do sada čekali, neka čekaju dok ne prodje HT, što se mene tiče.
Bio sam tamo i provjerio. Zagrebačka-Tomislavova se lijepo gradi. Lanište se završava.
Mercator u Rijeci bit će gotov do kraja rujna, a bazeni u Zadru do kraja godine. Čini mi se da INDG gradi i veliku Petrolovu pumpu (prekoputa stare) na autocesti Zagreb-Karlovac-molim provjeru. Radnici su zadovoljni, tvtrka je u završnoj fazi restrukturiranja.[smiley1][smiley1][smiley1]
sad baš da su zadovoljni neznam jer plaću za 6.mjesec navodno nisu hoš dobili
a kažete da je FNVC zainteresiran za ovaj dragulj? onda im ovo rušenje cijene jako odgovara…SNKĆVTP BSN[smiley2]
a kažete da je FNVC zainteresiran za ovaj dragulj? onda im ovo rušenje cijene jako odgovara…SNKĆVTP BSN[smiley2]
Da ih preuzmu na burzi, to bih baš volio vidjeti [smiley2]